Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 360 hír

A szenátus leköszönő republikánus vezetője szerint Trump provokálta ki a Capitolium elleni támadást

Mitch McConnell szenátusi többségi vezető utolsó teljes munkanapján a leköszönő elnököt azzal vádolta, hogy ő a felelős a törvényhozás épületének megrohamozása miatt.

SZFE: felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Felkérték a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2021/2022-es tanévben induló osztályainak vezetőit – közölte az intézmény az MTI-vel.

Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya főváros felé vezető szakaszának két sávját

Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya főváros felé vezető szakaszának két sávját Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 18:11 Érd térségében torlódásra lehet számítani.

SZFE - Felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Az osztályfőnökök a magyar színházi élet elismert személyiségei, akik nagy ambícióval és izgalmas tervekkel várják a megújuló egyetem hallgatóit.

SZFE – Felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Felkérték a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2021/2022-es tanévben induló osztályainak vezetőit – közölte az intézmény az MTI-vel.

Felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Felkérték a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2021/2022-es tanévben induló osztályainak vezetőit,

Járai Máté és Kíra változtattak az életükön

NLC
-
 Ma 17:38Bulvár

Néhány hónapja ismertük meg Járai Mátét és a feleségét, Kírát, akik most arról mesélnek, hogyan és miért változtatnak az életükön.

Rajongóinak mondott köszönetet a sok szeretetért Jóni Máté

iFaktor
-
 Ma 17:00Bulvár

Jóni Máté Instagramon közölt egy posztot, melyben kifejti, hogy milyen hálás a követőinek, amiért ennyi szeretetet kap tőlük. „Egy béna kisvárosból jövök, és güriztem, hogy rendben legyen minden. Sose volt büdös a munka, mentem, ha kellett, de tudtam, hogy nekem több kell. Többet akartam, hajtottam és akartam. A…

Levelet kaptak az éttermek és szállodák vezetői. Menne végre egy jó étterembe, szállodába? – itt a válasz – Frissítve!

Nehezen elképzelhető, hogy május előtt nyitnának az éttermek és a szállodák. De nemcsak itthon, hanem Európa többi országában sem, hiszen

A spanyol gigász hosszabbítana vezetőedzőjével

FociClub
-
 Ma 16:00Foci

Úgy gondolják, hogy nincs nála alkalmasabb menedzser a csapat vezetésére!

Választásokra készül és az Ebesz segítségét kéri a belarusz ellenzék vezetője

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) közbenjárását kérte Szvjatlana Cihanovszkaja, hogy ő és mások visszatérhessenek hazájukba. A belarusz ellenzéki vezető a szomszédos Litvániába menekült a vitatott kimenetelű augusztusi elnökválasztások után.

Ez segített feldolgozni édesapja elvesztését Gesztesi Máténak

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el, fia Máté ez idáig senkinek sem nyilatkozott. Most viszont megtörte a csendet - írta a Blikk.

Jogsértések és az EP-képviselők félrevezetése miatt követelik a Frontex vezetőjének lemondását

Mérce
-
 Ma 15:30Külföld

Fabrice Leggerit az Európai Bizottság és az Európai Parlament egyes frakciói is azzal vádolják, hogy félrevezette az Európai Parlamenti képviselőket és szemet hunyt a Frontex alkalmazottai által menekültekkel szemben elkövetett jogsértések fölött.

Januártól Szentléleki Béla a Gyulai Termál FC vezetőedzője

  Magabiztosan végzett a tabella élén a megyei kvalifikációs bajnokságban a Gyulai Termál FC. A fürdővárosi csapat tavasszal a megye I-ben folytathatja, ugyanakkor új edző vezetésével. Berényi Tibor helyét januártól Szentléleki Béla vette át, így a javarészt gyulai kötődésű játékosokból álló keret a korábban utánpótlás csapatokkal is sikereket elér

Még nem alkalmasak a hazai befagyott tavak korcsolyázásra

A tartós hidegnek köszönhetően a hazai tavak jelenleg csodálatosan festenek. A kisebbek befagytak, és a nagyobbak is megkezdték a jegesedést, ezért egyre többen merészkednek a jégpáncélra. De vajon biztonságos a korcsolyázás rajtuk?