Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 427 hír

Meghaladta 100 ezret a halálos áldozatok száma Nagy-Britanniában

London – A brit kormány számítási módszertana a koronavírus-fertőzés megállapításától számított 28 napon belüli haláleseteket veszi figyelembe.

Az EU növelte a humanitárius segítségnyújtásra szánt idei költségvetését

Az Európai Bizottság a megnövekedett igények kielégítésére a tavalyihoz képest

Idén a koronavírus miatt elmarad az influenzajárvány?

fmc
-
 Ma 18:31Megyei

Az előző évekhez képest jóval kevesebben fordulnak influenzás tünetekkel háziorvoshoz, amelynek oka többek között a maszkhasználat és a távolságtartás lehet.

Valószínűleg elmarad az AGROmashEXPO

Tekintettel a Covid-19 járvánnyal kapcsolatos jelenlegi helyzetre, a Hungexpo Zrt. várakozása, hogy a korlátozások – figyelemmel a kormányzati nyilatkozatokra - várhatóan a február 1-jei lejárati időpontot követően meghosszabbításra kerülnek. 

Négy százalékkal nő a minimálbér: Emelkednek a családtámogatások összegei is

Február elsejétől a minimálbér négy százalékkal, bruttó 167 400 forintra emelkedik, a garantált bérminimum pedig 219 ezer forintra nő. Amennyiben a kormány év közben csökkenti a szociális hozzájárulási adót, akkor ezen felül még további egy százalékkal kereshetnek többet a munkavállalók. A döntéssel a minimálbérhez kötött…

Nő kurzarbeitre szánt támogatási keret Ausztriában

Az eddigi 5 milliárdról 7 milliárd euróra emelik Ausztriában a koronavírus-járvány miatt rövidített munkaidőben foglalkoztatottak támogatásának keretét.

Navalnij és az elmaradt forradalom

888.hu
-
 Ma 18:00Vélemény

A hatalmas médiafelvezetés, az igen alaposan elvégzett politikai előkészítés és a gondos szervezés ellenére a január 23-ára meghirdetett tüntetéssorozat Alekszej Navalnij orosz YouTube-vlogger és ellenzéki politikai aktivista mellett lényegében érdektelenségbe fulladt. A 145 milliós Oroszország tucatnyi városában összesen lényegesen…

Elmaradt a várakozásoktól a Lockheed Martin profitja

A Lockheed Martin Corp., a Pentagon első számú fegyverszállítójának profitja az elemzők által vártnál kevésbé nőtt a tavalyi utolsó negyedévben, mert visszaesett a cég néhány terméke iránti globális kereslet a pandémia miatt.

Szánthó Miklós: a baloldal rá akarta "tolni" a Jobbikot a Fideszre

Úgy tűnt, a baloldal politikai stratégiája az volt, hogy "rátolja" a Jobbikot a Fideszre, és – legalábbis a szavak szintjén – nácizmus elleni harcot hirdessen – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán. Szánthó Miklós elmondta, az Alapjogokért Központ "szembesítő kampánya" során feltárták például, hogy az…

Szánthó: Eddig a baloldal akarta rátolni a Jobbikot a Fideszre

Úgy tűnt, a baloldal politikai stratégiája az volt, hogy rátolja a Jobbikot a Fideszre, hogy – legalábbis a szavak szintjén – nácizmus elleni harcot hirdessen.

Ausztriában megemelik a rövidített munkaidőre szánt támogatási keretet

Az eddigi 5 milliárdról 7 milliárd euróra emelik Ausztriában a koronavírus-járvány miatt rövidített munkaidőben foglalkoztatottak támogatásának keretét – jelentette be Martin Kocher munkaügyi miniszter kedden a Margarete Schramböck gazdasági miniszterrel és Gernot Blümel pénzügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Szánthó Miklós: A baloldal rá akarta „tolni” a Jobbikot a Fideszre

Az Alapjogokért Központ vezetője szerint a Jobbikkal alkotott szövetség az elmúlt 10 év kommunikációs stratégiáját teszi zárójelbe.

Nem is gondolnád: még erre is felhasználhatod a felújítási ingyenmilliókat

Az új családi otthonteremtési támogatások igazán széles körben biztosítanak lehetőséget a családok jólétének fokozására, a kedvezmények között pedig olyan is megtalálható, amelyet a kert felújítására fordíthatnak az igénylők. A