Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 131 hír

Ezért szeretem a Széchenyi István Egyetemet – Szendrő Miklós

A Széchenyi István Egyetemet választani lehetőséget, kihívást és büszkeséget jelent – ezt szeretnénk bemutatni cikksorozatunkkal, amelyben egyetemi polgárok mondják el, miért szeretnek az intézményben tanulni és/vagy dolgozni.

Ha úgy érzed nem tudod elengedni a múltat, akkor ez neked szól

Goodstuff
-
  Ma 15:04 Életmód

A magányosan töltött órák során fejben mindig visszatekered az időt? Mindig a múltban élsz, és próbálod visszaszerezni az édes pillanatokat? Ó, azok az őrült kalandok! Azok a hajnalig tartó beszélgetések, amelyek tele voltak kuncogásokkal. Azok az éjszakák, amikor a csillagok alatt ültetek a haverokkal, még hallottátok a tábortűz pattogását. Azok a

László Imre: Buta, szakmaiatlan dolgot követett el Kásler Miklós

Mérhetetlenül gyáva és otromba lépés volt a minisztertől, hogy az orvosokra próbálta hárítani a kórházi ágyak kiürítésének felelősségét – mondja Újbuda polgármestere.

Férfiszempont: Miért okoz nehézséget az elengedés?

Style
-
  Ma 13:43 Életmód

Az elengedés csupán egy szó, melynek hallatán szinte minden embernek negatív töltetű emlékek jutnak az eszébe. Negatívak, melyek mértéke egyénenként változó, ugyanakkor mindenkinek megvan a saját története, miért volt annyira nehéz elengedni egy korábbi párkapcsolatát. Minden ember más, minden kapcsolat más, melyekben mindig új…

Lantos Gabriella: Kásler Miklós egy senki az egészségügy átvilágításában

Kásler Miklós azt mondta, hogy kivételesen néminemű alapja van azoknak a híreknek, hogy Pintér Sándor végzi az egészségügy átvilágítására irányuló vizsgálatokat. Lantos Gabriella egészségügyi menedzser elmondta, hogyan látja a belügyminiszter szerepét az egészségügyben.

Miklós Melinda szinte berobbant a KSC csapatába

Teol
-
  Ma 13:29 Sport

Mind a 22 mérkőzésen pályára lépett a 16 esztendős Miklós Melinda, aki tisztában van azzal, hogy a helye stabilizálásáért továbbra is keményen kell dolgoznia.

Miklós Péter: jelzésértékű döntés a Csanád név újrafelvétele

Promenad
-
  Ma 13:16 Megyei

Június 4-től, Trianon századik évfordulójától Csongrád-Csanádra változik megyénk neve, az erről szóló indítványt Lázár János nyújtotta be 2017-ben az országgyűlés elé, amely ellenszavazat nélkül elfogadta azt. Miklós Péterrel, a Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ igazgatójával erről a szimbolikus döntésről beszélgettünk.

A pozsonyi önkormányzat elengedi a "teraszadó" felét, de a vendéglátósok szerint ez nem elég

Parameter
-
  Ma 12:58 Határtalan

Az önkormányzat képviselői kedden szavaztak meg egy általános érvényű rendeletet, amely 50 százalékkal csökkenti azt az illetéket, amelyet az éttermek és kávézók a közterület-használatért fizetnek. Egyszerűbben szólva: a teraszokat is üzemeltető vendéglátósoknak május 27-től csak feleannyi pénzt kell fizetniük az önkormányzatnak,…

Kásler Miklóssal együtt az Emmi-modell is megbukott

Az Emberi Erőforrások Minisztériumaként ismert képződmény már régóta tükröt tart az Orbán Viktor által épített „erős állam” elé.

Nagy valószínűséggel Moers váltja Palmert az Aston Martin élén

Az AMG jelenlegi első embere kerülhet vezető pozícióba a brit gyártónál.

A britek kitalálták, kiléptek, és az európai alapkezelőkön maradt egy utálatos MiFID 2-es szabály

Portfolio
-
  Ma 10:00 Pénzügy

A francia és német alapkezelők is azért küzdenek, hogy változtassanak az elemzések kifizetésére vonatkozó MiFID 2-es szabályokon az európai hatóságok. Az érintett francia és német szolgáltatók ezzel a lépéssel nyíltan szembemennek a brit lobbistákkal a MiFID 2-es szabályok átírása érdekében - írja a Financial Times.

Elég volt: reagált a Magyar Orvosi Kamara Kásler Miklós szavaira

Közleményben reagált a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Kásler Miklós tegnapi megszólalására. Az emberi erőforrások minisztere arról beszélt, hogy élete végéig köti a hippokratészi eskü, amelynek legfőbb törvénye,

Szánthó Miklós: Sikeres volt a kormány krízisstratégiája

Origo
-
  Ma 09:10 Belföld

A veszélyhelyzet bevezetése Magyarországon nélkülözhetetlen volt a koronavírus-járvány terjedésének megfékezéséhez,

Szánthó Miklós: Sikeres volt a kormány krízisstratégiája

„A veszélyhelyzet bevezetése nélkülözhetetlen volt”