Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 287 hír

Komoly állami segítség kell az amerikai chipgyártás fejlesz­téséhez

SG
-
  Tegnap 22:38 Infotech

Az ágazat több tízmilliárd dollárt kaphat, mert stratégiai jelentőségű az ország jövője szempontjából.

Mirkóczki Ádám: már októberben elhatározta, hogy kilép a Jobbikból

A Jobbik frakcióban és pártban elindult egy kilépési hullám, melynek kapcsán Mirkóczki Ádám, korábbi szóvivő, most pedig Eger polgármestere is kilépett a pártból. Döntésének hátteréről és körülményeiről az ATV Egyenes Beszéd műsorában beszélt.

Hétfőtől érvénybe lép a brit beutazási karantén - komoly büntetés vár a szabály megszegőire

Azt ígérték, hogy később kétoldalú alapon lehetséges mentességi megállapodások kidolgozása olyan országokkal, amelyek a brit kormány megítélése szerint járványügyi szempontból biztonságosak.

Az akadályfutás megtanította küzdeni az álmaiért Vadas Józsefet

Feol
-
  Tegnap 20:25 Sport

Vadas József 10 éve dolgozik intenzív osztályon szakápolóként, és civilben a legkülönbözőbb hosszúságú és intenzitású terepeken fut. A mozgás kiskora óta fontos szerepet tölt be az életében.

Közgazdász: a munkavállalóknak is meg kell küzdeniük a magasabb fizetésekért

ATV
-
  Tegnap 19:31 Belföld

Budapesten havi nettó 317 ezer forint az átlagkereset, Szabolcsban ugyanez 176 ezer. Az összegeket ismertető Menedzsment Fórum szerint: az ország keleti felében nagyjából annyit keresnek az emberek átlagban, mint 10 évvel ezelőtt a fővárosban. A híradónknak nyilatkozó közgazdász szerint: a munkavállalóknak kellene megküzdeniük a…

Megszólalt Mirkóczki Ádám: ezért lépett ki a Jobbikból

Miután a párttal közös közleményben tudatta, hogy kilép a Jobbikból, Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere válaszolt a kérdéseinkre.

Komoly veszteség érheti Dzsudzsák Balázst: megszólalt a futballista

Blikk
-
  Tegnap 19:15 Foci

Anyagi szempontból komoly veszteség érheti Dzsudzsák Balázst (33), a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát a koronavírus-járvány miatt.

Mirkóczki Ádám: Szomorúan nézem kívülről, ami történik

A Jobbikkal szakító politikus továbbra is állítja: nincs köze a konfliktusoknak a kilépéséhez. Jakab Péter elnöki tevékenységét nem akarja megítélni.

Csak helyi ügyekkel foglalkozna Mirkóczki Ádám

RTL Klub
-
  Tegnap 18:30 Bulvár

Nincs konfliktusa a pártvezetéssel, egyetért a Jobbik jelenlegi irányvonalával, de 12 év után távozik a pártból Mirkóczki Ádám. Döntését azzal indokolja, hogy Eger polgármestereként ezentúl kizárólag helyi ügyekkel kíván foglalkozni, a pártpolitikát pedig kizárja az életéből. A Jobbik a jövőre koncentrál – közölte a párt országgyűlési…

Adománnyal segítik a járvány elleni küzdelmet

Győr Plusz
-
  Tegnap 18:28 Megyei

Március közepe óta 3 millió forint pénzadomány érkezett a szövetség erre a célra elkülönített bankszámlájára, melyet a következők szerint használtak fel: Országos Mentőszolgálat Alapítványa – 1.000.000 Ft  az adományból megyei mentőszolgálatok részére vásároltak felszereléseket Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány –…

Megvált egri alpolgármesterétől a Jobbikból frissen távozó Mirkóczki Ádám

24.hu
-
  Tegnap 17:20 Belföld

Nem kizárt, hogy a városban előrehozott választás lesz.

Horner: Ha kialszanak a lámpák, ugyanolyan feszült küzdelem lesz

A Red Bull csapatfőnöke szerint jól tudják majd kezelni a rendhagyó szezon sajátosságait.

Mit kell tudnunk a tünetmentes vírushordozókról, ha le akarjuk küzdeni a koronavírust?

covid1001.hu
-
  Tegnap 16:59 Egészség

Nem csak az fordulhat elő, hogy az emberek megfertőződnek, és az első néhány napban semmilyen vagy nagyon enyhe tüneteket tapasztalnak, hanem azt is, hogy ez egybeesik azzal az időszakkal, amikor a legnagyobb lehet a vírusterhelés, azaz a tünetmentes vírushordozó sejtjeiből kiszabaduló vírus mennyisége. Így válhatott a vírus igazán…

Révész Ádám Kaposvárra igazolt

Baon
-
  Tegnap 16:36 Sport

Távozott a KTE-Duna Aszfalt élvonalbeli férficsapatától Révész Ádám.