Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Súlyos baleset történt Hódmezővásárhelyen

Négy személyt szállítottak a mentők kórházba annak a balesetnek a helyszínéről, amely Vásárhely belterületén történt a Jókai és a Rákóczi utcák kereszteződésénél.

Baleset Hódmezővásárhelyen - mentőt is riasztottak a helyszínre

A Rákóczi út és a Jókai utca kereszteződésében összeütközött két autó.

Egymásba futott két autó Hódmezővásárhelyen

Összeütközött két személygépkocsi Hódmezővásárhelyen, a Rákóczi út és a Jókai utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést a karambolnál. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani.

56 főből csak 1 tünetmentes pozitív bölcsődei dolgozót találtak a héten Hódmezővásárhelyen

Erről az örömteli hírről számolt be Bálint Gabriella, a Kapcsolat Központ főigazgatója. A héten megszűrt 56 munkatársból egy fiatal, tünetmentes pozitív dolgozót találtak.

Ma is számíthatunk időszakos vízhiányra Hódmezővásárhelyen

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. tájékoztatja Felhasználóit, hogy az alábbi helyszíneken hibaelhárítási munkálatokat végez .

Hódmezővásárhelyen az elvonások ellenére kompenzálásokról döntött az önkormányzat

Hódpress
-
 20.11.25 13:40Megyei

Hódmezővásárhely önkormányzata az idei rendkívül helyzetben szűkös anyagi lehetőségeit mérlegelve az év végéhez közeledve az alábbi döntéseket hozta.

Hódmezővásárhelyen sokkal jobb helyen lenne Mészáros 150 milliárdja

Olimpia szerencsére nem lesz Budapesten, mert ha lenne csődbe vinné az egész országot. Viszont egy atlétikai stadiont azért felhúznak, hogy jusson a leeső milliárdokból a haveroknak.

Ma itt számíthatunk vízhiányra Hódmezővásárhelyen

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. tájékoztatja tisztelt felhasználóit , hogy az alábbi helyszíneken hibaelhárítási munkálatokat végez. A munkavégzés ideje alatt időszakos vízhiány várható.