Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A mintegy 16 ezer tavaly vásárolt lélegeztetőgépből 425-öt ajándékoztunk el

425 lélegeztetőgépet ajándékozott el eddig a kormány abból a mintegy 16 ezerből, amelyet tavaly, a járvány első hulláma alatt vásároltak – erről számolt be az Rtl Híradó. A többi gép egy gödöllői raktárban áll, a tárolásuk, mint azt a Hvg kiderítette, nagyjából 90 millió forintba kerül havonta. Gödöllőről először Csehországba került 150…

Vettel: Fejlődtünk, de még mindig nem elég a Q3-hoz

Az Aston Martin új aerodinamikai fejlesztése hozott valamennyit a konyhára, de még így sem sikerült bejutni az autóval az időmérő döntő szakaszába. Nehéz dolguk lesz Vetteléknek Barcelonában.

Miért kínozzák a kisiskolásokat olyan nyelvtani feladatokkal, amik még a hivatásos nyelvészeken is kifognak?

Qubit
-
 Ma 07:12Tudomány

Az iskolai nyelvi nevelés a maga abszurditásaival egyetlen hatalmas darázsfészek, aminek majdnem minden részlete megkérdőjelezhető. Ezt miért kell tudniuk a gyerekeknek? Ez a feladat milyen képességüket fejleszti? Minek? Hát nem utálják még eléggé az iskolát, hogy ezzel inzultálják őket? És ha már itt tartunk, mi a töve annak a szónak, hogy…

Alonsónak még mindig vannak fájdalmai a kerékpáros balesettől

Origo
-
 Ma 07:07Forma1

A februári biciklibaleset néhány utóhatása megszűnt, de van, ami még fáj neki.

Megúsztuk, a kínai űrszonda végül elkerülte a lakott területeket!

A koordináták alapján a becsapódás helyszínét Indiától és Srí Lankától délnyugatra határozták meg. Korábban attól tartottak, hogy a rakéta darabjai lakott területre zuhannak. A Global Times kínai napilap kínai űripari illetékeseket idézve szerdán arról írt, hogy nincs ok a pánikra a rakéta visszatérése miatt. "A legtöbb törmelék el fog…

A WHO ajánlásának egy vizsgált gabonapehely sem felelt meg

Csokis gabonapelyheket tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE). Mint megállapították: minden termék több cukrot tartalmaz, mint amennyit az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánl. Jó hír viszont, hogy a termékek finomak, és nem különböznek a határon túl kínálatoktól.

Saját magának kell kifizetnie a PCR-tesztet annak, aki oltás nélkül megy halasztható műtétre

Kásler Miklós Emmi-miniszter pénteki Facebook-posztjában közölte, május 13-tól indulhatnak újra az elektív (halasztható) beavatkozások és rehabilitációs folyamatok a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartásával – írta meg a Telex. A miniszter hozzátette, hogy a beteg felvételének feltétele az érvényes védettségi igazolvány, ennek…

Több mint 84 ezer fiatal regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra

Liner
-
 Ma 07:01Életmód

Magyarország az elsők között kezdheti meg a 16-18 év közötti fiatalok oltását, a programra több mint 84 ezer tinédzser regisztrált.

Tippek a meghitt hangulatú hálószoba kialakításához

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Akár egy tágas helyiség, akár csak egy kis kuckó, a hálószoba az otthonunk legintimebb tere. A pihenés és a feltöltődés helyszíne, ahol ideális esetben nincsenek különböző ingerforrások. Néhány aprósággal még inkább személyessé, barátságossá tehetjük itt a hangulatot.

„Ha én belekezdek valamibe, akkor abban ezer százalékkal a Halmosi Peti vagyok”

Vaol
-
 Ma 07:00Sport

A Haladás egykori kiválóságával beszélgettünk, aki jelenleg a megyei első osztályú Király SE-ben harcol a bajnoki címért.

Feszt Norbert karate mestert megviselte a koronavírus

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A nagykanizsa KIME Shotokan Karate Egyesület alapító elnöke, Feszt Norbert karate mestert még novemberben terítette le egy hónapra a koronavírus. Miután meggyógyult eldöntötte, amint lehet beoltatja magát.

Megéri túllépni a csúfságán: Toyota Prius 1.5 Hsd 2006

Egészen különleges hibrid rendszer dolgozik a második generációs Toyota Priusban, de úgyis mindenki elkezdi a forma miatt köpködni. Viszont valamit mégis tudhatott, hiszen világsikernek számított.

Kilenc neandervölgyi ember maradványát találták meg egy Rómához közeli barlangban

Kilenc neandervölgyi ember maradványát találták meg egy Rómához közeli barlangban - jelentette be szombaton Dario Franceschini olasz kulturális miniszter.

Megtaláltuk a csodaszert, aminek a hatására úgy fog nőni a hajad, mint még soha

Joy
-
 Ma 06:37Divat

Ahhoz, hogy megtudd a választ, tovább kell olvasnod a cikket!

Megütötte a jegyellenőrt Miskolcon, majd elfutott, de elkapták

A 29 éves, ittas férfi igen vehemensen reagált arra, hogy a végállomáson felébresztették. A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 29 éves miskolci férfival szemben. Az elkövetőt 2