Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 108 hír

Online és hibrid oktatásra is készülnek az egyetemek

Online és hibrid oktatásra is készülnek az egyetemek

Még az idén megérkezik az elektromos M-es BMW

A cég korábban már utalt arra, hogy érkezhet egy villanyosított M-es BMW, de ekkor még nagyon titokzatos volt ennek érkezéséről.

Feltűnés nélkül: Bmw E34 525i tuning

Conor Auld E34-ese megtartotta a BMW klasszikus értékeit.

Online és hibrid oktatásra egyaránt készülnek az egyetemek, köztük a szegedi is

Alapvetően online oktatással kezdik meg az új félévet februárban a felsőoktatási intézmények, de egyes gyakorlati képzések továbbra is a hallgatók jelenlétével zajlanak majd – derül ki az MTI kérdésére adott válaszokból.

Online és hibrid oktatásra is készülnek az egyetemek

Az egyetemek folyamatosan figyelemmel kísérik a kormány járványhelyzetre vonatkozó intézkedéseit, ezek függvényében alakítják az oktatást.

Elektromos sportmodell kompakt formában: bemutatkozik a Mercedes-Benz EQA

EQA néven új modell érkezik a teljesen elektromos Mercedes-EQ járművek világába. Formatervének felvillanyozó esztétikája a Mercedes-EQ márka progresszív luxust képviselő irányzatának tökéletes példája.

Driftelni is megtanítják a villanymotoros BMW i4-est

530 lóerős villanymotor repíti majd a négyszemélyes i4-est.

A BMW i4 vezetési élménye

A tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé modellben a mérnökien precíz irányíthatóság, a vérpezsdítő kanyarsebesség, a kimagasló menetkomfort és a remekbe szabott kidolgozás egyesül.

Az M3/M4 vezetési élményét hozza majd az elektromos BMW i4

A BMW 3-as sorozat és a BMW 4-es sorozat a menetdinamika és az utazási komfort optimális egyensúlyát tekintve is mérceként szolgál a prémium szegmensben, a hamarosan bemutatkozó BMW i4 pedig készen áll arra, hogy eme előkelő szerepkört a hálózatról tölthető modellek mezőnyében töltse be. A BMW első tisztán elektromos…

Pusztító képek Vecsésről, ahogy lángol a taxi egy Bmw mellett a parkolóban

Két autó lángolt Vecsésen, amiről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága képeket is közölt, melyek elég erősen adták vissza, hogy milyen “forró” lehetett a helyzet. A

Hibrid Honda a láthatáron: februárban bemutatkozik az új HR-V

A HR-V e:HEV egy újabb lépés annak érdekében, hogy a Honda 2022-ig végrehajthassa az elektromos átállást az európai piacon.

Pusztító képek Vecsésről, ahogy lángol a taxi egy BMW mellett a parkolóban

Két autó is lángolt Vecsésen, amiről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága képeket is közölt, melyek elég erősen adták vissza, hogy milyen veszélyes lehetett a helyzet.

Gáspár Evelin egy új M8-as BMW-vel hajt: brutális a gép

Liner
-
 Tegnap 17:09Divat

Egy egészen páratlan gépet tesztelhet Gáspár Evelin, aki édesapjához hasonlóan imádja a luxusautókat, amikből már nem egy különleges darabot tesztelhetett.