Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 216 hír

A járvány hozadéka: bővíteni kellett az ügyeletet a telefonos lelkisegély-szolgálatnál

Székelyhon
-
  Tegnap 20:24 Határtalan

A koronavírus által okozott gazdasági krízis mellett a lakosság lelki világát is megviselte a járvány. Telefonos lelkisegély-szolgálatoknál érdeklődtünk a székelyföldi lakosságot érintő problémákról.

Egy évet kellett várni Lucas Moura CL Moments lapjára – Megérte?

Leet
-
  Tegnap 17:44 Gaming

Néha képes olyan húzásokra az EA Sports, amit józan ész nem biztos, hogy meg tud magyarázni. Éppen egy ilyen jelenségnek lehettünk tegnap este a szemtanúi. A FIFA 20-ban ugyanis felbukkant egy új SBC, amire valószínűleg senki sem számított. Just over a year since he fired Spurs through to their first ever Champions League final ????

Nem kellett volna felrakni azt a Range Rovert a kisteherautóra

Mosonmagyaróvárig jutott el az M1-es autópályán egy fuvarozó egy balesetveszélyes módon rögzített szállítmánnyal.

Tizenegy embert kellett partra segíteniük a vízirendőröknek a Balatonon – Legyenek óvatosak!

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.

Frissítést kapott a Grand Theft Auto IV, de azonnal vissza is kellett hívni

GameStar
-
  Tegnap 15:22 Gaming

A Rockstar csak a kivágott zenéket akarta visszatenni, viszont a frissítés miatt sokan nem tudták mentéseiket beolvasni.

16 órát kellett várni Záhonynál

HVG
-
  Tegnap 15:18 Gazdaság

Most áll helyre a rend, jelenleg folyamatos az átkelés.

Még nincs igazi szezon, de tegnap már 11 embert kellett kimenteni a Balatonból

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.

Két szájjal született a baba, meg kellett műteni

Life
-
  Tegnap 14:30 Egészség

Két szájjal született a baba, meg kellett műteni

Egyszer csak észre kellett venni Merritt Wevert

24.hu
-
  Tegnap 12:33 Film

Az utóbbi időben a moziban és a tévében is mellékszerepekről főszerepekre váltó Merritt Wever még hazájában sem feltétlenül számít a mindenki által ismert nevek közé. De ez már nem sokáig lesz így.

Megvan, honnan jöttek a maszkok, amiket meg kellett semmisíteni

A maszkok rendelkeztek megfelelő szabvánnyal, az Európai Bizottság már tárgyal a gyártóval a helyettesítésükről. Kínában gyártották azokat az Európai Bizottság által szétosztott egészségügyi maszkokat, melyekről az Origo pénteken írta meg: silány minőségük miatt meg kellett őket semmisíteni – tudta meg a hvg.hu. Az Operatív Törzs pénteken…

Kigyulladt egy busz Debrecenben, menekülniük kellett az utasoknak

Egy busz teljes terjedelmében lángolt szombat hajnalban a debreceni Szabó Kálmán utcában – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral határolták körbe a lángokat. A buszon utazók nem sérültek meg, ők időben el tudták hagyni a kigyulladt járművet. Fotó: katasztrófavédelem