Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

630 új koronavírusos a régióban, 6819 országosan

PécsiStop
-
 Ma 11:27Megyei

Meghalt 156, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6819 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.

A Vörösmarty tér helyett idén az inetrneten lesz karácsonyi vásár

A járvány miatt elmarad a megszokott belvárosi forgatag, viszont egy külön oldalon lehet majd böngészni és rendelni a kézműves ajándékokból.

Drámai vallomás! Egy szerb szakértő szerint, az egész ország egy nagy kórház

Szerbiában már nincs egy olyan település sem, ahol ne lenne egy állandó vagy ideiglenes járványkórház kialakítva, hiszen mindenhol vannak betegek.

Ez lesz idén a Bazilikánál

Karácsonyfa állítással, valamint egészen az újévig tartó online aktivitás- és élmény-sorozattal járul hozzá a koronavírus-járvány miatt idén rendhagyó ünnepi időszakhoz az AdventBazilika. A tavalyi évben Európa legszebb karácsonyi vásárának választott rendezvény szervezői hisznek abban, hogy a megváltozott körülmények között minden…

Idén valószínűleg elmarad a síszezon Európában

Liner
-
 Ma 11:06Sport

Nagy bajban vannak a síelőhelyek Európa-szerte, ugyanis még mindig kérdéses, hogy az üzemeltetők vajon kinyithatják-e pályáikat a téli sportok szerelmeseinek, vagy korábban soha nem látott üresség honol majd a hófödte tájakon.

Kiengedhetik a kórházból Böjte Csabát

A ferences szerzetes közösségi oldalán osztotta meg videóüzenetét.

A műsor elmarad, de az ajándékokat idén is gyűjtik

Hiros
-
 Ma 10:54Megyei

A Hírös Agóra Kecskeméti Csillagszóró elnevezésű gyermekműsora idén ugyan elmarad, de a műsorhoz tartozó jótékonysági gyűjtőakciót megtartják. November 30. és december 16. között várják az ajándékokkal megtöltött cipősdobozokat, melyeket a Magyar Vöröskereszt segítségével rászoruló gyermekekhez juttatnak el.

Kijöhet a kórházból Böjte Csaba

Csaba testvér közösségi oldalán megosztott videóüzenetében úgy fogalmazott, hogy év végén egy kicsit mindenki megriad, elbizonytalanodik + VIDEÓ.

Böjte Csaba hamarosan elhagyhatja a kórházat

Index
-
 Ma 10:44Külföld

Erről és adventi üzenetéről a közösségi médiában beszélt a dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke.

Koronavírus – Az osztrákok több mint fele kész részt venni az országos tesztelésen

A tesztelés célja, hogy teljesebb képet kapjanak a lakosság koronavírus-fertőzöttségének mértékéről.

A budapesti karácsonyi vásár idén az internetre költözik

HVG
-
 Ma 10:41Gazdaság

Közel ötven kézműves portékái között lehet böngészni a budapestikaracsony.hu oldalon.

Szerbiát egy nagy kórházzá változtatta a koronavírus

Napi.hu
-
 Ma 10:35Külföld

Szerbia egy nagy kórház, hiszen már minden településen vannak betegek, és mindenhol vagy állandó, vagy ideiglenes járványkórházat alakítottak ki - jelentette ki Predrag Kon, a nyugat-balkáni ország legismertebb járványügyi szakértője a szerbiai közszolgálati televízió vasárnap reggeli híradójának beszámolója szerint.

Ezek a játékok kellenek idén a fa alá

NLC
-
 Ma 10:34Életmód

Az idei karácsony kicsit más lesz, ezért érdemes tudatosabban vásárolni a gyerekeknek ajándékokat.

Meghalt a rákbeteg idős hölgy, akinek a férje a kórház udvaráról szerenádozott

74 éves korában elhunyt Carla Bozzini – írja a 444.hu. A rákbeteg asszony azután vált világhírűvé, hogy 81 éves férje, Stefano a covid miatt elrendelt látogatási tilalom miatt a kórház udvaráról szerenádozott neki. Stefano Bozzini harmonikaszerenádjáról felvételek is készültek, amelyek aztán bejárták a világhálót (lásd lentebb). Tangóharmonikáján s