Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Nem elég a pénz a patkányirtásra az új cégnek, az ellenzék közbeszerzési csalást emleget

Ittlakunk
-
  Tegnap 20:38 Budapest 01. ker

Mintegy 650 millió forint többletforrást szavazott meg a Fővárosi Közgyűlés egy jövő évi egyszeri intenzív patkányirtásra.A testület rendkívüli ülésén 17 igen szavazattal, 5 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett döntött arról, hogy a fővárosi önkormányzat jövő évi költségvetésében 647 millió 700 ezer forintot biztosítanak a feladatra.A javaslat vitá

X-Faktor: Csalást sejtenek az RTL Klub nézői

Bors Online
-
  Tegnap 19:00 Bulvár

Az USNK nyerte az X-Faktort, de ahogy ez lenni szokott, máris megszülettek az összeesküvés-elméletek. Radics Gigi szerint az idő a győztesekt fogja igazolni.

Öt ember közül választott Donald Trump, az eddigi költségvetési igazgatóból csinál elnöki kabinetfőnököt

Mick Mulvaney, a Fehér Ház eddigi költségvetési igazgatója lesz Donald Trump amerikai elnök új kabinetfőnöke – jelentette be Donald Trump amerikai elnök a Twitter közösségi oldalon helyi idő szerint pénteken este.

Hackereket lepleztek le Ukrajnában, akik állami és katonai titkokat adhattak át Oroszországnak

Dehir
-
  18.12.14 18:27 Megyei Ukrajna Kijev

Kijev - Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) leleplezett egy kereskedelmi hálózatot, amelynek munkatársai több mint száz, Lviv megyében működő állami, illetve katonai intézménynél, vállalatnál és szervezetnél szereztek meg törvénytelen úton bizalmas információkat, amelyeket lehet, hogy az orosz titkosszolgálatoknak adtak át - közölte…

Hackereket lepleztek le Ukrajnában, akik állami és katonai titkokat adhattak át Oroszországnak

24
-
  18.12.14 17:59 Külföld Ukrajna Kijev

Oroszországi szerverekről futtatott kémprogramokat telepítettek vállalatok számítógépeire.

Macron ígéretei tovább növelhetik a költségvetési hiányt

Emmanuel Macron francia államfőnek a hetek óta tartó tüntetések befejezése érdekében tett ígéretei 10 milliárd euróba kerülnének az országnak, ez pedig tovább növelné a költségvetési hiányt - mondta Regős Gábor, a Századvég közgazdásza pénteken az M1 aktuális csatornán.

Macron ígéretei erősítik a költségvetési hiányt

TőzsdeFórum
-
  18.12.14 11:45 Gazdaság

A költségvetési hiány várhatóan 3,2 százalékra emelkedik majd.

Jól keresztbe tehetünk az EU-nak egy költségvetési vétóval

Index
-
  18.12.14 11:33 Külföld Korrupció

Magyarország vétóval fenyeget, ha jogállamisági feltételekhez kötik a 2021 utáni uniós támogatásokat, de a vétó csúszást okozhat a kifizetésekben, ami nekünk is fájhat.

Francia zavargások – Tovább növelnék a költségvetési hiányt Macron ígéretei

Emmanuel Macron francia államfőnek a hetek óta tartó tüntetések befejezése érdekében tett ígéretei 10 milliárd euróba kerülnének az országnak, ez pedig tovább növelné a költségvetési hiányt – mondta Regős Gábor, a Századvég közgazdásza pénteken az M1 aktuális csatornán. Hozzátette: a francia államháztartás nincs jó helyzetben, az…

Amit a gyógyszerek kísérő iratairól tudni kell

PharmaOnline
-
  18.12.14 05:40 Karrier

Mielőtt a betegtájékoztató szövegét elfogadják, kinyomtatják, s a gyógyszer dobozába csomagolják, olvashatósági teszten is át kell mennie. Többek között erről is beszélt a PharmaOnline-nak dr. Harmos Miklós, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Kísérőirat Értékelő és Lektoráló osztályának vezetője.

A színjáték nem maradt el, de Róma kapitulált Brüsszel előtt a költségvetési vitában

HVG
-
  18.12.13 15:02 Gazdaság

2,4%-ról 2,04%-ra csökkenti a büdzsé tervezett hiányát Itália – jelezte Brüsszelben Giuseppe Conte miniszterelnök Jean-Claude Junckernek, aki örömmel fogadta a bejelentést, hiszen december 19-én megindulna a kötelességszegési eljárás az olaszok ellen, mert az Európai Unió bizottsága nem fogadta el a jövő évi költségvetést.

Olaszország hajlandó csökkenteni a költségvetési hiánycélt

Az olasz kormány kész a bruttó hazai termék (GDP) 2,04 százalékára csökkenteni a jövő évre tervezett költségvetési hiány mértékét - közölte Guiseppe Conte olasz miniszterelnök szerdán Brüsszelben.

Brutális BMW: 1’800 köbcentis boxert lepleztek le

Onroad
-
  18.12.12 14:21 Autó-motor

Valami készül a BMW háza táján. És jószerivel az sem titok, hogy micsoda. A bajorok egy brutális, 1’800 köbcentis boxert adtak Yuichi Yoshizawának aés Yoshikazu Uedának, a Custom Works Zon műhely aranykezű motorépítőinek, hogy kezdjenek vele valami szépet. Lássuk be, ez sokkal hatásosabb egy semmit sem mondó, talán egy…

Sötétben razziázott a TEK: fegyverraktárat lepleztek le Biatorbágyon

Faktor
-
  18.12.12 13:00 Baleset-bűnügy

A rendőrök bejelentést kaptak az illegálisan tartott fegyverekről.

Botrányos ülésen szavazta meg a Fidesz a rabszolgatörvényt, az ellenzék csalást kiált, Orbán Viktor elégedett

Az ellenzék szerint szabálytalan volt a törvények mai elfogadása, mert ellenőrizhetetlen, hogy ki szavazott. Kora délután tüntetők kezdtek gyülekezni a Kossuth téren.