Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ki lesz a felelős a robotokért, ha azok kikerülnek a környezetbe?

Liner
-
 Ma 02:37Tudomány

Vajon miként tudjuk majd kontrollálni a robotokat és a mesterséges intelligenciát? Ha több modell is elérhetővé válik, és kieresztjük őket a szabadba, akkor ki fog felelni tetteikért?

Felnőttképzés 2021 – Okj helyett szakképesítés

Jó hír: indulnak az új szakképesítések. Néhány felnőttképző már elkezdte hirdetni az OKJ utáni, új típusú szakképesítéseket. Ebben a cikkben felsoroljuk azokat az új képzési rendszer szerint indított felnőttképzési tanfolyamokat, amelyeket partnereink indítanak. Gyorslink, ha csak a képzések érdekelnek: Új típusú szakképesítések szakmák szerint…

Dominick Cruz kérte, következő meccsén NE Keith Peterson legyen a mérkőzésvezető

TotalDamage
-
 Tegnap 23:48Boksz

Dominick Cruz-t (22-3) az utóbbi időkben a UFC szakkommentátori székében többet láthattuk, mint az Octagonban…...

Joe Biden nagy bejelentést tett, hamarabb olthatják be magukat az amerikai felnőttek

Az Egyesült Államok elnöke egy igen fontos bejelentéssel állt elő, aminek sok millió amerikai örülhet, hiszen hamarabb juthatnak hozzá az oltásukhoz.

Istenes Bence elmondta, szerinte meddig élhet, Csobot Adél nagyon fél

Friderikusz Sándor megkérdezte a pártól, hogy szerintük meddig élhetnek, hány éves korukig folytathatják a földi életüket.

Feljelentették a szaúdi koronaherceget Hasogdzsi meggyilkolása miatt

A Riporterek Határok Nélkül szervezet emberiesség elleni bűncselekményre hivatkozva akarja rács mögött látni Mohamed bin Szalmánt a kormánykritikus újságíró megöletése miatt.

A pécsi Fidesz és az ÖPE-KDNP frakció tagjai is bejelentették, képviselői tiszteletdíjuk megemelt részét jótékony célokr…

A Fidesz városházi frakcióvezetője, Csizmadia Péter után kedden az ÖPE-KDNP frakció tagjai is bejelentették, képviselői tiszteletdíjuk megemelt részét jótékony célokra ajánlják fel. Egyben felszólították a balliberális pécsi városvezetést, vonják vissza az emelésről szóló döntéseiket, s képviselőtársaikat pedig arra kérték, ők is fordítsák jótékony

Kétszeri hosszabbítás után kerekedett felül Jászberényben a ZTE KK

Zaol
-
 Tegnap 21:40Sport

Az utolsó az utolsó előttit fogadja – minden bajnokságban szomorú párosítás ez. De persze a tabellaszomszédság miatt azért rangadó. A férfi kosárlabda élvonal 10. fordulójából tegnapra halasztott mérkőzésen Jászberénybe látogatott a ZTE KK.

Felszámolják az egyik legismertebb és legrégebbi orosz jogvédő csoportot

Index
-
 Tegnap 21:26Külföld

Nem tudja folytatni tevékenységét a megszigorított orosz jogszabályok mellett.

Feloldották a Sea-Watch 4 civilhajó hatósági zárlatát

Év eleje óta 5033 bevándorló kötött ki az olasz partokon, miközben tavaly március elsején csak 2533-at tartottak számon.

Capitolium elleni támadás: néhányan a barátaikat vagy családtagjaikat jelentették fel

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) belföldi terrorcselekménynek minősítette a Capitolium elleni, január 6-iki támadást - közölte kedden Christopher Wray, az FBI igazgatója, az amerikai törvényhozás felsőházának igazságügyi bizottsága előtt.

A járvány miatt durván felpezsdült az iparág: hasítottak a videójátékok a karantén időszaka alatt

Blikk
-
 Tegnap 21:13Belföld

A koronavírus-járvány egyik legnagyobb nyertese az online kereskedelem. Úgy tűnik, hogy a karanténba vagy otthoni munkára kényszerülők körében a lakókörnyezetük komfortosabbá tétele az elsődleges szempont, erre hajlandóak a legtöbbet áldozni a magyarok.

A feljutásért harcoló Gyirmótot látja vendégül a DEAC

Haon
-
 Tegnap 21:09Sport

Nikitscher Tamás szerint a Debreceni Egyetem alakulata összeszedett játékkal meglepheti az ellenfelet.

Felpörög az oltás, április 11-ig minden regisztrált megkaphatja az első adagot

hirado.hu
-
 Tegnap 21:09Egészség

A következő egy hétben csaknem 530 ezer oltást terveznek beadni itthon.