Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Alacsony szén-dioxid kibocsátással készített mesterséges mézet egy cég

Origo
-
  Ma 20:13 Gazdaság

Az előállítás utánozza azt a folyamatot, ahogy a méh is dolgozik.

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

Az album néhány dala tükrözi a pandémia helyzetét, ugyanakkor McCartney jövőbe vetett optimizmusát is.

Magyar kutatók készítettek 3D-modelleket a kutyák agyáról

Digitalizált koponyák alapján rekonstruálták az ELTE és a Kaposvári Egyetem kutatói 24 kutyafajta és 4 vadon élő farkasféle agyát – tájékoztatta az ELTE az MTI-t.

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát. Az ex-Beatle nem tervezett lemezt, és – akárcsak korábban, a McCartney I és a McCartney II esetében – a McCartney III-on is minden hangszeres részt maga játszott fel egy házi stúdióban.   A december 11-én megjelenő album néhány dala tükrözi a pandémia helyzetét,

Egyáltalán nem csökken az adminisztráció az adóhatóság által készített áfa-bevallásokkal

ma.hu
-
  Ma 18:17 GazdaságÁfa

Hivatalos állásfoglalást adott ki az Adótanácsadók Egyesülete.

Mozgást ösztönző játékot indítottak Bécsben

Több mozgást csempészni a mindennapokba és motiválni a klímavédelemre – ez a célja a "Street-Points" nevű bécsi játéknak, ahol jutalomban részesül az, aki gyalog, vagy akár biciklivel és rollerrel közlekedik. A programra már több mint hétezer iskolás jelentkezett.

Szemrevaló MagSafe kompatibilis töltőpadot készített a Belkin

iPON!
-
  Ma 16:13 Infotech

A MagSafe számára az új iPhone-ok adhatnak lendületet, a Belkin több újdonsága is ezt használja már ki.

Felvételeket is készített a több hónap alatt, amíg kisgyermekét zaklatta

A Bács megyei férfi a vád szerint 2017 novemberétől 2019 nyaráig a kiskorú gyermeke sérelmére szexuális cselekményeket követett el, volt arra is eset, hogy a magatartásáról felvételeket készített, amikor a gyermeke láthatáson nála tartózkodott.

Nézz bele a Becsúszó szerelem című filmbe!

Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Stefanovics Angéla és Thuróczy Szabolcs főszereplésével novemberben új romantikus vígjáték érkezik a mozikba Becsúszó szerelem címmel. Ebben az exkluzív klipben megnézhetitek a film egyik legviccesebb jelenetét.

Tökös dekorációt készítettek a magyarbánhegyesi hivatal dolgozói

Beol
-
  Ma 15:02 Belföld

Tök jó! – állapítottuk meg a dekorációt látva. Magyarbánhegyes központi parkjában csütörtöktől látható ez az őszi hangulatú, vidám kis család.

Mozgást ösztönző játékot indítottak Bécsben

Több mozgást csempészni a mindennapokba és motiválni a klímavédelemre – ez a célja a “Street-Points” nevű bécsi játéknak, ahol jutalomban részesül az, aki gyalog, vagy akár biciklivel és rollerrel közlekedik. A programra már több mint hétezer iskolás jelentkezett. A koronavírus a gyerekek szabadságát is erősen korlátozza, így kevesebb…

Házi stúdiójában készítette el új albumát Paul McCartney

hirado.hu
-
  Ma 13:57 Bulvár

Ő játszik a basszusgitáron, a gitáron, melyhez a saját erősítőjét, és az EMI négysávos mobil felvevőjét használta, ugyanazt, amelyet anno a Beatlesszel.

Bécsben a járvány ellenére is megtartják a karácsonyi vásárokat

Azonnali
-
  Ma 13:52 Vélemény

Noha Budapesten és Dél-Tirolban is elmaradnak idén a karácsonyi vásárok, Ausztria fővárosa a kínai koronavírus tombolása közben is ragaszkodik hagyományaihoz.

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A december 11-én megjelenő album néhány dala tükrözi a pandémia helyzetét, ugyanakkor McCartney jövőbe vetett optimizmusát is. Szüleim túlélték Liverpool bombázását a második világháborúban. Körülöttük nagyon sokan meghaltak, de valamiféle hihetetlen energiával sikerült túllépniük a nehézségeken. Így hát jó arra gondolni, hogy ha ők…

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.