Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szerelmes lett az amerikai tolmácsnő, súlyos titkokat adott ki a Hezbollahnak

Huszonhárom évi börtönre ítélték az amerikai hadsereg egyik fordítóját, amiért kiszivárogtatta az Irakban lévő amerikai informátorok nevét egy, a libanoni síita fegyveres szervezethez köthető személynek.

Koronavírus: rosszabb lett a helyzet

Napi.hu
-
 Ma 07:27Külföld

Több mint 430 ezer új fertőzöttet azonosítottak világszerte.

Új társalgóhelyek létesülnek a városban

Az Újvidék 2021 – Európa Kulturális Fővárosa Alap versenypályázatot írt ki Új helyek elnevezéssel, amelyre az érdeklődők július 21-éig küldhetik el ötleteiket, projektjeiketAz újabb urbánus zsebek (modern közterek) kialakítása érdekében kiírt versenypályázatra július 21-éig várják a projekttervezeteket. A tartományi kormányépület körül most is…

Változatos programokkal folytatódnak a Városházi Esték

Remek érzés kiszakadni a négy fal közül, a Városházi Esték című eseménysorozat keretében pedig célzottan szórakozhatunk a szabad ég alatt. A Városháza díszudvarán például a Budapest Filmmel való együttműködésben kertmozi várja a nézőket: Horvát Lili díjnyertes filmje, a Stork Natasa és Bodó Viktor főszereplésével készült Felkészülés…

Beperelték a Fireblocks-ot egy Ethereum-tárca kulcsainak törlése miatt

A vállalat azt állítja, hogy az ügyfél felelőssége lett volna a privát kulcsok biztonsági mentése. A Fireblocks kriptovaluta letétkezelő vállalat bírósági eljárás előtt áll, mely szerint kizárták ügyfelüket saját digitális

Paksy Tímea zalai lett

Zaol
-
 Ma 07:00Sport

Paksy Tímea kilencszeres világ- és tízszeres Európa-bajnok kajakos lassan két éve él családjával a zalai településen. Ahol természetesen sportágától sem szakad el.

Biztonságosabb lett Meszes a centrum létrehozása óta?

Bama
-
 Ma 07:00Belföld

Utánajártunk, nagyobb biztonságban érzik-e magukat a meszesiek, mióta a városvezetés több mint ötvenmillió forintból egy közbiztonsági centrumot telepített a környékre.

Ma tetőzik a hőség: 40 fok is lehet több városban

Life
-
 Ma 07:00Bulvár

Van az a hőség, ami már a nyár szerelmeseinek is sok egy kicsit. A mostani épp ilyen, de nyugalom, átmeneti enyhülés érkezik. 

Pont akkor lett hiánycikk a fa, amikor a fél ország felújítana

G7
-
 Ma 06:52Cégvilág

Amerikából indult, de már itthon is fahiány van, az ezzel együtt járó drágulás pedig elviszi az állami támogatás egy részét.

Helyi járatok, városi újság, média, stadion – összeül a közgyűlés

Vaol
-
 Ma 06:50Megyei

Nyolc hónap után ma összeül a szombathelyi közgyűlés: a helyi közösségi közlekedéssel, az Agora Szombathelyi Kulturális Központ és a médiaközpont átszervezésével kapcsolatos döntések mellett a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő NKft. átadás-átvétele is napirendre kerül.

Öngyilkos lett a börtönben a McAfee vírusirtó program atyja

Nem sokkal azután, hogy bíróság elrendelte kiadatását az Egyesült Államoknak, ahol adócsalással vádolják.

Időjárási problémák miatt drágult a búza

Szerdán sem volt határozott iránya a kereskedésnek az agrárpiacokon, bár Európában inkább az eladók domináltak. Chicagóban a búza 1,8 százalékkal, a kukorica pedig 0,5 százalékkal került többe a nap végére. Közben a szójabab 1 százalékot, a repce pedig 0,8 százalékot vesztett értékéből. Európában inkább vásárlói túlsúlyt lehetett látni, a…

A kevés fizetés miatt minden második tűzoltó maszekol

HVG
-
 Ma 06:22Gazdaság

A rendőrök közül is sokan vállalnak mellékállást.