Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 187 hír

Zoltán Tiborral a felújított Országzászló tér és emlékmű átadása alkalmából beszélgettünk

Feol
-
  Ma 07:35 Megyei

Zoltán Tibor idén márciusban töltötte be a 92.-et. Legutóbb két éve, a felújított Országzászló tér és emlékmű átadása alkalmából beszélgettünk vele.

Mága Zoltán szerint óriási siker Varga Miklós Európa-dala

Óriási sikere van az Európa 2020 – a Remény himnusza című dalnak, melyben Mága Zoltán is közreműködik.

Jövőre lesz legközelebb Szent György-hegy hajnalig

Balaton.hu
-
  Ma 07:10 Utazás

A koronavírus utóhatásai miatt sajnos lemondani kényszerültek a szervezők az idei Szent György-hegy hajnaligot. A rendezvény sajnálatos elmaradásáért a jövő év izgalmas és még gazdagabb konkrétumai kárpótolnak. Ez az év a kisebb megmozdulásoké, családias rendezvényeké. A jövő évi Szent György-hegy hajnaligot már most kitűztük, 2021.…

Így ismerte meg feleségét Miller Zoltán

NLC
-
  Ma 05:07 Bulvár

Miller Zoltán és Vágó Bernadett őszintén mesélt kapcsolatuk indulásáról, kihívásairól.

Egy pályán vagyunk – Szöllősi György jegyzete

NSO
-
  Tegnap 23:41 Sport

 A múlt század húszas éveinek sajtóját, parlamenti beszédeit olvasva, vagy akár csak jelen lapszámunkban átfutva a korabeli lapszemlét és a sport...

A Korda házaspár száz napig nem mozdult ki otthonából, elmesélték, hogy telt a karantén

Már várják a találkozást a közönséggel, de most először a negyvenedik házassági évfordulójukra készülnek - árulták el többek között a Fókusznak.

Donald Trump szerint Soros György pénze áll a gyújtogatások és fosztogatások mögött

Donald Trump, amerikai elnök megosztotta a Fox News tegnapi adását, amelyben Soros György szerepéről beszélgettek a napokban kirobbant, erőszakos megmozdulások kapcsán. Ezzel az amerikai elnök arra utalt, hogy a milliárdos spekuláns állhat a háttérben. Az Origo ennek kapcsán összeszedte, milyen kapcsolódási pontok vannak Soros…

Gyász: pénteken búcsúztatják Győr Zoltán játékvezetőt

NSO
-
  Tegnap 18:49 Foci

Június 5-én, pénteken, 10 óra 45 perckor az Új Köztemetőben helyezik végső nyughelyére a 69 éves korában elhunyt Győr Zoltánt – írja az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának honlapja.

Matolcsy György fiának cége is kapott a munkahelymegtartó állami támogatásból

A múlt héten zárult versenyképesség-növelő pályázat jelentkezői 376 milliárd forint értékű beruházást és 143 600 munkahely megtartását vállalták, de Szijjártó Péter már jelezte, hogy újabb forrásokat fog kérni a kormánytól. Összegyűjtöttük, hogy mely cégek vehették át eddig a támogatói okiratokat.

Harag György, a rendezőmágus

kultura.hu
-
  Tegnap 18:00 Színpad

Június 4-én lenne 95 éves Harag György, a színházművészet és színháztörténet kiemelkedő művésze. A zseniális rendező szellemi öröksége ma is érezhető a színjátszásban.

Óriási siker Varga Miklós Európa-dala, ezt mondja Mága Zoltán

Óriási sikere van az Európa 2020 – a Remény himnusza című dalnak, melyben Mága Zoltán is közreműködik.

Gábor György: Kövér szerint a magyarság szülőhazája a Kárpát-medence, vagyis Kövér szerint nem is volt honfoglalás

Miközben Kövér László a trianoni békediktátumról tart előadást, az isteni örök igazságban való hitéről, nemzetről és hazaárulókról, a magyarság teljesítményéről és bolsevik utódokról, közben vagy nem tud magyarul, vagy annyira mindegy neki, mit beszél, hogy a szavak jelentésével sem törődik. Azt mondja, hogy „A trianoni országvesztés…

Nagyot alkotott Mága Zoltán – Ezt nézzék!

Több mint 3 millió megtekintésnél jár az Európa 2020 dal, mely a koronavírus okozta nehézségekben az összefogásra hívta fel a figyelmet. Elkészült a dal angol verziója is, melyben Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész játssza a hegedűszólót.

Videó: Rátóti Zoltán vallomása az Apponyi-film címszerepéről

hirado.hu
-
  Tegnap 15:52 Film

Rátóti Zoltán elmondta, a felkészülés, a próbák során nem gondolt arra, hogy egy igazi legendát kell eljátszania Apponyi Albert grófként.