Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tarthatatlan vízprobléma Tusnádfürdőn, jelentős kár érte a várost

Székelyhon
-
  Ma 17:12 Határtalan

Nemcsak a medvék, hanem a városba érkező ivóvíz-szállítóvezeték állapota is komoly problémák elé állítja időnként Tusnádfürdő lakóit és vendégeit. A város most a minőségileg nem megfelelő csövek gyártóját hívja perbe, ugyanakkor egy közelebbi kutat is megpróbálnak beüzemelni.

Még várják az iskolaőrök jelentkezését

​57 fő jelentkezett összesen Bács-Kiskun megyében iskolaőrnek. A jelentkezők közül sokan már az alkalmassági vizsgán elbuktak, így egyelőre összesen 17-en kezdhették el augusztus 3-án a képzést. Az iskolaőrök toborzása nem fejeződött be, továbbra is várják a jelentkezőket

Zente szülei jelentkeztek a Facebookon

Cívishír
-
  Ma 16:39 Megyei

Jól van, a napokban keresztvíz alá tartották.

Jelentős vagyoni különbségek már az őskorban is léteztek

Múlt-kor
-
  Ma 16:24 Kultúra

Egy svéd, amerikai, lengyel és brit kutatókból álló csoport nemrégiben az Antiquity című szaklapban publikált tanulmányában arról ír, az emberi közösségeken belüli vagyoni különbségek szélesedése az őskorig visszavezethető jelenség. Állításaikat egy körülbelül 6600 éves lengyelországi temetkezési hely vizsgálatára alapozzák.

Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Ma reggel talán pont azzal leptünk meg, hogy Antonio Banderas ezen a napon lett 60 éves, most viszont a születésnapos színész sokkolt mindenkit az Instagram-bejegyzésével.

Születésnapján jelentette be a világhírű színész: koronavírusos

Ma ünnepli hatvanadik születésnapját Antonio Banderas, öröme azonban nem lehet felhőtlen, ő is elkapta a koronavírus-fertőzést.

Az Egyesült Királyságban komoly sikere van az e-Nironak

Az óriási keresletre reagálva a tervezettnél több e-Nirót küld az Egyesült Királyságba a Kia. Ennek köszönhetően az új megrendelők már szeptemberben átvehetik autóikat – ennél rövidebb még sosem volt a várakozási idő a szigetországban. 

Kásler felszólította a lakosságot, hogy vegye komolyan a járványveszélyt

A miniszter kiemelte, hogy amennyiben továbbra is fegyelmezetlenséget tapasztalnak, felülvizsgálják az eddig meghozott szabályokat.

Antonio Banderas a 60. születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

A színész jól van, csak fáradtabb, mint általában.

Komoly útfelújítás kezdődik a Dunántúlon

Napi
-
  Ma 15:37 Belföld

Elkezdődött a 6231-es, Paks és Cece közötti út felújítása - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Tolna megyei igazgatója, Becze Szabolcs hétfőn az MTI szerint.

Nagy jelentőségű bronzkori tárgyakat találtak Skóciában

A 3000 éves lelet fél méter mélyen rejtőzött a földben.

Munkásszállás, albérleti támogatás, üzleti utazás: milyen költséget jelent a munkavállaló lakhatása?

HVG
-
  Ma 15:23 Gazdaság

Sokan nem az állandó lakóhelyük közelében találnak munkát, így mind a munkáltató, mind az alkalmazott számol a lakhatás támogatásával. Milyen költséget, adminisztrációt jelent a munkavállaló lakhatási költségeinek megtérítése? Az Adózóna utánajárt.

Fall Guys: millió ügyetlen jelentkező

Gamer365
-
  Ma 15:12 Gaming

A virtuális vetélkedőre ráadásul többen kíváncsiak, mint a Fortnite-ra.