Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Álarcos énekes – Nemazalány a Zsiráf

Az Álarcos énekes harmadik showjában Fluor Tomi telitalálattal büszkélkedhetett, Szandi pedig ellőtte a Szuperkártyáját. A nyomozók és a stúdióban ülő nézők döntése alapján a Zsiráf lelepleződött le, az álarc pedig Halastyák Fannit, azaz Nemazalányt rejtette.   Leleplezve! Ő volt a Zsiráf álarc alatt | 3. adás   Felcsendült a Rakpart című Wellhello

Egy fogadás, ami megannyi házasságot tesz tönkre...

She
-
 Ma 04:35Életmód

A szokásos, éves céges buli kezdett a tetőfokára hágni. A felkapott szórakozóhelyet egész éjszakára kibérelte a vállalat, ahol a cég szinte mind a háromszáz alkalmazottja megjelent. Már elhangzottak a köszöntők, kiosztották a dolgozóknak a jutalmakat, volt show műsor. A büféasztalos vacsora elfogyott, a hosszú, fehér abrosszal leterített…

Kordáék dalaiból egy szervezett banda húz hasznot – Feketén árulják a páros legendás slágereit

 Két éve működik egy csoport, melynek tagjai videóra rögzítik az énekes házaspár majd minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Klárikáék szerint szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni.

A mexikói és német zászlók színeit viseli a legújabb BMW Art Car

Öt hétig tartott, mire elkészült az egyedi fényezés.

Afterparty – Új bemutatóra készül a Tünet Együttes

2021. szeptember 22-én és 23-án este 8 órakor a Trafóban lesz látható a Tünet Együttes új bemutatója, az Afterparty – egy fiktív törzs fiktív rituáléja. A Tünet Együttes ajánlója: A létezés eufóriája című filmmel világszerte ismertté vált Szabó Réka rendezésében a mozgásszínházként és zeneműként egyaránt értelmezhető előadás egy, a művészeti…

Hajmeresztő elméletek kaptak szárnyra egy új betegségről

Amerikai diplomaták és hírszerzők 2016 óta számolnak be rejtélyes rosszullétekről, ami az agyrázkódáshoz hasonló tüneteket okoz. A Havanna-szindrómaként emlegetett betegség oka egyelőre nem ismert, de hajmeresztő elméletek kaptak szárnyra.

Kiküldték Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet Debrecen egyik kedvenc étterméből

A debreceni Belga Étterem és Söröző adott otthont Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) és Pálinkás József (Új Világ Néppárt) fórumának, de a rendezvényt váratlan incidens szakította félbe. Pálinkás József a Facebookon azt írta, egy óra után a tulajdonos/üzemeltető távozásra szólította fel őket, és azonnal lekapcsolta a villanyt.…

Napi horoszkóp 2021. szeptember 20. – Nem minden az, aminek látszik

A Szűz tervezze lazára a napot, a Halak vigyázzon a félreértésekkel. A többiek is óvatosak legyenek. Napi horoszkóp.

7 fura dolog, amire a pasid tuti nem figyel összebújás közben

Joy
-
 Ma 03:10Szex

Ne aggódj és ne agyalj, csak élvezd! A pasid fütyül ezekre az apróságokra!

Globalista véghajrá az európai nemzet­államok felszámolására

Nemrég, ha valaki nyilvánosan arról beszélt, hogy a világ ügyeinek alakulásában titokzatos erők működnek évszázadok óta, akkor az euroatlanti világunkban megnézhette magát.

Bíróságra megy Korda György és Balázs Klári: ezt már nem bírják tovább

Két éve működik egy csoport, melynek tagjai videóra rögzítik az énekes házaspár majd minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Klárikáék szerint szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni.

Merénylet Budapesten: Pablo Escobar nálunk akarta megöletni az ellenfelét – Egy magyar exnyomozó vallomásai

Eddig nem ismert, hihetetlen gyilkossági kísérletről számolt be lapunknak egy exnyomozó, Kátai Elek, aki korábban is osztott meg már lapunkkal érdekes régi bűnügyet. Nem más akarta eltenni láb alól több mint harmincévvel ezelőtt Kolumbia magyarországi nagykövetét, mint a hírhedt drogbáró.

Online tartják a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivált és Versenyt

Metropol
-
 Ma 03:00Zene

A 2021 évi Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál és Verseny megnyitója, valamint a versenyzők bemutatása és nyitókoncertje a Zeneakadémia Nagyteremében lesz, szeptember 20-án, 20 órától.

Amerikai zászlók égetésével köszöntötték a görögök a NATO találkozójára egybegyűlt politikusokat

Liner
-
 Ma 02:06Külföld

Athénban rendezik szeptember 17. és 19. között a NATO hagyományos, éves konferenciáját, amit a Görög Honvédség Vezérkarának vezetője, Konsztantinosz Florosz meghívására tartanak.

2021.09.20. Üzenet: Pápai Attila

Maradjon meg a bizalmunk Isten felé olyankor is, amikor sikereket érünk el!