Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

Hadházy hozzájutott a kínai vakcina engedélyeztetési határozatát: „Utalás sincs arra, hogy vizsgálati eredményeket kap…

Kétségtelen tény, hogy a kínai SinoPharm vakcina beszerzése jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy az uniós országok élmezőnyébe tartozik Magyarország az átoltottság terén. Az oltóanyag engedélyeztetésének körülményeiről azonban vajmi keveset lehetett tudni, ráadásul éppen akkor született egy a folyamatokat megkönnyítő kormányrendelet, amikor…

Hadházy: “Ezzel oltani tömegeket: gyógyszerkísérlet.”

„A hatóság megküldte számomra a kínai vakcina engedélyét, ami még az oroszénál is botrányosabb fecni” – írta Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő meg is osztotta az engedélyt a Facebook-oldalán, ami a lenti posztra kattintva meg is tekinthető.   A képviselő azt kifogásolja a dokumentumokat látva, hogy „utalás sincsen arra,…

Hadházy „zoknikirály” Ákost ismét hazugságon érték

888.hu
-
 Tegnap 21:00Vélemény

Úgy érezhette, hogy ideje beilleszkedni a csillogó szemű momentumosok közé, így ő is csinált valami blődséget, egyébként a kutya se lenne rá kíváncsi.

Ekkora bírságot kapott Hadházy Ákos és Szél Bernadett

Az elmúlt napokban kapták meg jogerős büntetésüket azok a parlamenti képviselők, akik tavaly tavasszal a dudálós felvonulásokban vettek részt.

Már a kisiskolások is online tanulhatnak matematikát

A kormány friss bejelentése szerint április 7-ig bezárják az óvodákat és az általános iskolákat, ezzel a szülőkre többlet feladat hárul a vírus elleni védekezésben. A kialakult helyzetre reagálva, a legkisebbek digitális oktatását is segítve előre meghatározott műsorrend szerint ingyenesen használhatók a Matek Oázis interaktív matek leckéi. A tanár

Hadházy szerint előre kiszivárogtak a korlátozások részletei, a kormány szerint hazudik

Egy autóalkatrész-bolt honlapján tűnt fel a dokumentum, ami néhány pontban eltért a később megjelent rendelettől.

Hamisítványt posztolt Hadházy, reagált a kormány

Hadházy Ákos egy hamis, nem hivatalos dokumentumot posztolt közösségi oldalán, mondván, vannak, akik előbb megkapták a Magyar Közlöny friss számát.

Hamis-e vagy sem a Hadházy-féle, idő előtt kiszivárgott dokumentum? Íme, néhány apró, de annál érdekesebb részlet!

Hamisítvány vagy sem az a rendelettervezet, amely órákkal azt megelőzően került ki a korlátozásokról szóló intézkedésekről az internetre, mint ahogy a hivatalos Magyar Közlönyben megjelent volna? Újabb részletek derültek ki!

Reagált Hadházy Ákos posztjára a Kormányzati Tájékoztatási Központ

A Kormányzati Tájékoztatási Közőpont közleményben reagált Hadházy Ákos posztjára. Azt írják, a baloldali képviselő az öt perc hírnév érdekében ismét hazudott.

„Hadházy Ákos az öt perc hírnév érdekében ismét hazudott”

A baloldali képviselő valótlanul állította, hogy egy autóalkatrész-bolt honlapján hamarabb megjelentek a korlátozó intézkedések részletei, mint a Magyar Közlöny oldalán.

Kismacska és hintaló, néha különös dolgokat hagynak tömegközlekedési eszközökön

Vaol
-
 Tegnap 17:30Megyei

Sokakkal előfordul, hogy a tömegközlekedési eszközökön hagyják használati tárgyaikat, mert sietnek, kapkodva szállnak le, nem néznek a kalaptartóra, vagy az ülés alá esik egy fontos dolog.

Hadházy megint akcióban

Hadházy azt állította: előbb jelentek meg a szigorítások részletei egy autóalkatrész bolt honlapján, mint a Magyar Közlönyben.

Hamisítványt terjesztett Hadházy Ákos

Origo
-
 Tegnap 17:19Belföld

Megint hazudott a védekezésről a radikális baloldali politikus.