Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Átadták a Rábaköz pihenőhelyet az M86-os autóúton – fotók,

Hatmilliárd forintos beruházással négy új pihenőhely készült az M86-os gyorsforgalmi út mellett. Sopronnémetinél még ökumenikus imaházat is építettek, illetve játszótér is van.

Református ingatlanba költözik a zselízi önkormányzati óvoda

ma7.sk
-
  Tegnap 21:41 Határtalan

Zselíz. Zselízen több hónapos szövevényes ügyintézés után költözhet be az önkormáynzati fenntartású magyar tannyelvű óvoda a 2019 szeptemberében átadott református bölcsőde mellé. A kapuit ténylegesen június 1-től, a járványügyi előírásokat betartva nyithatja meg.

Átadták a korszerűsített útszakaszt Galgagután

Nool
-
  Tegnap 20:55 Belföld

Szerdán adták át a délnyugat-nógrádi községben azt a korszerűsített útszakaszt, amely az ott lévő családi házak, a temető és a sportpálya könnyebb megközelítését teszi lehetővé. Az eseményen megjelent Balla Mihály országgyűlési képviselő is.

Megújult a bélyi magyar alapiskola épülete

ma7.sk
-
  Tegnap 19:42 Határtalan

Befejeződött Bodrogköz második legnépesebb magyar alapiskolája felújításának első fázisa. A munka március második felében kezdődött, és elsősorban az alagsori műhelyeket érintette, míg a második fázisban a biológia, kémia és fizikai szaktanterem, valamint a nyelvi labor új bútorokkal, korszerű berendezésekkel történő…

Megújult étlappal várja a vendégeket a Donautica új séfje

TelePaks
-
  Tegnap 16:19 Belföld

Megújult menüsorral, hazai ízekkel és pazar tálalással várja a vendégeket a Donautica Étterem. A veszélyhelyzet idejére a vendéglátóhelynek is be kellett zárni a kapuját a látogatók előtt, de május 29-től az étterem új séfje, Juhos Markó mesterszakács és csapata modern étlappal várják az ínyenc falatok kedvelőit.

Igazi örömhír - Átadták a teljesen megújult Havanna piacot

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:19 Vélemény

Karácsony Gergely főpolgármester, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő és Szaniszló Sándor polgármester közösen adták át a modern, megújult piacot a Havanna-lakótelepen.

Megújult, modern útszakasz Bácsán

Győr Plusz
-
  Tegnap 13:41 Megyei

Új az aszfalt, megtörtént a csapadékcsatorna kiépítése, a kapubejárók szintre emelése, és új útcsatlakozásokat is kialakítottak a szakemberek a Külső-Bácsai úton, a Votinszky és a Boglárka utca közötti szakaszon. A térség országgyűlési képviselője, Simon Róbert Balázs a helyszínen számolt be a részletekről. Elmondta, a kivitelezés első ütemét…

Teljes lett az M86 – Átadtak négy pihenőt a gyorsforgalmi út mellett

Vaol
-
  Tegnap 13:03 Megyei

Összesen 6 milliárd forintból Vámoscsaládnál oldalanként egy-egy tengelysúly- és össztömegmérőt, vizesblokkokat és parkolókat építettek pihenőpadokkal, a Sopronnémeti térségében kialakított Rábaköz pihenőhelyen pedig a parkolókon és a vizesblokkokon kívül fitneszpark, játszótér és ökomenikus emlék- és kegyhely is szolgálja az utazók…

Megújult a tömegközlekedés Tatabányán

A komáromi BYD gyárban készült két elektromos autóbusz átvételével lezárult a tatabányai tömegközlekedés megújításának 5,6 milliárd forintos projektje - közölte a polgármester az MTI-vel.

Megújult a tömegközlekedés Tatabányán

A komáromi BYD gyárban készült két elektromos autóbusz átvételével lezárult a tömegközlekedés megújítása.

Megújult az óvoda Pécs keleti külvárosában

Megújult az óvoda Pécs hirdi városrészében csaknem százmillió forintos európai uniós, valamint önkormányzati forrás felhasználásával, a gyermekek e héttől vehették birtokba az intézményt.

Átadták az Év Esportolója 2019 díjait

Esport 1
-
  Tegnap 10:47 Gaming

15 kategóriában jutalmazták a tavalyi év legeredményesebb e-sportolóit, csapatait és azokat a személyeket, akik munkásságukkal sokat tettek a magyar e-sportközélet fejlesztéséért.

Megújult a Kia kisautója: porondon a mild-hibrid Rio

Villamosított hajtáslánc, „nagyautós” technológia, üdébb megjelenés, ezeket kínálja mostantól a Rio.