Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Tűzoltás helyett – Hiánypótló gyakorlati képzést indít a Manna

SzínházOrg
-
  Tegnap 15:40 Kultúra

A Manna nyolc alkalmas képzésének célja, hogy az előadó-művészeti területen működő menedzserek, művészek, alkotók közelebb kerüljenek a szervezési, pályázati és adminisztratív feladatokhoz, melyek szerves részét képezik az előadások létrehozásának. A Manna működése során mindig kiemelten fontosnak tartotta, hogy a velük…

Mennyi az annyi? Több, mint 4000 pedagógus hiányzik a rendszerből

Eduline
-
  Tegnap 11:21 Karrier

Miközben zajlanak az iskolaérettségi vizsgálatok és az új Nemzeti alaptanterv bevezetése is nagy port kavart, egyre több kérdés merül fel a pedagógusbérekkel kapcsolatban is. Fontos kérdés azonban az is, hogy vajon hány pedagógus hiányzik a rendszerből?

Hiányzik olvasóinknak az igazi tél

Baon
-
  Tegnap 10:58 Belföld

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy mit gondolnak olvasóink a szokatlan februári melegről?

„Hét meghatározó játékosunk hiányzott”

A labdarúgó NB II., 25. fordulójában Putnokon fogadta a Kazincbarcikai SC a Vasas FC játékosait.

Tatabányán és Vértesszőlősön sem volt hiány vasárnap az ittas sofőrökből

Kemma
-
  Tegnap 08:06 Baleset-bűnügy

A rendőrök vasárnap Vértesszőlősön és Tatabányán is ellenőrizték az autósokat, amely során mindkét helyszínen két-két ittas sofőrt is sikerült kiszűrniük.

5 altcoin, amely talán nem hiányozhat a portfóliódból

Kriptoworld
-
  20.02.23 18:22 Gazdaság

Ismét elhoztunk nektek egy toplistát 5 olyan altkoinról, amelyeknek tartása minden bizonnyal nem hiányozhat egyetlen jó portfólióból sem. Legutóbb olyan shitcoinokról számoltunk be, amelyek vagy „halálra” vannak ítélve, vagy 0

Önző sofőrből Zalában sincs hiány – Így parkoltok, ti Zalaegerszeg

Zaol
-
  20.02.23 17:43 Megyei

Egy zalaegerszegi olvasónk osztott meg velünk egy újabb képet.

Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten

ProfitLine
-
  20.02.23 15:00 GazdaságTőzsdeBUX

Csökkenő forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 45 781,35 ponton zárt pénteken, 875,37 ponttal, 1,95 százalékkal magasabban az előző heti záróértékénél.

Hiányzott a hit a balatonlelleiekből

Sonline
-
  20.02.23 14:51 Sport

A MOL Fehérvár FC második együttese ellen vívta nyolcadik felkészülési találkozóját a Greenplan Balatonlelle SE. A somogyi együttes ezúttal nem tudott a kapuba találni, így alulmaradt bajnoki riválisával szemben.

Csökkenő forgalomban emelkedett a Bux a héten

Csökkenő forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 45 781,35 ponton zárt pénteken, 875,37 ponttal, 1,95 százalékkal magasabban az előző heti záróértékénél.

Hiányzik 20 milliárd forint: Nem lehet tudni, hogy ki fogja kifizetni a Biodóm befejezését

ATV
-
  20.02.23 05:10 Belföld

Nem lehet tudni, hogy a kormány vagy a főváros fogja-e fizetni a Biodóm befejezését. A létesítmény szerkezetkész, de a költségvetésből hiányzik 20 milliárd forint. Persányi Miklós, a Fővárosi Állat és Növénykert főigazgatója tegnap lemondott, sajtóhírek szerint a Biodóm körül kialakult helyzet miatt. Nyíregyházán 2010-ben épült egy hasonló, de…

Hiányosan ugyan, de már elérhető az új kerettantervek listája

Megjelentek a kerettantervek, amiket a 2020. szeptember 1-jétől felmenő rendszerben (1., 5., 9. évfolyamokon, valamint a 6 évfolyamos gimnáziumok 7. évfolyamán) vezetnének be és az új NAT alapján készültek. Elkészültek, és az Oktatási Hivatal honlapján elérhetőek az általános iskolás alsós és felső kerettantervek, illetve megjelent a gimnáziumi…

Csökkenő spermaszám: a pizza, a hamburger és az édességek miatt kisebb eséllyel lehetsz apa

Aki viszont szuperspermát szeretne, az fogyasszon sok zöldséget, gyümölcsöt és halat.