Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már kiadták a figyelmeztetést! Készüljön, mert bármikor ránk szakadhat az ég

Az egyre többfelé várható zivatarok miatt péntekre az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fördős Zé veszélyes hobbinak hódol már évek óta

Life
-
  Ma 20:31 Életmód

Fördős Zé veszélyes hobbinak hódol már évek óta

9,3 milliárdért ad tanácsokat Palkovicséknak a Századvég

Az innovációs minisztérium legutóbb 2015 októberében kötött a mostanihoz hasonló, 40 hónapos időtávra szóló, szakpolitikai tanácsadásra vonatkozó keretmegbízást, amelyet szintén a századvégesek nyertek el, akkor nettó 4,8 milliárd forintért.

Egyre durvul az időjárás: már az egész országra veszélyjelzést adtak ki

Péntektől mindenfelé várhatóak zivatarok. Az egyre többfelé várható zivatarok miatt péntekre már az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: csütörtök este főként az Alföldön és az Északi-középhegységben várhatók szórványos zivatarok, de egy-egy zivatar a Duná

A komlósi mars az egyik gyöngyszem

Beol
-
  Ma 20:07 Belföld

A Tótkomlósi Művelődési Központ közösségi oldalán számolt be arról, hogy június 4-e a nemzeti összetartozás napja, a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója, s így a Nemzeti Összetartozás Éve is.

Rengeteget tud, de már nem szuperolcsó az új Raspberry Pi 4

Index
-
  Ma 20:04 Tudomány

Kétszer több memóriával médialejátszóként és szerverként, fejlesztői és tanulói környezetként is használhatóbb lett a minigép. Minden másra ott a többi változat.

Hoppon maradhat a Pool - Werner közel a Chelsea-hez

M4 Sport
-
  Ma 20:01 Sport

A csatár kész ötéves szerződést kötni a londoniakkal.

Balhé a Fidesznél: már kilenc gyanúsítottja van a kormánypárti képviselő korrupciós ügyének

Polt Péter elárulta, hol tart az ügy. Boldog István fideszes képviselő ügyében összesen kilenc gyanúsított van – árulta el Polt Péter legfőbb ügyész Csányi Tamás jobbikos képviselő kérdésére. Az ügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekményekkel gyanúsítja Boldog Istvánt és társait. Eddig azt lehetett tudni, hogy Boldogon kívül öt…

Vásárhelyi Mária: mégis milyen ország az, ahol az emberek miután kiforgatták az egyik zsebüket, odatartják a másikat?

Őszintén szólva én megértem a “négy fukart” (Ausztria, Dánia, Hollandia, Svédország), hogy nem támogatják, hogy a COVID utáni helyreállítási alapból úgy kapjanak jelentős hitelt, és vissza nem térítendő támogatást a tagországok, hogy a pénz célnak megfelelő felhasználását semmi nem garantálja. Magyarország pl. ebből az alapból 8 milliárd…

Kotleba ismét hoppon maradt. Nem lett bizottsági elnök

Körkép
-
  Ma 19:50 Határtalan

Nyitókép: TASR/Jaroslav Novák   A parlament képviselői csütörtöki ülésük alkalmával sem választották meg Marian Kotlebát (ĽSNS) a katonai hírszerzés tevékenységét felügyelő különleges bizottság elnökének.   A titkos szavazáson most sem sikerült megszereznie AZ érvényes szavazatok többségét. A 126 képviselőből 55-en szavaztak…

Papp László Trianonról: Ami hazugságra épül, nem lehet örökkévaló

Cívishír
-
  Ma 19:38 Megyei

Szóba került Európa hálátlansága, a megaláztatás, de az is, hogy a nemzetiségek sem véletlenül képzelték önállóan a jövőt.

Már a második közösségi kert nyílt meg a Széchenyivárosban

Hiros
-
  Ma 19:24 Megyei

Átadták a második széchenyivárosi közösségi kertet csütörtök délután. A Szentcsalád Plébánia mögötti területen kialakított 28 parcella majd mindegyike gazdára talált már.

Már kilenc gyanúsított van a Boldog-ügyben

– Boldog István fideszes képviselő ügyében összesen kilenc gyanúsított van – árulta el Polt Péter legfőbb ügyész Csányi Tamás jobbikos képviselő kérdésére.

Vasúti alagutat építenének a Nyugati pályaudvar és Kelenföld közé, már ki is írták közbeszerzést

Nyílt közbeszerzési eljárást írt ki a Kelenföld állomás és a Nyugati pályaudvar közötti, Duna alatti vasúti alagút lehetséges nyomvonalának, költségeinek és hasznainak vizsgálatára szolgáló megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére a Budapest Fejlesztési Központ (BFK).

Tőkés László: Trianonra a válasz az autonómia

hirado.hu
-
  Ma 19:19 Belföld

Istennek adhatunk hálát, hogy nem jutott eredményre a homogenizáló román nemzetstratégia.