Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 144 hír

Újabb áramellátási problémákba futott a TSMC korábban már pórul járt üzeme

A tajnani Fab 14B azonban ezúttal problémamentesen vészelte át a helyzetet.

Paks: Ha valaki azt mondja, húsz gólom lehet, a felét is aláírtam volna

NSO
-
 Ma 09:19Foci

A magyar élvonal legeredményesebb játékosa lett, meghívót kapott a válogatottba, júniusban pedig apa lesz Hahn János, a Paksi FC támadója.

Előtetők építését, ágaprító beszerzését segíti a JETA

Teol
-
 Ma 07:15Megyei

Sikeresek a tolnai önkormányzat pályázatai.

A finn párhuzam most is passzol Paks II-re, csak nem úgy, ahogy a kormány remélte

A finn Hanhikivi 1 atomerőművet az oroszok építenék, ugyanúgy mint Pakson. Időben, méretben, típusban van hasonlóság, erre korábban a magyar kormányfő is felhívta a figyelmet, de a két projekt közti párhuzam most éppen ahhoz adhat értelmezési mezőt, hogy miért kellett Fichtinger Gyulának, az Országos Atomenergia Hivatal (OAH)…

Később kezdjük törleszteni a paksi gigahitelt

Magyarország számára kedvezően módosul a paksi bővítés finanszírozása - közölte Balogh László, a Pénzügyminisztérium (PM) pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára az MTI-vel. A törlesztést 2026 helyett 2031-ben kell elkezdeni, de magasabb összegben, hisz a futamidő vége maradt 2046.

Kiveszik a következő kormány kezéből a paksi bővítés ellenőrzését

Egy módosítócsomag, amit kedd éjjel nyújtott be a kormány a parlamentnek, jelentősen átalakítaná a paksi bővítés felügyeletét. Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) 2022-től kikerülne a kormány közvetlen ellenőrzése alól.

Paks: Bognár György már látja, hogy hol kell erősíteni

NB1
-
 Tegnap 19:51Foci

Hahn Jánosra külön is kitért.

Paletta – 2021.05.13. – Paksi Polgárőr Egyesület

Több, mint két évtizedes múltra tekint vissza a Paksi Polgárőr Egyesület. Tagjai ott vannak szinte minden rendezvényen, jótékonysági eseményeken biztosítják a rendet, vagy éppen lakásába szorult sérülthöz hívnak segítséget. Sokoldalú tevékenységükről az egyesület elnökével, Bodóné Rausch Mária Magdolnával beszélgetünk.

Május 20-án nyit a Paksi Mozi

TelePaks
-
 Tegnap 18:54Belföld

Elindul a vetítés a paksi kamaramoziban – jelentette be Szabó Péter polgármester. A városvezető elmondta a sajtótájékoztatón, hogy városunk új, a legkorszerűbb technikával felszerelt mozija 2020 tavaszára elkészült, de a pandémiás helyzet miatt csak most látogathatják a nézők. Márkus Zalán, a Csengey Központ igazgatója arról tájékoztatott, hogy…

Úton van hazafelé a darázsölyv, amely korábban a kőszegi Bechtold Látogatóközpontban lábadozott

Vaol
-
 Tegnap 18:21Megyei

Az intézet közösségi oldalán számoltak be a jó hírről, miszerint a madár jelenleg a Földközi-tenger felé tart.

Ezt jól elintézte a Fidesz-kormány: magasabb törlesztővel kell visszafizetnünk az oroszoktól felvett paksi hitelt

Kedd este Varga Mihály pénzügyminiszter benyújtotta a parlamentnek az új paksi blokkokra felvett orosz állami hitel módosításáról szóló törvényjavaslatot, ami alapján a 444.hu azt írja, hogy

Átvariálták a paksi bővítésért fizetendő összeget, a PM már örül

Magyarországnak elég lesz 2031-től fizetni az orosz hitel tőketörlesztését.

Balesetmegelőzési pályázatot hirdettek Pakson

A Paksi Rendőrkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága Hogy látjuk mi címmel balesetmegelőzési pályázatot hirdet Pakson és környékén élő személyek számára.

Megújult az egykori ferences rendház, korábban pedig a belvárosi nagytemplom

Szolnoki Napló
-
 Tegnap 14:42Megyei

Évről évre megújul valamilyen intézmény Szolnokon, melyből a belvárosi nagytemplom és az egykori ferences rendház sem maradhatott ki, amely a legnagyobb beruházás volt.