Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

Jótékonysági koncertet adtak

Szoljon
-
  Ma 16:30 Belföld

Az Adventi Rézfúvós Kamaraegyüttes látogatott el Rákóczifalvára az elmúlt hétvégén.

Baráti Kristóf, Vigh Andrea és Balázs János – Mvm Karácsonyi koncert

Montázs Magazin
-
  Ma 15:33 Zene

Az MVM Karácsonyi Koncert a 2019-es évet búcsúztatja, és egyben egy különleges karácsonyi koncerttel lepi meg hűséges közönségét. Bár sokan úgy hihették, hogy lemaradnak erről a csodálatos koncertről, a hangverseny rendezői jó hírt tartogatnak számukra: december 21-én 11 órakor megelőlegezik az esti koncertet, mivel arra már…

Pénzfelvétel közben fosztottak ki embereket Budapesten

A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt és társát, akik 740 ezer forintot vittek el úgy, hogy pénzfelvétel közben zavarták meg a sértetteket.

Videó: pénzfelvétel közben lopták el a pénzt a trükkös tolvajok

Trükkös tolvajokat fogtak a rendőrök - írja a police.hu.Egy nő és egy fiú 2019. szeptember 6. és november 12. között Budapest több kerületében pénzt lopott ATM automatákból. A módszerük az volt, hogy pénzfelvétel közben megzavarták, illetve elterelték a pénzfelvevő figyelmét, majd amikor az automata kiadta a pénzt, egymást takarva kivették az autom

Szlovák és külföldi fiatalok estek egymásnak egy pozsonyi klub előtt – őket keresi a rendőrség!

Parameter
-
  Ma 13:58 Határtalan

A pozsonyi rendőrség a Facebookon közölte, hogy hajnali 4 órakor az egyik külföldi fiatal rátámadott egy 26 éves szlovák srácra, aki emiatt a földre zuhant. Ezt követően a támadó a társaival együtt elmenekült a helyszínről. A sérültet kórházba szállították, a támadó és társai után pedig nyomozást indított a rendőrség. Aki szemtanúja volt az esetnek

Látogasson ki Ön is: Jótékonysági koncert a Vas megyei állami gondozott gyerekekért (videó)

Vaol
-
  Ma 13:32 Megyei

A Vas Népe is bekapcsolódott a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ Tegyesz jótékonysági akciójába. December 15-én 13.30-kor a Family Centernél található sátrunkban adnak műsort az állami gondozott gyerekek. A helyszínről élőben jelentkezünk.

Tömegverekedés a magyar zenekar koncertjét

Bombariadó, botrány és verekedés az Arena Savariában a szombat esti Delta-bulin.

Valaki nagyon nem bírja a Delta zenekart – rémálommá vált a szombathelyi koncert

Koncert.hu
-
  Ma 11:24 Zene

Tartozunk egy vallomással: eleddig fogalmunk sem volt erről a formációról, viszont a tény, hogy például az egyik klipjük hatmillió feletti megtekintésnél járt, arra enged következtetni, hogy mások viszont igen.

Készpénzfelvétel közben loptak meg nyolc embert Budapesten

A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt és társát, akik 740 ezer forintot vittek el úgy, hogy pénzfelvétel közben zavarták meg a sértetteket - olvasható a rendőrség honlapján.

Csak gólt ünnepeltek, de közben le is fejelték egymást

Index
-
  Ma 10:57 Foci

Nacho Monreal és Oyarzabal is vérző sérülést szenvedett a Barcelona elleni meccsen.

Bombariadó szakította félbe a Delta szombathelyi koncertjét

Ki kellett üríteni az Aréna Savariát. Az utcán kisebb verekedés tört ki, egy sérültet a mentők szállítottak kórházba.

Pénzfelvétel közben lopták meg az embereket – videóval

A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt és társát, akik 740 ezer forintot vittek el úgy, hogy pénzfelvétel közben zavarták meg a sértetteket.

Karácsonyi koncertre készülnek a művészeti suli diákjai

Az advent minden évben mozgalmas időszak a pécsváradi művészeti iskola tanulóinak, hiszen számos eseményen szerepelnek ilyenkor.