Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

El Chapo óta nem tartóztattak le olyan hatalmas drogbárót, mint most

Letartóztatták a Tse Chi Lopot, a világ egyik legnagyobb drogkartelljének vezetőjét. Az ázsiai drogpiacot uraló szervetek körülbelül évi 20 milliárt euró bevételre tett szert, leginkább a metanfetaminból, heroinból, és ketaminból éltek, de más szintetikus drogokkal is ellátják a piacot Japántól Új-Zélandig, Ausztráliától Kínáig.

Mostantól törvény adta joga kukorékolni a kakasnak

Mostantól mindenki köteles elviselni, ha hápog a szomszédban a kacsa, vagy érződik a tehéntrágya szaga.

Idén a finom, nőies ruhák hódítanak – Most adunk pár ötletet!

Blikk
-
 Ma 21:00Bulvár

A járvány okozta válság hatására﷯a korábbiakhoz képest tartósabb és időtállóbb kollekciókat terveztek 2021-re a divatházak is.

Gulyás István: Most csak a spanyolok elleni meccs a fontos

A magyar szövetségi kapitány boldogan nyilatkozott a lengyelek legyőzése után.

Most nem plusz 15 fok kellene, hanem jó vastag hótakaró

Sonline
-
 Ma 20:00Belföld

Nemcsak az emberi szervezetet, a növényeket is megviseli a nagy hőingás, a most éppen szokatlanul meleg időjárás. A gazdák szerint nem plusz tizenöt fokra, hanem vastag hótakaróra lenne szüksége az ősszel elvetett termőföldeknek.

Először végeztek kettős karátültetést a világon

NLC
-
 Ma 19:57Egészség

Azt most még nem lehet megmondani, hogy mennyire lesz képes mozgatni a karjait a beteg.

F1: nem ért egyet a Ferrari esélyeit illetően a korábbi és a mostani vezető

Eltérnek a vélemények azzal kapcsolatban, hogy a tavalyi gyenge idény után mire lesz képes a Ferrari 2021-ben. Stefano Domenicali, a Formula–1 vezérigazgatója bizakokodó, Mattia Binotto, az olaszok csapatfőnöke szerint azonban reálisnak kell lenni az esélyeiket illetően.

F1: mást gondol a Ferrari esélyeiről az ex- és a mostani vezető

Eltérnek a vélemények azzal kapcsolatban, hogy a tavalyi gyenge idény után mire lesz képes a Ferrari 2021-ben. Stefano Domenicali, a Formula–1 vezérigazgatója bizakodó, Mattia Binotto, az olaszok csapatfőnöke szerint viszont reálisnak kell lenni az esélyeiket illetően.

Eddzen az otthonában és a szabadban! Most adunk pár tippet

Blikk
-
 Ma 18:30Bulvár

A koronavírus elleni harc egyik fontos eleme az egészségünk megőrzése érdekében az immunrendszerünk erősítése. Ennek leghatékonyabb módja a sport. Csakhogy a járvány miatt bezártak az edzőtermek, így a mozgást mindenkinek a szabadban vagy saját lakásában kellett megoldania.

Nehéz a felépülés: ilyen állapotban vannak most a magyar sztárok, akik elkapták a koronavírust

Blikk
-
 Ma 18:30Bulvár

Egyre több sztárról derül ki, hogy elkapták a koronavírust. Egyesek enyhébb tünetekkel átvészelik és felépülnek a betegségből, másokat viszont rendkívül megvisel a fertőzés. Ám ők sem adják fel, nagyon keményen dolgoztak, dolgoznak azért, hogy újra a régiek legyenek.

Kettős karátültetés a világon elsőként

Az izlandi férfi egy 23 évvel ezelőtti balesetben vesztette el mindkét karját.