Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kecske képe alá Ronaldo nevét írta a diák, a tanár ezt nem értékelte

Promotions
-
  Ma 08:07 Foci

Nem mindenki értékeli a kreatív megoldásokat.

A letenyei határ kilépő oldalán 1 km-es a kocsisor

Zaol
-
  Ma 08:04 Megyei

A hétfő reggeli információk az utakon közlekedők figyelmébe.

NB II: „Nem úgy számoltunk, hogy a harmadik meccsen lesz meg az első győzelmünk”

Megszerezte első győzelmét a Vasas a labdarúgó NB II harmadik fordulójában. A Csákvár elleni 2–1-es győzelmet követően az előző idényben még az NB I-ben játszó Litauszki Róberttel és Radó Andrással beszélgetett az NSO Tv. 

Trump nem habozott, beváltotta ígéretét

Trump négy elnöki rendeletet írt alá a gazdaság támogatására.

Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál

SeniorPlus
-
  Ma 08:00 Életmód

A fesztivál Kis-Dunai népzenei és néptánctalálkozó elnevezéssel indult Ráckevén 1987-ben és nőtte ki magát nemzetközi folklórfesztivállá. A fesztivál három településen – Ráckeve, Tököl, Százhalombatta – zajlott azonos időszakban. 2018-tól Ráckeve helyett Szigetszentmiklós lett a harmadik fogadó város.

Új-Zélandon már száz napja egyáltalán nem terjed a koronavírus a lakosok körében

Új-Zélandon már száz napja egyáltalán nem terjed a koronavírus a lakosok körében

Ezen a héten a bolygók nem kedveznek az egónak

Cafeblog
-
  Ma 08:00 Blog

A jövő héten az lesz a legjobb ha az egónkat szépen becsomagolva feltesszük a polcra 1 hétre A Nap Jupiter túlzó vágyakra sarkallhat A...

A holt-tengeri tekercsek eddig nem ismert kódolása 31. – Törvények

Librarius
-
  Ma 07:59 Könyv

Írta: Séra András A gyülekezet sokasága egy emberként hallgatta Mózest. Az Istenük szólt Mózeshez, Ő pedig a gyülekezethez. És türelmesen végighallgatták a törvényeket, a parancsolatokat. Bálványokról, embertársakról, áldozásokról, férfiről, nőről, gyermekről, állatokról, természetről, egyebekről. Alapos volt az Örökkévaló. Magukba szálltak,…

Egy olcsó használt autó, amitől nem kell rettegni

Vezess
-
  Ma 07:59 Autó-motor

Folytatjuk sokat futó használt autókról indított sorozatunkat. Ebben a Focusban 401 000 km van és sosem volt összetörve.

Nem ért véget békében a fehérorosz elnökválasztás

Engedély nélküli demonstrációk kezdődtek urnazárás után Minszkben. Az elégedetlenek az első exit poll eredményekre reagálva mentek utcára.

Nem értem a csodálkozást. Hát persze, hogy nő a Nehéz Kő bevétele és Arany szerint “ki tudja, hol áll meg”!

Borzasztó ez a rosszindulat a sajtó részéről. Hát képesek fönnakadni azon, hogy a miniszterelnök édesapjának szállítmányozó cége: a Nehéz Kő Kft. éves árbervétele 2,9 milliárdra nőtt, ami egy év alatt 600 milliós növekedés. Ki is vette belőle a tulajdonos osztalékként mind egy szálig a 139 millió adózás utáni profitot Ezzel egészítette ki többek…

A nemzetközi trendek szerint szervezik át a Szent István Egyetemet

A nemzetközi trendeknek is megfelel az új, több képzőhely integrációjával létrehozott, agrárfókuszú Szent István Egyetem oktatási rendszere – mondta Gyuricza Csaba megbízott rektor.