Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budapesten fogta el a TEK a kecskeméti fegyveres rablót

Péntek reggel, egy panzióban találták meg a férfit.

Karácsony Gergely: Pokolian nehéz lesz

A főpolgármester azt mondta, a járvány és a válság okozta problémákat úgy kellene orvosolniuk, hogy a kormány segítségére nem számíthatnak, sőt a kabinet az önkormányzatok ellen küzd, és felhasználja az alkalmat arra, hogy „megrövidítse” azokat.

A WandaVision teljesen átírta Wanda múltját, és körvonalazta Vízió jövőjét

GameStar
-
 Ma 16:25Könyv

Nagyon fontos képregényes elemeket emelt át a WandaVision utolsó előtti része az MCU-ba.

Kompenzáció: Lehetséges, hogy Hoppál Péter Pécsnek kedves szavai nem sok jót üzennek Budapestnek

Péterffy Attilával, Pécs polgármesterével tárgyalt pénteken a pécsi városházán Hoppál Péter. A fideszes országgyűlési képviselőt az érdekelte, mennyi volt és mennyi lehet a gazdasági válság és a kormányzati intézkedések miatti bevételkiesése Pécsnek. Szerinte is joggal kér Pécs kompenzációt, de úgy véli, a mértékéről  még korai beszélni.…

Karácsony kért egy kis aprót a bajba jutott vállalkozóktól

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere arra kéri a vállalkozókat, hogy ne felezzék az iparűzési adójukat, mert azzal a főváros működését veszélyeztetnék, azaz önkéntesen fizessenek több adót.

Karácsony beoltatná Modernával a budapestieket, ha igaz, hogy a kormány nem kérte le az EU által biztosított teljes me…

168.hu
-
 Ma 16:11Belföld

„Adják ide, és mi megoldjuk” – mondta a főpolgármester arról a másfél millió adag Moderna-vakcináról, ami állítólag az ország rendelkezésére áll, de a kormány nem kérte le.

Elhunyt a győri matematika tanár, aki rengeteget tett az egyik legnehezebb tantárgy közérthetőségéért

Életének 75. évében elhunyt dr. Marton Lászlóné Pljesovszki Mária okleveles matematikus, okleveles matemetika-fizika szakos tanár, okleveles elektronikus számítógép programozó, programtervező, a Széchenyi István Egyetem Matematika és Számítástudomány Tanszékének nyugalmazott egyetemi adjunktusa.

EMUI 11-re frissül a Huawei P30 és a Mate 20 család

A Huawei P30 család az egyik legsikeresebb széria a cég történetében. Hamarosan frissülnek a modellek.

Matematikus, nyelvész, informatikus, zenész – ELTE sikerek: Prószéky Gábor előadásáról

Prószéky érdekes megfigyeléssel kezdte az előadását: minden iskola, ahol tanult, később újra megjelent az életében munkahelyként is. Abba az épületbe, ahova általános iskola alsó tagozatosként járt, később visszahívták előadni. Ugyanígy történt azzal a helyszínnel is, ahova felső tagozatra járt: Zenetudományi Intézet lett belőle, ahol ő is…

"Akármennyi chipset kért, megvettük neki" - 105 kilót nyom a 8 éves budapesti kisfiú

Mindössze 8 éves az a budapesti kisfiú, aki 105 kilósra hízott. Balogh Benjámin szülei nagyon aggódnak a fiúkért, nemrég felkeresték Schobert Norbi pártfogoltját, Rácz Gézát, remélve, hogy ő tud majd fiúknak segíteni. 

Karácsony Gergely: Budapest helytállt a koronavírus első két hullámában

Ugyanakkor a tavalyi év működésben elvitt négy Lánchíd-felújításnyi pénzt.

Kocsis saláta, vitaminbomba savanyú káposztából

Balkonada
-
 Ma 15:43Recept

A kocsis saláta egy nagyon egyszerű, ugyanakkor nagyon finom saláta tele vitaminnal. A télen, amikor kevesebb vitaminhoz jutunk különösen értékes vitaminforrás a savanyú káposzta. A kocsis saláta bármilyen hús mellé kitűnő köret, de akár

Kocsis-Cake Olivio bravúros érvelésén nem fogott a köztévés akadékoskodás

Nem a cirkuszművészetet támadja a Párbeszéd petíciója, azt szeretnék, ha a helyieket bevonva dönthetnének arról, mi legyen a Nyugati pályaudvarnál lévő területtel. A köztévé riporterei nem fogták az adást.

Hoppál Péter tárgyalt Péterffy Attilával, segítséget ígért, de egyelőre nem világos a matek

Néhány napja Péterffy Attila, Pécs balliberális polgármestere Hoppál Péter segítségét is kérte a kormányzati támogatások elnyeréséhez, a járvány miatt kiesett bevételek pótlására. Pénteken a nemzeti oldal politikusa a városházán tárgyalt a polgármesterrel, majd ez követően úgy fogalmazott, segíteni szeretne, de az elhangzott számok…