Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 204 hír

Tehetséges tinivel erősíthetnek Orbánék

NB1
-
 Tegnap 21:29Foci

Nyáron csatlakozhat a csapathoz.

Idén is felkarolja a tehetséges tervezőket az Mddü

Összesen 15 milliárd forint áll a hazai divat- és designipari vállalkozások rendelkezésére fejlesztéseik megvalósításához. Azok számára, akik még nem regisztráltak 2021. január 16-án nyílik meg az előminősítés második köre.

Ahogy Ti zenéltek… – Nagy Ferót ünnepli a zenei szakma krémje 75. születésnapja alkalmából!

Fémforgács
-
 Tegnap 19:48Zene

Feró 75 – “Ahogy Ti zenéltek…” címmel feldolgozáslemez jelent meg a 75 éves Nagy Feró tiszteletére. A 32 dalt tartalmazó tribute albumon a magyar könnyű és nem annyira könnyűzenei élet több tucat prominens előadója tiszteleg Feró szerzői és előadói munkássága előtt. A közreműködő előadók: Action, Ákos, Alvin és a Mókusok, Anna and…

Ronaldinho ismét a zeneiparral próbálkozik, íme!

NSO
-
 Tegnap 19:01Foci

Újabb rapszámhoz asszisztált Ronaldinho. A brazilok aranylabdás középpályása dalszerzőként, producerként és mecénásként igyekszik segíteni a Tropa do Bruxo nevű hip-hop formációnak. A projektről már 2019-ben is beszélt az FC Barcelona egykori kiválósága, az első közös szám pedig múlt év végén, karácsonykor debütált a videomegosztókon …

Távkoncerttel lepi meg közönségét a salgótarjáni zeneiskola

Nool
-
 Tegnap 18:58Belföld

Három évvel ezelőtt a salgótarjáni Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola vezetése egy akkor már több éve szunnyadó hagyományt élesztett fel azzal, hogy koncerttel emlékezett vissza az iskola első, 1956-os tanítási napjára.

Ismét online közvetítik az "Egy nyári nap" című darabot

zene.hu
-
 Tegnap 18:41Zene

Izgalmas és elgondolkodtató premiert láthatott a közönség a digitális térben. A Gózon Gyula Kamaraszínház művészei egy olyan színdarabbal készültek, amely párhuzamosan láttatja a főszereplő fiatal- és időskori, lelki vívódásait. A mű cselekménye viszonylag „egyszerű”, ám a mélyben ott lapulnak azok a sorsszerű helyzetek, melyek arra késztetik…

Családbarát Munkahely címet nyert a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ

hírbalaton
-
 Tegnap 18:30Belföld

Az intézmény célja, hogy az elnyert támogatás segítségével a korábban megkezdett családbarát programokat folytassák. A 2,5 millió forintból például gerincmasszázst és strandbelépőt biztosítanak a dolgozóknak, de csapatépítő tréninget is szervezni kíván az intézmény vezetése – írja a tvkeszthely.hu. videó: Keszthelyi Televízió Nyolcadik…

Globális pénzügyi központ válhat Kínából

Origo
-
 Tegnap 18:14Gazdaság

Egyesek szerint csak idő kérdése, mikor veszi át az ázsiai ország New York vagy London helyét.

Debreceni platform köti össze a zeneipar kulcsszereplőit

Haon
-
 Tegnap 18:00Zene

Nem csak a zenészek regisztrálhatnak a Bandmap elnevezésű, új online platformon.

Veszélyben a zenészek? – Mesterséges intelligencia a zeneiparban  

f21
-
 Tegnap 17:34Zene

Önvezető autók, Siri és okos otthon - három népszerű példa a mesterséges intelligencia jelenlétére életünkben. Ezentúl azonban számos egyéb területre "befészkelte" már magát ez a technológia - cikkünkben a mesterséges intelligencia zeneipari vonatkozásait tekintjük át.

Megszépült az adai zeneiskola

Új padlóburkolatot kapott az adai Bartók Béla Zeneiskola.

Operatív törzs: megtartják a központi középiskolai felvételiket

Kötelező lesz a kellő távolság megtartása, a zsúfoltság kerülése, a maszkhasználat és a kézhigiénés előírások betartása. A szülők pedig nem léphetnek be az iskola területére.

A járvány idején is ellátja feladatait a kistérségi központ

Folyamatosan ellátja feladatait a Paks Kistérségi Szociális Központ a járvány idején is – tájékoztatta Borbás László, a Paks Kistérségi Szociális Központ igazgatója a TelePaks hírportált.

Mick Fleetwood eladta jogdíjait egy zenei vállalkozásnak

A Bmg nem nyilatkozott arról, hogy mennyit fizetett a 73 éves brit zenész jogdíj-jogosultságáért.

Hallgasd velünk! – Heti zenei friss (2021.01.15.)

Petőfi Live
-
 Tegnap 15:46Zene

A hét legizgalmasabb új lemezei!