Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 255 hír

43 évet kapott egy thai nő az ország vezetésének kritizálásáért

Megdöbbentő történet érkezett nemrégiben Thaiföldről. Egy nőt 43 év börtönre ítéltek azért, mert sértegette és kritizálta a királyi családot. Ez a valaha volt legszigorúbb ítélet, amelyet a monarchia megsértése miatt szabtak ki. Az egykori közalkalmazottról túl sok információ nem látott napvilágot, azon kívül, hogy Anchannak hívják. Alapvetően kivá

Trump megköszönte az elmúlt négy évet, és sok sikert kívánt a következő kormánynak

Ő az első elnök 1869 óta, aki nem vesz részt utódja beiktatásán.

Komoly károkat szenvedett a brüsszeli kulturális élet központja

Azonnali
-
 Tegnap 20:37Vélemény

A Képzőművészeti Központ épülete hétfőn gyulladt ki, a pár éve felújított orgonát is kérdéses, hogy meg lehet-e menteni.

Orbán úgy gratulált Joe Bidennek, hogy az elmúlt négy évet méltatta…

A kormányfő azt írta, az elmúlt négy év bebizonyította, hogy az Egyesült Államok és Magyarország közötti barátságos és kölcsönösen előnyös együttműködés számos területen nagy lehetőségeket rejt magában. Orbán Viktor örömmel állapította meg, hogy ez az időszak új távlatokat nyitott a kétoldalú kapcsolatokban a biztonság, az energiapolitika…

Csáki Judit szerint, akik most felvételiznének az SZFE-re, inkább várjanak egy-két évet

ATV
-
 Tegnap 19:42Belföld

Számos kérdés nyitott maradt a Színművészeti Egyetemmel kapcsolatban a vezetőség tegnapi közleménye után, az viszont kiderült, hogy Vidnyánszky Attila kuratóriumi elnök osztályvezető-tanár lesz a következő tanévben. Fullajtár Andrea, aki szintén osztályvezető volt, híradónak elmondta: ez a tisztség azt jelenti, hogy a tanár szinte együtt létezik az

Komoly büntetésre számíthat az elfogott katalizátor tolvaj banda három tagja

A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a Heves megyei férfival és két társával szemben, akik országszerte parkoló gépkocsik katalizátorait…

Trump megköszönte az elmúlt négy évet, és sok sikert kívánt a következő kormánynak

Megjegyezte: az alapokat lerakták, így minden lehetőség adott, hogy az új adminisztráció látványos dolgokat hajtson végre. "Úgy gondolom, nagy sikerük lesz" - tette hozzá, aláhúzva, hogy az ország jövője még sohasem nézett ki ennyire biztatóan. "Hihetetlen dolgokat vittünk véghez" - mondta a leköszönő vezető. Kiemelte: újjáépítették az…

Ősbemutatóval kezdi az évet a temesvári Csiky Gergely Színház

kultura.hu
-
 Tegnap 17:43Színpad

Ősbemutatóval kezdi az évet a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház, amely Adrian Sitaru többszörösen díjazott román film- és színházi rendező forgatókönyve nyomán és az ő rendezői irányításával viszi színre Az ember, aki csak azt tudta mondani, amit olvasott című produkciót.

Komolyan gáz vagyok, ha felveszem a férjem nevét?!

She
-
 Tegnap 17:00Életmód

Amióta téma nálunk az esküvő, folyton olyan kérdésekkel bombáznak, hogy hányan leszünk, milyen menü lesz, vagy hogyan képzelem a díszítést. Persze, ezekre fel voltam készülve - a következő kérdésre viszont nem: "Felveszed a párod nevét, vagy megtartod a sajátodat?"

Komoly változás volt az időjárásban

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 16:59Megyei

Hidegfront után melegfront, komoly megterhelést jelenthet az emberi szervezetnek a napokban tapasztalható drasztikus hőmérsékletváltozás.  Míg Nagykanizsán a hétvégén mínusz 10 fokot mutatott esténként a hőmérő, addig a mai napon plusz 10 fokot és verőfényes napsütést tapasztalhattunk.

Trump elhagyta a Fehér Házat, és megköszönte az elmúlt négy évet

Donald Trump leköszönő amerikai elnök az Andrews támaszponton szerdán elmondott búcsúbeszédében megköszönte az elmúlt négy „rendkívüli évet”, és sok sikert kívánt a következő kormánynak.

Komoly mérföldkövet lépett át az interneten kereső kacsa

Computerworld
-
 Tegnap 16:21Infotech

A tisztességes, csokornyakkendős kacsa - tehát a DuckDuckGo kereső - azon a héten könyvelhette el a történelmi eredményét, hogy a Signal és a Telegram is az új felhasználók tömegének súlya alatt nyögött.

Trump megköszönte az elmúlt négy évet, és sok sikert kívánt a következő kormánynak

Washington - Donald Trump leköszönő amerikai elnök az Andrews támaszponton szerdán elmondott búcsúbeszédében megköszönte az elmúlt négy "rendkívüli évet", és sok sikert kívánt a következő kormánynak.

Biden beiktatása – Trump megköszönte az elmúlt négy évet, és sok sikert kívánt a következő kormánynak

Donald Trump leköszönő amerikai elnök az Andrews támaszponton szerdán elmondott búcsúbeszédében megköszönte az elmúlt négy “rendkívüli évet”, és sok sikert kívánt a következő kormánynak.   Megjegyezte: az alapokat lerakták, így minden lehetőség adott, hogy az új adminisztráció látványos dolgokat hajtson végre. “Úgy gondolom, nagy…

Trump megköszönte az elmúlt négy évet, és sok sikert kívánt a következő kormánynak

Donald Trump leköszönő amerikai elnök az Andrews támaszponton szerdán elmondott búcsúbeszédében megköszönte az elmúlt négy "rendkívüli évet", és sok sikert kívánt a következő kormánynak.