Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jelentős a fagykár a Tolna megyében

Jelentős károkat okozott a Tolna megyei gyümölcsösökben az április eleji fagy, a termelők 70-80 százalékra becsülik a kár mértékét - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tolna Megyei Igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Közös pénzügyeink: 50 ezer, 40 ezer, 4 ezer milliárd forint, tudja, hogy mik ezek?

Telex
-
 Ma 21:39Gazdaság

2020 után 2021-ben is magas lesz a hiány. Ezt eddig is tudtuk, de a költségvetési törvényhez benyújtott pénzügyminisztériumi módosítás alapján a PM immár elárulta a részleteket is. Járványügyi intézkedések, orvosi bérek, lakásfelújítási támogatások, az uniós források lehívásának az elszámolása a fő tételek.

Európa legelhízottabb nemzete vagyunk, ezért különösen veszélyes ránk a koronavírus

24.hu
-
 Ma 21:32Belföld

A világon is a negyedik legelhízottabbak vagyunk, pedig a koronavírus lefolyásánál ez az egyik legfontosabb veszélyfaktor.

Szlovákia fogta magát és megcibálta az orosz medve bajszát. Ez kemény lépés, de a járvány újabb hulláma meg egyen…

A mai LÉNYEG meghallgatható itt: Podcastjaink elérhetők az Apple Podcasts és a Google Podcasts alkalmazásban, valamint a Spotify-on is! Már Szlovákiába is begyűrűzött az orosz titkosszolgálat emberei által Csehországban végrehajtott gyilkos robbantás botránya. Szolidarítunk a csehekkel, ki is penderítünk pár oroszt a pozsonyi…

Ezért van bevezetve a szökőév: Tudd meg, mikor van szökőév, hány évente van szökőév, a szökőév hány napos!

Gyermekkorunkban számtalanszor kérdezgettük szüleinket, tanárainkat, hogy miért van szökőév, miért nem ugyanolyan hosszú minden egyes év. A válasz végtelenül egyszerű és mégis egy kicsit összetett.

Ezért van bevezetve a szökőév: Tudd meg, mikor van szökőév, hány évente van szökőév, a szökőév hány napos!

Gyermekkorunkban számtalanszor kérdezgettük szüleinket, tanárainkat, hogy miért van szökőév, miért nem ugyanolyan hosszú minden egyes év. A válasz végtelenül egyszerű és mégis egy kicsit összetett.

Megtörte a csendet: megszólalt a férfi, aki feljelentette a mentősöket

Bombaként robbant a hír, amikor lakossági bejelentés érkezett a budapesti mentőkhöz húsvétkor. A bejelentésben egy férfi sérelmezte, hogy egy szolgálatot teljesítő mentős ebédet vásárolt egy büfében. A férfi hosszú hallgatás után végre megtörte a csendet.

Így talán nem is olyan nehéz: 10 ezer iskolatáska a külhoni magyar gyereknek

A Rákóczi Szövetség szervezésében kapják a most magyar iskolákba beiratkozók.

Kiderült: ezért érkezett a brit légierő négy vadászgépe Romániába

A brit légierő négy vadászgépe érkezett csütörtökön négy hónapos járőrszolgálatra Romániába, a Fekete-tenger partvidékén lévő Mihail Kogalniceanu katonai támaszpontra – tudatta a román védelmi minisztérium.

Elrajtolt a Zala Megyei Kupa új sorozata

Zaol
-
 Ma 20:31Sport

Szerdán az 1. fordulót rendezték a Zala Megyei Kupában. A győztesek továbbjutottak a jövő hét szerdán sorra kerülő következő körbe, amelyben a tíz kiemelt megyei I. osztályú csapat is csatlakozik.

Több szakorvos is megvizsgálta Navalnijt

Az orosz ellenzéki politikus március 31. óta éhségsztrájkot folytat a börtönben, mert kifogásolta, hogy nem engednek be hozzá olyan orvosokat, akikben megbízik, és álláspontja szerint nem részesül megfelelő orvosi ellátásban.

Rómeó és Júlia-tragédia a valóságban: öngyilkos lett egy brit férfi, mert azt hitte, hogy meghalt a párja

A várandós menyasszony megpróbált végezni magával, végül mégis ő maradt életben kettejük közül.

Fejlesztések sorozata valósult meg Felsőlajoson

Hiros
-
 Ma 20:22Megyei

Új könyvtárat, közösségi teret és egy megújult Faluházat kapott Felsőlajos a Magyar Falu Programnak köszönhetően idén. Ezt megelőzően, 2019-ben pedig a település óvodáját, illetve annak udvarát sikerült fejleszteni.