Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 139 hír

Szerkesztőségünkben jártak a békési református gimnázium diákjai

Beol
-
  Ma 12:52 Belföld

A jelenleg futó SÉTA Sajtó és Tanulás című médiaprogramunk keretében tartottunk pénteken szerkesztőségi bejárást a békési Szegedi Református Gimnázium diákjainak.

Kolozsváron és Csíkszentdomokoson lép fel a Dirty Slippers

Maszol
-
  Ma 12:05 Határtalan

A U2 és Bon Jovi producerével dolgozó magyarországi Dirty Slippers ingyenes koncertet ad Kolozsváron és Csíkszentdomokoson a hétvégén.

Orbán Viktor jelenlétében adták át a megújult Csiky Gergely színházat

ContextUs
-
  Ma 11:00 Kultúra

A polgármester szerint, "az itt élőknek úgy kellett megküzdeni hol a gazdaság hideg racionalitásával, hol a politikai széljárás időnként fojtogató hátrányaival."

Elöntötte a víz a Venetói Regionális Tanács épületét

Állítólag percekkel azután árasztotta el a tanácstermet a tengervíz, hogy megszavazták: nem hajlandóak többet tenni a klímaváltozás ellen.

Átadták a „beneFit Prize 2019 – for Happy Employees” díjakat

A Humánpolitika.com közhasznú Egyesület és az All You Can Move SportPass 2019-ben megalapította a beneFIT Prize programot. A cél azoknak a kis,- közép-, és nagyvállalatoknak a díjazása és bemutatása, amelyek a munkavállalói egészségprogramokra a társadalmi felelősségvállalás részeként tekintenek. Ezek a cégek…

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

Különleges időkapszula került elő a református templomból

Hiros
-
  Tegnap 18:16 Megyei

A felújítás alatt álló kecskeméti református templom tetődíszében rejtőzött egy időkapszula, amelyet valószínűleg több mint száz évvel ezelőtt helyeztek el. 

Átadták az Anyanyelvápolók Szövetsége idei díjait

kultura.hu
-
  Tegnap 14:52 Könyv

A díjakat a magyar nyelv napja alkalmából szervezett ünnepi gálán osztották ki szerdán a Pesti Vigadóban.

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói gyűltek össze a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozók munkáját. A gálán átadták a Szociális Munka Napja Díjakat.

Ünnepélyesen átadták a B. Szabó József utcát

Hírvidék
-
  Tegnap 13:48 Megyei

Immár por- és sármentesen közlekedhetünk a B. Szabó József utcán. Az 575 méter hosszúságú, négy méter szélességű aszfaltozott szakaszt november 12-én, kedden adták át hivatalosan a közlekedőknek. A nemzeti színű szalag átvágása után dr. Ónodi Izabella, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy arra, hogy a poros vagy sáros út…

Átadták az új oktatási kabinetet

Átadták az új oktatási kabinetet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 14., cs - 13:14 A rendészeti pályaorientációs ágazati képzésben résztvevő nyírbátori fiatalok, immár az oktatás sajátosságainak megfelelő szaktanteremben tanulhatnak.

Megújult a szilvásváradi Gasthaus

Turizmus
-
  Tegnap 13:14 Utazás

Közel két évtizede, hogy családi vállalkozásként működik a Szalajka-völgyi Gasthaus Étterem és Panzió Szilvásváradon. A vendéglátó- és szálláshely egy fejlesztés eredményeként megújítva várja a vendégeket a kedvelt bükki üdülőfaluban.

Átadták az Év Családbarát Vállalata díjakat

HírTV
-
  Tegnap 12:32 Vélemény

Az ötödik alkalommal megrendezett átadón egy-egy magyarországi kis, közepes, valamint nagyvállalat vehette át a kitüntetést.