Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 101 hír

Rendhagyó tanórák és tanórán kívüli programok december 10-én, az emberi jogok világnapján

71 éve, 1948. december 10-én fogadta el az ENSZ Közgyűlése az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát. Ebből az alkalomból a világ minden táján tartanak iskolai és iskolán kívüli programokat, hogy felhívják a figyelmet a Nyilatkozat fontosságára, a mindennapi életben való jelentőségére. Magyar diákok, pedagógusok és aktivisták is részesei…

Megelőzhető lehet a kisgyermekkorban kialakuló tejfehérje-allergia az anyatejjel

Marmalade
-
  Tegnap 21:01 Életmód

Az anyatej hozzájárulhat a kisgyermekkorban kialakuló, a gyermekek három százalékát érintő tejfehérje-allergia megelőzéséhez – közölte az Első 1000 nap program pénteken az MTI-vel.

A decemberihez képest enyhébb időjárásra számíthatunk a következő két hétben

Székelyhon
-
  Tegnap 19:15 Határtalan

Az ilyenkor megszokottnál sokkal enyhébb idő lesz a következő két hétben, helyenként 13-14 Celsius-fokos nappali csúcshőmérséklettel – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) december 9-e és 22-e közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

Hogyan válasszunk állatorvost? - Ma van az állatgyógyászat világnapja

Háziállat
-
  Tegnap 18:38 Állatvilág

Nem lehet eléggé hangsúlyozni az állatorvos meglátogatásának fontosságát, az állatgyógyászat világnapján a Kisállatorvos.hu szakértője ad tanácsot.

Már Sett képességeinek nevét is tudjuk, a Riot Games e-mailben szórta el a morzsákat

Leet
-
  Tegnap 17:29 Gaming

Őrült sebességgel tolja ki magából a hősöket a Riot Games, alig jelent meg Senna az éles szervereken, már tesztelhető a következő lövész, Aphelios a PBE-n, ám ha ez nem lenne elég, a kiadó már bejelentett egy új juggernautot is. Egy korábbi leaknek köszönhetően már azt is sejtjük, hogy milyen néven fog érkezni a karakter, a

Iohannis a korrupció elleni küzdelem világnapján: A korrupció aláássa a demokráciát és a jogállamot

Erdély Ma
-
  Tegnap 15:04 Határtalan

A korrupció gyengíti az államot, az ország intézményeit, és a társadalom visszafejlődését eredményezi - hangsúlyozza Klaus Iohannis államfő a korrupció elleni küzdelem világnapja alkalmából kiadott üzenetében.

Orban a korrupció elleni küzdelem világnapján: A korrupció elleni harc egyesíti a román állampolgárok minden korosztál…

Erdély Ma
-
  Tegnap 14:50 Határtalan

A korrupció elleni harc az a célkitűzés, amely egyesíti a román állampolgárok minden korosztályát, jelentette ki Ludovic Orban hétfőn, a korrupció elleni küzdelem világnapja alkalmából kiadott üzenetében.

Titokzatos képeket küldött emailben a Riot az új hős képességeiről

Esport 1
-
  Tegnap 13:08 Gaming

A Riot ismét elhúzta előttünk a mézesmadzagot. A jelek arra utalnak, hogy nem kell sokat várnunk az új hős bejelentéséig.

A labdarúgást ünnepeljük: a legnépszerűbb sport világnapja van

vasárnap.hu
-
  Tegnap 12:20 Bulvár

A lábbal történő passzolgatás, mondhatni, a férfi elemi ösztöne. Minden bizonnyal már az ősember is rugdosott egy-egy formás kavicsot, hogy...

Kiderült: a csomagolópapírnál már csak képeslapból dobunk ki többet karácsonykor

November óta ünnepi lázban ég az ország. A bevásárlóközpontok karácsonyi díszben pompáznak, sokan elindultak ajándékbeszerző körútjukra, és az ünnepi menü is kezd összeállni az előrelátó fejekben. De arra vajon mennyire figyelünk, hogy fenntartható, környezetbarát módon készüljünk az ünnepekre?

A koraszülöttekért is koncertezett a Csík zenekar a szombathelyi MSH-ban

Nyugat
-
  Tegnap 10:32 Zene

A Zseboroszlán - Vas Megyei Koraszülöttekért Alapítványt támogatták, jegyenként 500 forinttal.

Az anyatej is hozzájárulhat a tejfehérje-allergia megelőzéséhez

Napidoktor
-
  Tegnap 10:07 Egészség

A tejfehérje-allergia a leggyakoribb ételallergia a csecsemők és kisgyermekek körében, a gyermekek három százalékát érinti. A csak anyatejjel táplált csecsemőknél jóval ritkábban, míg az ekcémás bőrbetegségben szenvedő gyermekeknél sokkal gyakrabban jelentkezik a tünetegyüttes. A megfelelő kezelés hiánya súlyos allergiás sokkhoz is…