Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így ellenőrzik az előválasztáson induló képviselőjelölteket

Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettese a Klikktv-ben elmondta: „nálunk a hat párt közös, konszenzusos megegyezésével születnek a döntések, nem pedig diktatórikus alapon, ahol Orbán Viktor felkel, mond valamit és onnantól kezdve, mindenkinek ugyanazt kell mondania. A konszenzus sok munkával jár,…

Hallottál már a vízlábnyomról? Neked is van, így csökkentheted

Femcafe
-
 Ma 09:06Életmód

A Ksh 2019-es adatai alapján az egy főre jutó napi vízhasználatunk több mint 35 ezer liter volt – ez közel 12 ezer pohár víznek felel meg (3 dl-es pohárra számolva). A megdöbbentő adat nagy részét a mosással történő víz és áramfogyasztás teszi ki, ami egy kis tudatossággal és odafigyeléssel jelentősen csökkenthető lenne.

Uniós vakcinakészletek: kitrükközte magát a kormány 1,75 millió oltásból

Napi.hu
-
 Ma 09:03Belföld

Az Európai Unió közös vakcinabeszerzéséből 3,5 millió adag Moderna-oltás jutott volna Magyarországnak, de a kormány 1,74 milliót ebből nem kötött le. A felszabaduló oltásokra hamar lecsaphattak más uniós országok: vélhetően Dánia, Németország és Franciaország. Más országok is eltaktikázták magukat.

Krízis a krízisben – Így segíthetünk a bezártságra kényszerült kamaszoknak túlélni ezt az időszakot

SzMo
-
 Ma 09:00Vélemény

Szakember segítségével járjuk körbe, mit tehetnek a szülők, hogy a gyerekek jobban érezzék magukat ebben a nehéz helyzetben.

Mesterlövész védi Áder Jánost

A szakember a merénylő agyával gondolkodik és kétszáz méterről is eltalál egy pingponglabdát.

Max Cavalera szerint így zajlott a Sepultura klasszikus felállásának feloszlása

Rockbook
-
 Ma 08:43Zene

Már 25 év telt el azóta, hogy Max Cavalera kiszállt a Sepultura-ból feleségével, a banda akkori menedzserével...

Az ovik, sulik bezárnak, ügyelet sem lesz: így tudod az étkezést megrendelni!

Az Emberi Erőforrások Minisztere az óvodákban, általános iskolákban március 8-tól rendkívüli szünetet rendelt el. A rendkívüli szünet utáni első tanítási nap/munkanap 2021. április 7.A rendelet szerint minden intézmény zárva tart, ügyeletet sem tudnak biztosítani.A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek a napi egyszeri,…

A Madách Színház egyik színésze aluljáróban zenél, az így szerzett pénzből fizeti albérletét

Velvet
-
 Ma 08:12Színes

Lőrincz Sándor napi kétszer megy le az aluljáróba zenélni. Szerinte akár többet is össze tud énekelni, mint amennyit egy tanár megkeres.

Kertvárosi lomtalanítás: így pakolhatjátok ki a lomokat!

A tavalyi gyűjtőpontos lomtalanitás után idén újra a régi rend szerint lomtalaníthatunk. Az önkormányzat megegyezett az FKF-fel, így a Kertvárosban március 16. és 30. között tartják a lomtalanítást.Íme a lomok kipakolásának időpontjai:Jelentős változás, hogy Karácsony Gergely főpolgármester döntésének következtében a veszélyes…

Mesterlövész védi Áder Jánost

Magyarország egyik legjobb mesterlövésze védi Áder János köztársasági elnököt és családját a Készenléti Rendőrség Köztársasági Elnöki Őrség kötelékében – írta meg a Blikk. A cikkben Rolandként említett szakember 15 évnyi tapasztalattal rendelkezik, egy pingponglabdát akár kétszáz méterről is meg tud lőni.

Így néz ki belülről a leomlott genovai híd utódja

HVG
-
 Ma 07:55Gazdaság

2018. augusztus 14-én omlott le a genovai Morandi-autópályahíd, 43 áldozatot követelve. A helyén felépült, Renzi Piano tervezte San Giorgio-hidat - amelyet már tavaly augusztusban átadtak - most belülről is megmutatták az újságíróknak.

Így tisztítsd az elektromos grill- és melegszendvicssütőt: egyszerű, bevált módszert mutatunk

Só&Bors
-
 Ma 07:50Recept

Érdemes jobb minőségű elektromos grillsütőre beruházni, amelyben melegszendvics és panini is sülhet, a sokoldalú sütő egy életre hű társad lesz, ha megfelelően vigyázol rá.