Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A köztévé riportere megkérdezte Karácsonyt, biciklivel érkezett-e

100 napja van hivatalban Karácsony Gergely, ennek apropóján hívta be megválasztása óta először a közmédia a főpolgármestert élő adásba, akit hosszú percekig a semmiről kérdeztek. Az első percekben "megtört", beismerte, puhány.

Szánalmas a BKV ajánlata a szakszervezet szerint: ebből nem lesz megállapodás

Összesen nagyjából 8 százalékos béremelési ajánlatot tett a BKV vezérigazgatója a mai, január 21-ei tárgyaláson. "A szakszervezetek kitartanak a 15 százalékos követelés mellett, a 8 százalék még tárgyalási alapnak sem felel meg"...

Huszonkilencedik alkalommal adott át elismeréseket a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség

Zaol
-
  Ma 20:27 Sport

Az Arany Bárány Hotel télikertjében tartott keddi ünnepségen a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség 29. alkalommal díjazta az elmúlt szezon legjobbjait.

Meghan apja szerint lánya szétrombolja a monarchiát

Ridikül
-
  Ma 20:20 Bulvár

A Mexikóban élő, 75 éves Thomas Markle megint megszólalt lánya ellen, akivel nem is tartja a kapcsolatot, de azért markáns véleménye most is van: a brit monarchia rombolásával vádolja Meghan hercegnőt és férjét, Harry herceget.

Ez valódi testi-lelki feltöltődés, vallja a mátrai erdőfürdő megvalósítója

Heol
-
  Ma 20:08 Belföld

Ahogy megfürdünk a tenger vizében, úgy merítkezünk meg a természetben is, mondja Imre Judit, akivel a hazánkban is egyre népszerűbb erdőfürdőről beszélgetünk.

Megfékezi a Chrome akku-éhségét... a Microsoft

Bizony, jó dolgok is kisülnek abból, ha a Microsoft is Chromium alapú böngészőre vált, így ugyanis Windows 10 alatt a Google Chrome egyik átkos tulajdonsága is megjavulhat.

Meghan Markle Beckhaméket is megutáltatta Harryvel

Ripost
-
  Ma 20:00 Bulvár

Meghan Markle súlyos dologgal vádolta meg Victoriát, ezért a két család halálosan összeveszett.

Ököllel megütötte a feleségét – felfüggesztettel megúszta

Veol
-
  Ma 20:00 Megyei

Felfüggesztett büntetéssel megúszta a családi vitát az a férfi, aki feleségét ököllel megütötte.

Két héttel az esküvő után tudta csak meg: a felesége egy férfi

BorsOnline
-
  Ma 20:00 Színes

Két teljes héttel a boldogító igen kimondása után tudta csak meg egy 27 éves férfi

Már meg is alakult az új orosz kormány

Bemutatta kormányát Mihail Misusztyin új orosz miniszterelnök kedden Vlagyimir Putyin elnöknek, a kabinet eddigi tagjai közül többen megőrizték tisztségüket, például Szergej Sojgu védelmi és Szergej Lavrov védelmi miniszter. A kabinet szerkezete megváltozott, Misusztyin helyetteseinek száma kilencre csökkent. Az első helyettes Putyin eddigi…

Megkezdődött a Donald Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása

John Roberts főbíró megnyitotta kedden az amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását.

Megkezdődött a Donald Trump elleni impeachment-eljárás szenátusi tárgyalása

Chuck Schumer, a demokraták szenátusi frakciójának vezetője azzal vádolta meg republikánus szenátortársait, hogy tisztességtelen eljárást akarnak a szenátusban.

Félpályás forgalomkorlátozás Vas megyében

Police
-
  Ma 19:54 Baleset-bűnügy

Félpályás forgalomkorlátozás Vas megyébenVas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 21., k - 19:54 A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk Rönök térségében, a 8-as számú főúton.

Megszólalt az ellenzéki szakpolitikus és kiosztotta Orbánék legújabb ígéretcsomagját

Tehetetlennek és gyámoltalannak nevezte az egészségügy vezetését az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke. Korózs Lajos közölte, Orbán Viktor miniszterelnök is csak látszatintézkedésekkel akar az egészségügy helyzetén változtatni. “Meg lehet hirdetni a nemzeti diszperzitprogramot, lehet, hogy a várótermeket ki fogják…

Megkezdődött a per, amelynek tétje Trump elnöksége

John Roberts főbíró megnyitotta kedden a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását. A felsőház a Mitch McConnell, a szenátus többségben lévő republikánus frakciójának vezetője tárgyalásra vonatkozó eljárási szabályzata javaslatának felolvasásával kezdődött. A javaslat…