Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 400 hír

A német köztévé magyarok és lengyelek nélküli EU-t vizionál

Hülye magyarok és lengyelek nélküli Európai Uniót vizionált a ZDF német közszolgálati csatorna Heute show című szatirikus műsora.

Már épül Németország első, 3D betonnyomtatású lakóépülete

Rakéta
-
 Ma 07:00Infotech

A zsalu- és állványrendszereket forgalmazó Peri nevű cég a világ egyik legnagyobb és leggyorsabb 3D-s betonnyomtatójával a technológia úttörőjévé válhat. A technológia rendkívüli szabadságot ad az építészeknek, rekordsebességgel dolgozik, üzemeltetése pedig összesen két emberes feladat.

Menczer Tamás szerint a németek mindig erősek voltak propagandában

Kiakadt az államtitkár a ZDF paródiáján, amely szerinte nem volt vicces. Orbánt füles gulyásnak nevezték, és azt javasolták, hogy a többi tagállam hozza létre a „Hülye Magyarok és Lengyelek Nélküli Európai Uniót”.

Hamarosan megkezdődhet a német lakosság oltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen - mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

A németek propagandában mindig erősek voltak Menczer szerint

hirado.hu
-
 Tegnap 21:22Belföld

Megjegyezte, a történet valójában a migrációról szól.

Hamarosan elkezdhetik oltani a németeket

Infostart
-
 Tegnap 21:08Külföld

Az átoltottsági arány alakulását egy online platformon lehet majd követni.

Decemberben kezdődhet a német lakosság oltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen – mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn, az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

Törökország nem engedte, hogy a német haditengerészet helikopteres egysége megnézze, fegyvert szállít-e egy török t…

A gyanús teherhajó ellenőrzését a líbiai fegyverembargó betartását szolgáló földközi-tengeri EU-s műveletben kezdték el. Először fordult elő, hogy egy ország nem adott hozzájárulást.

Budapesti Német Nagykövetség pályázata

Pafi
-
 Tegnap 19:19Gazdaság

A budapesti Német Nagykövetség évente kulturális projekteket szponzorál.

Decemberben kezdődhet a német lakosság oltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus ellen – mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.   Jens Spahn kiemelte: büszkeséggel tölti el,…

Decemberben kezdődhet a német lakosság oltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen – mondta a szövetségi kormány egészségügyi

Wedge – Januárban érkezik a német fuzz’n’roll trió újlemeze

Fémforgács
-
 Tegnap 18:00Zene

2021. január 16-án a Heavy Psych Records gondozásában jelenik meg a ’70-es évek vintage psy / hard rockját játszó Wedge új lemeze, ami az Like No Tomorrow címet viseli. A német származású fuzz’n’roll banda lemezükkel kapcsolatban csak ennyit nyilatkozott: “Amikor úgy érzed, hogy szebb holnap lehet, csak szeress és élj úgy, mint ma.“…

Nagyobb fokozatra kapcsolnak a németek koronavírusfronton: már decemberben megkezdődhet a lakosság oltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen - mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

Németországban már decemberben elkezdődhet a lakosság oltása

A németek több mint 300 millió adag oltóanyagot kötöttek le.