Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 472 hír

Kíváncsi a nemzeti konzultációs kérdőív első négy kérdésére...?

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs ívek kérdéseit. Összesen 13 kérdésből fog állni, az első négyet Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára ismertette.

Atlético: emlékeznek még Saúl tweetjére? Nos, bejelentette az új klubját…

NSO
-
  Ma 21:00 Foci

Ahogy azt három nappal ezelőtt ígérte, bejelentette új klubját Saúl Níguez, az Atlético Madrid középpályása. A 25 éves spanyol labdarúgó szó szerint új klubot jelentett be, testvérével, a Málagában futballozó Aaron Níguezzel ugyanis megalapították szülővárosukban, Elchében a Club Costa Cityt.

Ezek lesznek a nemzeti konzultáció járvánnyal kapcsolatos kérdései

A hamarosan induló nemzeti konzultáció első négy kérdése a koronavírus-járvány elleni védekezés további lépéseiről szól – közölte Dömötör Csaba.

A védekezés további lépéseiről is kérdeznek a nemzeti konzultációban

Dömötör Csaba azt mondta: arról szeretnék megkérdezni a magyarokat, hogy mely védelmi intézkedéseket támogatják a járvány esetleges újabb hulláma esetén. A kérdés azért fontos, mert a szakemberek egyetértenek abban, hogy azok az intézkedések igazán hatékonyak, amelyeknek nagy a társadalmi támogatottsága. Az első kérdés kapcsán…

Véglegesek a koronavírussal kapcsolatos nemzeti konzultáció kérdései

Az első négyet szerdán közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Hollik elárulta, miért kell most tényleg nagyon kitölteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a soron következő nemzeti konzultációban, mert az több kérdést tartalmaz a koronavírus-járvány esetleges második hulláma elleni védekezésről – magyarázta szerdai Facebook-posztjában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Bejelentették: már csak párat kell aludni, és érkeznek a nemzeti konzultációs…

A koronavírus-járvány elleni védekezés további lépéseiről is kérdeznek a nemzeti konzultációban

Arról szeretnék megkérdezni a magyarokat, hogy mely védelmi intézkedéseket támogatják a járvány esetleges újabb hulláma esetén.

Hollik: Vegyünk részt minél többen a nemzeti konzultációban, és mondjuk el a véleményünket

„Az elmúlt hónapok bizonyították, hogy a baloldalra a járvány elleni védekezésben nem lehet számítani” – hívta fel a figyelmet Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban.

Közös virtuális emlékműsorral emlékeznek Trianonra a felvidéki magyarok

Tekintettel a koronavírus-járvány miatt elrendelt óvintézkedésekre, rendhagyó módon, közös virtuális emlékműsorral idézik fel a Felvidéken a trianoni békediktátum századik évfordulóját és annak következményeit.

Közös virtuális emlékműsorral emlékeznek Trianonra a felvidéki magyarok

Tekintettel a koronavírus-járvány miatt elrendelt óvintézkedésekre, rendhagyó módon, közös virtuális emlékműsorral idézik fel a Felvidéken a trianoni békediktátum századik évfordulóját és annak következményeit.

A Fidesz a nemzeti konzultáción való részvétel fontosságát hangsúlyozza

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a soron következő nemzeti konzultációban, mert az több kérdést tartalmaz a koronavírus-járvány esetleges második hulláma elleni védekezésről - közölte szerdai Facebook-posztjában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik: fontos, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban

Hírklikk
-
  Ma 19:45 Belföld

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a soron következő nemzeti konzultációban, mert az több kérdést tartalmaz a koronavírus-járvány esetleges második hulláma elleni védekezésről – közölte szerdai Facebook-posztjában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Nyilvánosságra hozták a nemzeti konzultáció négy kérdését

Videó! Dömötör Csaba államtitkár bemutatta a nemzeti konzultáció négy kérdését a tizenháromból. Hollik István pedig a konzultáción való részvételre buzdított.

Programajánló – Megemlékezések a Nemzeti Összetartozás Napján a Komáromi járásban

A koronavírus-járvány árnyékában emlékezik a felvidéki magyarság Trianon 100. évfordulóján. Íme a részletek!