Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

Járai Máté és Kíra változtattak az életükön

NLC
-
 Ma 17:38Bulvár

Néhány hónapja ismertük meg Járai Mátét és a feleségét, Kírát, akik most arról mesélnek, hogyan és miért változtatnak az életükön.

Rajongóinak mondott köszönetet a sok szeretetért Jóni Máté

iFaktor
-
 Ma 17:00Bulvár

Jóni Máté Instagramon közölt egy posztot, melyben kifejti, hogy milyen hálás a követőinek, amiért ennyi szeretetet kap tőlük. „Egy béna kisvárosból jövök, és güriztem, hogy rendben legyen minden. Sose volt büdös a munka, mentem, ha kellett, de tudtam, hogy nekem több kell. Többet akartam, hajtottam és akartam. A…

Ez segített feldolgozni édesapja elvesztését Gesztesi Máténak

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el, fia Máté ez idáig senkinek sem nyilatkozott. Most viszont megtörte a csendet - írta a Blikk.

Gesztesi Máté vallomása: így él benne halála után az édesapja

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el, fia Máté a Spirit FM Viccen kívül című műsorában mesélt arról, hogy miként élte meg apja elvesztését, hogy dolgozta fel azt, illetve arról is beszélt, hogy olyan „jóbarátok” tűntek fel a tragédia után, akik a valóságban nem is álltak közel az édesapjához. A beszélgetés során mesélt a hitről, illetve

Gesztesi Máté megszólalt: így dolgozta fel édesapja elvesztését

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el, fia Máté a Spirit FM Viccen kívül című műsorában mesélt arról, hogy miként élte meg apja elvesztését, hogy dolgozta fel azt, illetve arról is beszélt, hogy olyan „jóbarátok” tűntek fel a tragédia után, akik a valóságban nem is álltak közel az édesapjához.

Huliganizmus vádjával hat év börtönre ítéltek egy orosz matematikust

Huliganizmus vádjával hat év börtönre ítélte hétfőn egy moszkvai bíróság Azat Miftakov orosz matematika szakos hallgatót, aki azt állítja, hogy megkínozták, miután őrizetbe vették.

CEU: Van egy igen komoly hasonlóság az elméleti matematikusok és ön között

HVG
-
 Tegnap 10:03Infotech

Egy pszichológiai kutatás szerint elképzelhető, hogy az emberek a környezetükben gyakran együtt előforduló vizuális információkat ahhoz hasonlóan dolgozzák fel, ahogy az elméleti matematikusok gondolkodnak a komplex matematikai fogalmakról.

A His Dark Materials világa(i) II.

Dunszt
-
 21.01.17 22:52Film

Az HBO sorozatának második évadáról

Vida Máté: Szívesen maradnék a DAC-nál, nagyon jól érzem magam, a visszatéréssel azonban még egy kicsit várnék

ma7.sk
-
 21.01.17 10:21Foci

Bajnoki aranyéremben és Európa-bajnoki részvételben reménykedik a sérüléséből felépülő Vida Máté. A Dac és a magyar válogatott középpályása, aki még tavaly júniusiban, a Rózsahegy elleni Szlovák Kupa-elődöntő visszavágóján szenvedett külsőtérdszalag-szakadást, az nos.hu-nak adott interjút. Lapszemle.

Dac: Vida Máté kicsit még vár a visszatéréssel

NSO
-
 21.01.17 08:35Foci

Bajnoki aranyéremben és Európa-bajnoki részvételben reménykedik a sérüléséből felépülő Vida Máté.

Dévényi Tibi bácsi fiai ilyen jóképűek: Dani már 33, Máté 20 éves

Dévényi Tibor fiai nemcsak szemtelenül helyesek, de nagyon tehetségesek is.

Matek a többletpontokkal a 2021-es felvételin: 28+28 néha 40

Eduline
-
 21.01.17 05:54Karrier

A felvételiben az élet nagy szabályai sokszor újraíródnak, így van ez a nyelvvizsgák többletpontjaival is. Mutatjuk, miért.