Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lenne lehetőség óvodaépítésre Tusnádfürdőn, az igényt azonban fenn kell tartani

Tusnádfürdő volt polgármestere tavaly egy új óvoda és napközi építését jelentette be magyar kormány Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Programja támogatásával. Az új városvezetés viszont ezzel kapcsolatban még semmilyen igényt nem jelzett – tudtuk meg.

„Sajnálom, nagy lehetőséget szalaszt el a főváros” – közölte Vitézy Dávid

Az idén megkezdődik a Blaha Lujza tér, az ottani metróaluljáró, valamint a Somogyi Béla utca felújítása. A rekonstrukciós munkálatok nagyjából másfél évig tartanak majd – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Vitézy szombati posztjában sajnálkozásának adott hangot.

Január végére lehet meg az Oxford/AstraZeneca-vakcina EU-s engedélye

Koronavírus - Német miniszter: január végére lehet meg az Oxford/AstraZeneca-vakcina EU-s engedélye

Sok függ attól, mikor teszi lehetővé az átoltottság a korlátozások feloldását

Behír
-
 Ma 11:58Belföld

Az új év első hónapjának vége felé még mindig a koronavírus-járvány határozza meg a mindennapjainkat. Herczeg Tamás országgyűlési képviselőt most egyebek mellett arról kérdeztük a 7.Tv Aktuális című műsorában, milyen segítségre számíthatnak a kormányzat részéről az önkormányzatok, cégek, vállalkozások ebben a helyzetben.

Mellár: Készen állunk komoly nyomást helyezni Péterffy Attilára

Érdemi változást nem értek el eddig - állítja a Momentum Topán László önkormányzati képviselő szerint "szintet lépnek" ezzel a 12 ponttal, mert eddig csak részeredményeket értek el Péterffy Attilánál. - Bár jeleztük többször polgármester úrnak, hogy min szeretnénk, ha változtatna, csak részeredményeket sikerült ezeken…

Kis Zoltán virológus: A kínai vakcinával beoltottakról nem nagyon jeleztek komoly problémákat

HVG
-
 Ma 11:00Belföld

Néhány mintában már itthon is megtalálták a koronavírus brit mutációját, de a szigorú lezárások a vírus terjedését is nehezítik - mondta a hvg.hu-nak adott interjúban Kis Zoltán virológus, a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársa. Ő még nem hallott arról, hogy a kínai koronavírus-vakcina autoimmun folyamatot indítana el egy beoltott…

A tökéletes töltött húsok titka: így lehet igazán megbolondítani a tölteléket

BorsOnline
-
 Ma 11:00Recept

Töltött húsoknál, legyen szó kacsáról, dagadóról vagy karajról, egészen biztosan nyert ügyünk van, ha betartjuk a Bors által megkérdezett séfek javaslatait.

Lehet fenntarthatóan öltözködni? Hogyan?

A ruhaipar ügyesen kitalálta ezt a fenntartható divat fogalmat, fenntartható márkákkal, ami egy ordas nagy marhaság, jóhogy nem fenntartható autóipar, nincs, nem lehet fenntartani, amit legyártasz, az koszol, amit divatból gyártasz, az nem kell. A fenntartható az, ha nem vásárolsz ész nélkül. Csak ezt a vállalást nehezebb kirakni az instára mint…

Merkely Béla: az átfertőzöttség nagyon komoly árat jelent

Az oltással kapcsolatos videósorozatot indított a kormány. Az első részben A Semmelweis Egyetem rektora beszélt az oltás fontosságáról.

Vitézy Dávid: Sajnálom, nagy lehetőséget szalaszt el a főváros

A Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója kifogásolja, hogy a Blaha Lujza tér felújításának áttervezését nem előzte meg társadalmi vita.

A vadászbalesetekből lehet és kell is tanulni!

Szon
-
 Ma 10:09Életmód

Ha minden balesetvédelmi előírást betartanának a vadászaton részt vevők, akkor sohasem történne baleset.

Lehet-e szemüveggel korrigálni a színtévesztést?

A színtévesztés a jelenlegi módszerekkel egyelőre csak speciális szemüvegekkel korrigálható.

Újra lehet jövője a Lanciának

Megmenekülhet az egyik legnagyobb múltú olasz márka.

Navalnij egész Oroszországot tüntetni hívja mára, komoly összetűzések lehetnek

Több mint hatvan oroszországi városban vonulnak szombaton az utcára azok a tüntetők, akik a múlt vasárnap hazatért és azonnal őrizetbe vett ellenzéki korrupcióellenes blogger, Alekszej Navalnij szabadon bocsátását követelik. A hatóságok és Navalnijék is elszántak: a rendőrség az engedély nélküli tüntetések megakadályozását helyezte…