Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

Kolašin, Montenegró: új síterep nyílt 1600 méteren

Síelők
-
  Ma 05:35 Életmód

Szombaton új síterepet adott át az ország miniszterelnöke Montenegróban. Az új síterep teljes egészében állami pénzekből épült, de a jövőben befektetőket várnak a síterep közeli szálláshelyek kiépítésében.

Nyílt Fórum a Móricz Zsigmond Színházban

Nyirport
-
  Tegnap 21:48 Kultúra

Az 1984 óta működő Nyílt Fórum rendezvénysorozat legfőbb célja megalakulása óta az új magyar drámák és drámaírók felfedezése az olvasók, a színházi szakma, és a jövőbeli nézők számára; illetve a drámaírók és dramaturgok munkakapcsolatának megerősítése. „Felfedezetteink” között tartjuk számon – messze a teljesség igénye nélkül –:…

Megújult Erste-bankfiók nyílt Győrben - Az Árpád és a Bajcsy-Zsilinszky úti telephelyeket egy fiókba koncentrálták

Kisalföld
-
  Tegnap 19:05 MegyeiErste

A több mint 700 négyzetméteres, tágas fiókban a lakossági és kisvállalkozói ügyfelek 12 elkülönített tárgyalóban beszélgethetnek pénzügyi kérdésekről a felkészült tanácsadókkal, az ügyintézést NetBank sarok és táblagépek is segítik.

Szem-lélek tükör címmel nyílt kiállítás a megyei könyvtárban

Beol
-
  Tegnap 18:07 Belföld

A Békés Megyei Tudásház és Könyvtárban szerdán Szem-lélek tükör címmel nyílt kiállítás.

Az MKB Bank nyílt banki platformot alkalmaz

Február 7-én élesítette az MKB Bank a PSD2 megfelelést biztosító nyílt banki platformját. A platformot az MKB Fintechlab az általa inkubált FintechBlocksszal közösen fejlesztette. Az MKB Bank az elsők között – az EU direktívájának megfelelően – nyitotta meg API-jait, lehetőséget teremtve ezzel az ügyfelek életét megkönnyítő, újabb biztonságos finte

Magyar Kupa: kikapott az Andráshida, de nyílt maradt a továbbjutás

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén szerdán a harmadik vonalban szereplő Tarr-Andráshida csapata az NB II-es Soroksár vendége volt. A zalaiak ugyan 3-2-re kikaptak, de hatalmasat küzdöttek és nyílt maradt a továbbjutás kérdése is.

Huszonhárom pár táncol a Corvin bálján

Promenad
-
  Tegnap 16:06 Megyei

Szombaton rendezi meg hagyományos diákbálját a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Corvin Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

Az MKB Bank az elsők között alkalmaz nyílt banki platformot Magyarországon

Február 7-én élesítette az MKB Bank a PSD2 megfelelést biztosító nyílt banki platformját. A sikert azt teszi teljessé, hogy a platformot az MKB Fintechlab az általa inkubált FintechBlocks-szal közösen fejlesztette. Az MKB Bank az elsők között – az EU direktívájának megfelelően – nyitotta meg API-jait, lehetőséget teremtve ezzel az ügyfelek életét…

Nyílt nap a hívásfogadóknál

Police
-
  Tegnap 15:15 Belföld

Nyílt nap a hívásfogadóknál Zsaru Magazin2019. 02. 20., sze - 15:15 Az egységes európai segélyhívó szám (EENA) napjához csatlakozva immár második alkalommal szerveztek egész napos programsorozatot az érdeklődőknek az ország két hívásfogadó központjában, Miskolcon és Szombathelyen.

EB-szóvivő: Nincs nyílt konfliktus az Európai Bizottság és a magyar kormány között

A keddi odaszólogatás után az uniós testület leszögezte: nem személyes ügyről van szó, de a kormány hazugságait meg kellett cáfolniuk.

Tikaltól Borobudurig – Páratlan kiállítás nyílt Kanizsán

Zaol
-
  Tegnap 15:00 KultúraKiállítás

Tikaltól Borobudurig címmel nyílt látványos kiállítás kedden délután a Hevesi Sándor Művelődési Központban, az Én hobbim sorozat keretében.

Tekernél Madonnával? Megvan, hová jár nyílt spinning órára az énekesnő

Nuus
-
  Tegnap 14:48 Sport

Érthető, ha formába akar jönni Oscarra, és a saját afterparty-jára.

"Még nem tudom, hogyan tovább" – Jaksity Kata nyílt levélben búcsúzik az ATV-től

A sztárhíradós reagált a hírre, hogy a csatorna pénzügyi okok miatt megválik tőle.

A nyílt nap középpontjában a nyolcéves gimnázium

Felvidék.ma
-
  Tegnap 13:35 Határtalan

A gimnázium igazgatósága kedden nyílt napot rendezett az érdeklődők, az ide jelentkezni szándékozó ötödikes diákok és szüleik számára a gimnázium épületében.