Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

A német kérdés - 150 éve végzetes mozgások indultak meg Európában

A német egység létrejöttével megszűnt az 1648-as vesztfáliai béke óta fennálló európai hatalmi egyensúly. Berlin egy dilemmához érkezett: tud-e alkalmazkodni az európai hatalmi rendszerhez, avagy elegendőnek érzi-e adottságait ahhoz, hogy Európát a maga képére formálja. Káncz Csaba jegyzete

Forma-1-es versenyzők, akik indultak a DTM-ben

Alexander Albon is a túraautó felé vette az irányt ideiglenesen. Meglepő döntésnek tűnhet, de nem ritka jelenség, hogy a királykategóriából távozva ott versenyezzenek a pilóták.

Ellenzéki tömegtüntetések indultak Oroszország-szerte, egy kisfiút is letartóztattak

Navalnij hívei több mint 90 oroszországi városban szólítottak fel tüntetésekre, az ellenzéki politikus támogatására szombaton megszervezett megmozdulásokon rohamrendőrök emelik ki a résztvevőket a tömegből.

Tengeri konténerekben utazó élelmiszergyárakat tesztelnek az Unilevernél

Origo
-
 21.01.22 20:42Gazdaság

Mozgatható, mégis teljes értékű élelmiszerüzemeket fejlesztettek ki a vállalat mérnökei.

Rövidesen piros-fehér konténerekbe gyűjthetik az elektromos hulladékot az érsekújváriak

ma7.sk
-
 21.01.21 12:05Határtalan

A hulladékok újrahasznosítási arányának növelése érdekében körülbelül két hónap múlva 12 piros-fehér konténert helyeznek ki városszerte a konténerállomásokon az elektromos hulladék gyűjtésére.

Szánkózni indultak a fiatalok, halálos baleset lett belőle

Szomorú tragédiába fulladt egy 4 fős, fiatalokból álló baráti társaság története, akik egy önmaguk által készített szánkóval szerettek volna csúszni a frissen hullott hóban. 

Jelentős fejlesztések indultak a Honvédkórházban

Jelentős civil és katonai egészségügyi fejlesztések indultak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, amelynek a koronavírus-járványban is helyt kell állnia. A Honvédkórházban készen állnak arra, hogy egy nap alatt hatvan oltóponton akár tízezernél is több embert oltsanak be, “csak legyen vakcina” – hangsúlyozta az intézmény…

Fontos beruházások indultak el Rétságon, ahol stabil a pénzügyi helyzet

Nool
-
 21.01.20 06:50Belföld

Felettébb nehéz, akadályokkal teli időszakot tudhatott maga mögött 2020-ban Rétság önkormányzata. A vírusveszély okozta gondok ellenére biztosított a város gazdasági stabilitása, mi több, rendkívül fontos beruházások indultak el tavaly, amelyek kivitelezése idén fejeződik be.

Jelentős fejlesztések indultak a Honvédkórházban

Jelentős civil és katonai egészségügyi fejlesztések indultak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, amelynek a koronavírus-járványban is helyt kell állnia. A Honvédkórházban készen állnak arra, hogy egy nap alatt 60 oltóponton akár 10 ezernél is több embert oltsanak be, csak legyen vakcina - hangsúlyozta az intézmény…

Fejlesztések indultak a Honvédkórházban

A Honvédkórházban készen állnak arra, hogy egy nap alatt 60 oltóponton akár 10 ezernél is több embert oltsanak be, "csak legyen vakcina" - hangsúlyozta az intézmény főigazgatója az MTI-nek adott interjújában.

Jelentős fejlesztések indultak a Honvédkórházban

A Honvédkórház új főigazgatója, Wikonkál Norbert a legmagasabb progresszivitási szinten viszi tovább az intézmény működését.

Jelentős fejlesztések indultak a Honvédkórházban

A Honvédkórházban készen állnak arra, hogy egy nap alatt 60 oltóponton akár 10 ezernél is több embert oltsanak be.

Jelentős fejlesztések indultak a Honvédkórházban

Az egészségügyi ellátórendszer átalakítása nyomán felálló új struktúrának már július 1-jétől működnie kell.

Főigazgató: jelentős fejlesztések indultak a Honvédkórházban

Jelentős civil és katonai egészségügyi fejlesztések indultak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, amelynek a koronavírus-járványban is helyt kell állnia.

Nem elég, hogy méregdrágák, már lepakolni is alig tudják a konténereket a kikötőkben

Idén tovább nőtt a Kínából induló tengeri fuvarozás költsége, ráadásul a legnagyobb amerikai és európai kikötők nem is képesek egyből fogadni a beérkező hajókat.