Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 283 hír

Komolyan beszáll a hidrogén hajtású hajók fejlesztésébe a Toyota

A Toyota részesedést szerzett a hidrogén meghajtású vízi közlekedés fejlesztését zászlójára tűző EODev (Energy Observer Developments) nevű startup vállalatban, amely számára már eddig is a környezetbarát meghajtások fejlesztése terén abszolút vezető pozíciót betöltő japán autógyártó szállította a zéró emissziós, melléktermékként tiszta…

Komolyan beszáll a hidrogén hajtású hajók fejlesztésébe a Toyota

A Toyota részesedést szerzett a hidrogén meghajtású vízi közlekedés fejlesztését zászlójára tűző EODev (Energy Observer Developments) nevű startup vállalatban, amely számára már eddig is a környezetbarát meghajtások fejlesztése terén abszolút vezető pozíciót betöltő japán autógyártó szállította a zéró emissziós, melléktermékként tiszta…

Újrainduló ellátások, egyéb változások a kispesti szakrendelőben

Újabb szakellátások fokozatos újraindításáról, a költözésből fakadó átmeneti leállásról és az oltással kapcsolatos információkról adott tájékoztatást Dr. Kumin Marianna, a Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa.Újrainduló kezelésekMájus 10-től előre egyeztetett időpontban, védettség igazolásával, fokozatosan bővülő jelleggel…

Bemutatta indianapolisi sisakját Jimmie Johnson

USAracing
-
 Tegnap 21:00Sport

Ezen a hétvégén már az Indianapolis Motor Speedwayen feszül egymásnak az IndyCar mezőnye. Mielőtt viszont...

A karibi nyaralása miatt indul vizsgálat Boris Johnson ellen

A brit miniszterelnök még 2019 karácsonyán ment el tíz napra üdülni összesen 15 ezer fontért, azaz több mint 6 millió forintért.

Boris Johnson a brit járványhelyzetről: teljesültek a további nyitás feltételei

Teljesültek a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozások további jelentős enyhítéséhez szabott feltételek, így jövő hétfőn elkezdődhet a brit kormány nyitási menetrendjének következő, harmadik szakasza – jelentette be hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök.

„Nem szabad rárontani a gyerekekre a dolgozathegyekkel” – Komoly szakmai vita alakult ki az iskolák újraindulása mia…

Blikk
-
 Tegnap 20:29Belföld

Újraindult az iskola: ezúttal nem szeptember 1-jén, hanem május 10-én mentek ismét iskolába a felső tagozatosok és a középiskolások. Komoly szakmai vita bontakozott ki arról, szabad-e az elkövetkező, öthetes időszakot úgy kezelni, mintha minden ott folytatódna, ahol tavaly ősszel abbamaradt.

Détár Enikő: Nincsenek komoly elvárásaim a gyerekeimmel szemben

Metropol
-
 Tegnap 20:10Bulvár

Saját bevallása szerint nem tartozik a szigorú anyukák közé Détár Enikő, most elárulta, miért.

Skócia függetlenedése komoly fejtörést okozhat Brüsszelnek

Euronews
-
 Tegnap 20:01Külföld

Sokakat foglalkoztat a most még csak elméleti kérdés, hogy mi történhet akkor, ha Skócia egy sikeres függetlenségi népszavazás után a felvételét kérné az Európai Unióba.

Boris Johnson most egy luxusutazással bukott le

A brit miniszterelnök szabályellenesen nyaralhatott egy privát szigeten, nem ez az első vizsgálat, ami ellene indul. A választókat nem hatotta meg túlságosan az ügy. 

Jövő héten kinyit Ausztria – ott is komoly előnyöket élveznek majd a beoltottak

Ausztriában május 19-én kinyitnak a hónapokkal ezelőtt a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bezárt éttermek, hotelek, kulturális és sportlétesítmények is - jelentette be Sebastian Kurz kancellár hétfő délután.

Norvég szakértők sem az AstraZeneca, sem a Johnson & Johnson vakcináit nem akarják használni

A norvég kormány által felkért szakértők azt javasolják a kormánynak, hogy mivel elegendő mRNS-vakcina érkezik, ezért nincs szükségük az adenovírus-alapú AstraZeneca- és a Johnson & Johnson-vakcinákra, bár szerintük azok továbbra is hatékony szerek.

Karibi nyaralása miatt indult vizsgálat Boris Johnson ellen

SzMo
-
 Tegnap 17:11Külföld

Azt akarják kideríteni, ki fizette a brit miniszterelnök és párja luxusvakációját 2019 karácsonyán.

Újabb változásra készülhet az F1 spanyol pályája?

Racingline
-
 Tegnap 17:00Forma1

Az F1 nem zárja ki, az idei évhez hasonlóan változtassanak a barcelonai pálya vonalvezetésén, hogy ezáltal izgalmasabb futamokat hozzanak létre. A GPDA (a pilóták szövetsége) újdonsült elnöke, George Russell jelezte, szerinte a sikán eltávolítása megoldaná a problémát. „Úgy gondoljuk, jobban tudnánk követni egymást, és nagyobb…