Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Baleset miatt óriási dugó alakult ki a városban

Frontálisan ütközött össze két kisteherautó Pécsen, a Hungária utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében.

Mol Fehérvár: sérve miatt megoperálták Adrian Rust

A labdarúgó NB I-es Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján, a molfehervarfc.hu-n tudatta, hogy meg kellett műteni Adrian Rust.

Nem változtatnak a tanév menetén a karantén miatt Ungváron (videó)

A háromhetes karantén miatt elhalasztott órákat a tanárnak ismétlésekkel, kiegészítésekkel vagy az anyag elsajátítására szánt órák csökkentésével kell pótolnia.

Az alacsony kínai kereslet miatt estek a gabonaárak

A búza 0,7, a kukorica és a szójabab pedig 0,4-0,4 százalékkal lett olcsóbb Chicagóban. Európában a malmi búza és a takarmánybúza drágult, ám a repce és a kukorica ára csökkent.

Kárelhárítási készültség a Hernádon a PET-palackok miatt

Borsod24
-
  Ma 08:00 Megyei

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) csütörtökön közölte: a Hernád folyón Berzék térségében egy folyómederbe dőlt, nagy méretű fa okoz lefolyási akadályt a Tisza irányába. Ez magyarul azt jelenti, hogy a fa felfogott egy csomó, vízben-vízen úszó szemetet: mintegy tíz köbméter kommunális hulladék gyülemlett fel, amely jelentős…

A koronavírus miatt a GDC expót is kihagyja a Sony

Game Channel
-
  Ma 08:00 Gaming

Gyakorlatilag egyetlen nagyobb közösségi eseményen sem képviseli magát idén a Sony videojátékos részlege, hiszen míg az E3 kapcsán már korábban jelezték, hogy nem az ő terepük, a PAX East-es szereplésüket már a koronavírus miatt #link#http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/kihagyja-a-sony-a-pax-eastet-a-koronavirus-miatt#l...

A járvány miatt jelentősen csökkent Kína szén-dioxid-kibocsátása

A koronavírus-járvány komoly károkat okoz a kínai gazdaságnak, ám pozitív hatása is van: negyedével csökkentette az ázsiai ország üvegházhatású szén-dioxid-kibocsátását egy szerdán közzétett tanulmány szerint.

Volt, akit negyvennégy bírsággal sújtottak bliccelés miatt Hevesben

Heol
-
  Ma 07:00 Belföld

A Heves megyei buszjáratokon tavaly 17 embert büntettek meg bliccelés miatt, a MÁV jegyvizsgálói pedig 63 egri lakost bírságoltak meg. Kiderül az is, hogy mely járatokon a leggyakoribb a jegy nélküli utazás.

30 milliárd dolláros kár érheti a légiközlekedést a koronavírus miatt

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint csaknem 30 milliárd dollár kárt okozhatnak a légiközlekedésben a koronavírus-járvány miatt bevezetett közlekedési korlátozások. A montreáli székhelyű kereskedelmi...

Drasztikusan drágult az áram Merkel energiapolitikája miatt

hirado.hu
-
  Ma 05:59 Külföld

Akár száz euróval is megemelheti a családok éves rezsikiadását.

Túl korán ébredhet a természet az enyhe idő miatt

Továbbra is a megszokottnál jóval melegebb időben lesz részünk, ráadásul az éjszakai fagyoknak is búcsút intünk. Mindez elősegíti a természet éledezését, mely ugyanakkor jelentős kockázattal jár február végén.

Idegtépő dolog miatt figyelmeztették a Windows 10-et használókat

Infostart
-
  Ma 05:00 Életmód

Ráadásul elsőre nem is biztos, hogy feltűnik, mi a baj.

Kihagyja a Pax Eastet a Sony a koronavírus miatt!

theGeek
-
  Tegnap 23:57 Gaming

Ezzel pedig a The Last of Us Part II sem lesz játszható az amerikai rendezvényen – holott pont ezt hype-olta a Sony és a Naughty Dog… A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Blogon azt írja, hogy visszalépett az idei Pax East-es részvételtől, ugyanis nőnek a Covid-19, vagy ismertebb nevén a koronavírus iránti aggodalmak. Szerintük a…

A tálibok készen állnak a békemegállapodásra az Egyesült Államokkal

A tálibok teljesen készen állnak a békemegállapodás megkötésére az Egyesült Államokkal – írta Sziraddzsuddin Hakkani, az afganisztáni radikális iszlamisták vezető helyettese a The New York Times című amerikai lap hasábjain csütörtökön megjelent véleménycikkében.

Egészségügyi okok miatt két asztronautájukat is lecserélik az oroszok

Androgeek
-
  Tegnap 21:15 Tudomány

Az oroszok következő Nemzetközi Űrállomáshoz kapcsolódó küldetéséből Nikolai Tikhonov és Andrei Babkin asztronauták már le fognak maradni, hiszen az eddig a csapat részét képző űrhajósokat nem engedik a következő utazásra. Emögött egészségügyi okok állnak a hivatalos közlemények szerint, bár nem konkretizálták, hogy miről l...