Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 434 hír

Finomságokat vittek az Orosházi Kórházba a diákok

A szakképző iskolákban is digitális tanrend van érvényben, ám a központi rendelkezések szerint a belső gyakorlatokat megtarthatják. A GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium gyakorlati óráira a vendéglátós diákok bejárnak.

Több kórházban ápolt beteggel számol az operatív törzs, és bezártak egy épületgépészeti boltot

A tatabányai üzletet tulajdonosa eltökélten közölte a rendőrökkel: eddig sem hordott, és ezután sem fog maszkot hordani.

Nem működnek a lélegeztetőgépek a zalaegerszegi kórházban

Meghibásodtak a zalaegerszegi kórház intenzív osztályán található Crius V6 Northern típusú lélegeztetőgépek.

Online térbe került a beiskolázási tájékoztató

A pandémiás helyzetre való tekintettel az online térbe költözött a szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Technikum nyílt napja. Az oktatási intézmény igazgatója telefonon, vagy a Google meet rendszerén keresztül áll a diákok és a szülők rendelkezésére a továbbtanulási lehetőségekkel kapcsolatban. A szerencsi Bocskai István…

Válságos helyzetbe került a magyar pulykaágazat

A pulykaágazat árbevétele az idén 10-15 százalékkal csökken egyebek mellett a termelői árak mérséklődése miatt; az ágazat átlagos éves termelési értéke élőállatból 36-40 milliárd forint, feldolgozott termékekből pedig 70-80 milliárd forint - közölte a Magyar Pulykaszövetség elnöke az MTI-vel.

Az operatív törzs elmagyarázta: ezért beszélt ezrekkel több kórházban lévő betegről Orbán Viktor

Pénteken is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs, amelyből több dologra is fény derült.

Operatív törzs: ezért mondta Orbán Viktor, hogy 9500 embert kezelnek kórházban

Müller Cecília helyett Galgózczi Ágnes tartott tájékoztatást a járványügyi helyzetről, aki tisztázta, miért mutatnak a hivatalos statisztikák kevesebb kórházi ápoltat, mint amiről Orbán Viktor reggel a Kossuth Rádióban beszélt.

Kórházba került Jolika néni. Felfoghatatlan, ami történt

Blikk
-
 Ma 11:45Bulvár

"Öregségemre még ezt is meg kell élnem, hogy ilyen helyzetbe hoznak."

Újabb drámai fordulat: húga otthonából szállították kórházba Szilágyi István özvegyét

Testvére, Sacika szerint azt hihették a házához kiküldött rendőrök, hogy fogva tartja Humenyánszky Jolánt. Végül a helyzet tisztázódott, de az aggodalom nem ért véget, hiszen Szilágyi István özvegyét kórházba kellett szállítani, mert rosszul volt.

170 éve eltűnt szellemhajó került elő a tenger mélyéről, szinte egy karcolás sincs rajta

Femcafe
-
 Ma 11:00Utazás

A hajótörzs több mint másfél évszázad után is épségben maradt.

Orbán szerint kétezerrel többen vannak kórházban, mint ami a hivatalos adatokból kiderül

A miniszterelnök a Kossuth rádióban péntek reggel azt mondta: hamarosan elérhetjük a tízezres betegszámot a kórházban, pedig a hivatalos adatok a közelében sincsenek. Érdekes ellentmondás derült ki a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorából. Orbán Viktor a péntek reggeli interjújában a következőket mondta: „Két csatatér…

Idén a Kenézy Kórházban állítják fel Debrecen Város Szívét – fotókkal, videóval

Dehir
-
 Ma 10:26Megyei

Debrecen - A város szívét elhoztuk ide, hogy a szeretetet és az összefogást szimbolizálja az itt dolgozók és az itt ápolt betegek számára – mondta Papp László polgármester.