Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Észak-Macedóniában meghosszabbították a rendkívüli állapotot

Észak-Macedóniában két héttel meghosszabbították a rendkívüli állapotot, miután a koronavírus mintegy 100 embert fertőzött meg, és 16 ember halálát okozta az elmúlt 3 napban.

Nyugodjon meg, ezen a héten sem nyerte meg a lottó ötöst

Index
-
  Ma 20:08 Belföld

Ellenben simán lehet, hogy négyese volt, abból ugyanis volt 35. Vagy lehet, hogy ön nyerte meg a Jokert.

Megint "alkotott" a modelleket kifigurázó anyuka

Parameter
-
  Ma 19:57 Bulvár

Vicces videóit az Instagramon osztja meg. S nem is kérdés, hogy nagy népszerűségnek örvendenek.         A bejegyzés megtekintése az Instagramon                       Knee Deep In Life (@knee_deep_in_life) által megosztott bejegyzés, Máj 26., 2020,…

Unatkozol? Remek, akkor jobban megismerheted magad!

WMN
-
  Ma 19:30 Életmód

„Számomra iszonyúan frusztráló, hogy még ebben a megváltozott helyzetben is óriási tevékenységkényszer uralkodott rajtunk, az meg pláne, hogy mindenből összehasonlítási alapot generálunk: kinek a kenyere, karanténteste, lefelé néző kutyapóza, kovásza, és úgy egyáltalán, karanténja a legjobb, legszebb.”

Újra elővehetik a bankok 2008-as válság óta megbélyegzett eszközt

Portfolio
-
  Ma 19:15 Gazdaság

A 2008-as gazdasági válság óta a társadalom úgy tekint az értékpapírosításra, mintha az valami eleve helytelen művelet lenne. Pedig az értékpapírosítás normális esetben a banki kockázatkezelés egyik remek eszköze, nem véletlen, hogy a Magyar Nemzeti Bank is támogatja, hogy – megfelelő keretek között – alkalmazzák is a pénzintézetek. A…

Magyarországon megszűnt a nem- és névváltoztatás lehetősége

Librarius
-
  Ma 18:59 Életmód

Áder János köztársasági elnök aláírásával hatályba lép az anyakönyvi eljárásról szóló törvény módosítása, amely megszünteti a nem- és névváltoztatás lehetőségét (nem jogi elismerése) Magyarországon. Az Alkotmánybíróság (Ab) maradt az utolsó hazai fórum, ami a kormány ámokfutását megállíthatja. A Transvanilla Transznemű Egyesület ezért…

Még az NB II-es nyitány előtt lesz szurkolókkal közös ünneplés a PMFC-nél

PécsiStop
-
  Ma 18:48 Sport

Házon belül lesz ünnepség a szurkolókkal, ahol az NB III Középcsoport bajnoki címének megnyerését is megünneplik. A játékosok emléktárgyat is kapnak, ezt mondta lapunknak Vas László, a csapat vezetőedzője, aki más, a PMFC-vel kapcsolatos eseményekről is beszélt.

Megvonnák a családi pótlékot azoktól, akiknek gyereke iskolai bűncselekményt követ el

Egy évre megvonnák a családi pótlékot azoktól a családoktól, ahol a gyerek iskolai bűncselekményt követ el - erről Horváth László fideszes országgyűlési képviselő beszélt az állami tévében. Szerinte ennek visszatartó ereje lenne. A jogvédő szervezetek szerint viszont ez a büntetés az amúgy is rossz körülmények között élő családokat csak még…

Énekléssel adta ki a bánatát: szívfacsaró dallal emlékezik meg Tóth Andi az elhunyt Petics Kristófról

Blikk
-
  Ma 18:31 Bulvár

A múlt hétvégén elhunyt Petics Kristóf tragikus halála az egész országot megrázta, sokan, közülük egykori jó barátja, Tóth Andi sem tudott még felocsúdni a tragikus hír hallatán.

Hatalmas figurák! Dallal köszönték meg a magyar egészségügyi dolgozók a biztatást

Blikk
-
  Ma 18:23 Életmód

Van mit megköszönnünk az egészségügyi dolgozóknak, az elmúlt hónapokban különösen nagy teher nyomta a vállukat. Most mégis ők mondanak köszönetet mindazoknak, akik támogatták őket. Nem is akárhogyan!

Tragédia: meghalt két televíziós munkatárs, bomba robbant a kocsijuk mellett

Kabulban két televíziós meghalt, négy további ember megsérült, mikor az út mellett pokolgép robbant az autójuk mellett. Eddig egyetlen terrorista csoport sem vállalta magára a merényletet. Tavaly szeptemberben ugyanennek a csatornának, a Hurszid TV-nek szintén két munkatársa halt meg egy hasonló merényletben Kabulban.

Vaddisznó támadt egy párra, kutyájuk védte meg őket

A város szélén sétált kutyájával a pár, amikor a bokrok közül előbújt egy több mázsás vaddisznó Szentendrén. A kutya, hogy megvédje őket, nekiment a vaddisznónak. Végül a vadállat elszaladt, de a kutya súlyosan megsérült.

Döbbenet: vérmintákért támadtak rá egy egészségügyi dolgozóra -videó

A majmok nemcsak egyszerűen ellopták a táskát, de rátámadtak a tulajdonosára.

Még nudista részleg is volt – Harminckét éve ilyen volt vadfürdőzni Egerszalókon (Videó)

Egri Ügyek
-
  Ma 17:27 Megyei

Hol volt még akkor a ma látható szállodakomplexum! Még mosdó se volt, és 22 éve még úgy tűnt, a forrásvíz hasznosítása sem olyan egyszerű dolog. De legalább volt naturista részleg.

Előzzük meg odafigyeléssel a mezőgazdasági tüzeket!

A betakarítási munkálatokkor sajnos gyakran lángra kap egy-egy mezőgazdasági gép, pillanatok alatt meggyulladt a gabonatábla vagy a tarló. Valójában ezek a tüzek némi elővigyázatossággal, az előírások betartásával megelőzhetőek – figyelmeztet a katasztrófavédelem. A szezon elején általában átvizsgálják a gépeket, elvégzik a…