Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 128 hír

Női biztost is kell jelölnie az Orbán-kormánynak az Európai Bizottságba, de egyelőre csak Várhelyi Olivért ajánlják Orbá…

Az Európai Bizottság szóvivője kedden jelentette be, hogy minden tagállamtól két nevet, egy férfit és egy nőt vár Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság leendő elnöke. Ez arra a három tagországra vonatkozik, akiknek a jelöltjei nem mentek át az európai parlamenti szakbizottsági meghallgatásukon az elmúlt hetekben – írja az Eurológus.

Európai Bizottság: Ursula von der Leyen minden országtól két biztosjelöltet kért

Az Európai Bizottság elnökének kérését eddig csak a portugál és a román kormány vette figyelembe.

Egy női biztosjelölt nevét is várják Magyarországtól az Európai Bizottságnál

Ursula von der Leyen mindhárom országtól, amelynek a jelöltje megbukott a meghallgatásokon, két nevet vár, Románia és Franciaország is nézhet még egy új jelölt után.

Európai Bizottság: Ursula von der Leyen minden országtól két biztosjelöltet kért

Az Európai Bizottság megválasztott elnöke egy férfi és egy női biztosjelölt megnevezését kérte a tagállamoktól korábban, és ez érvényes azon három országra is, amelyeknek elutasították az első választottját.

Igazságügyi alkalmazottak oktatása a Szabálysértési Csoportban

Nyíregyháza
-
  Ma 16:02 Belföld

A Szabálysértési Nyilvántartó Rendszer használata során a gyakorlatban felmerült kérdések megvitatásáról tartott képzést a Nyíregyházi Járásbíróság Szabálysértési Csoportja 2019. október 11-én.

Egy női biztosjelöltet is kér a kormánytól az Európai Bizottság

444
-
  Ma 15:58 Belföld

Még egy nevet be kell dobni Várhelyi Olivér mellett.

Rendkívüli ülésen tárgyalja a védelmi bizottság a Trnka–Kočner-felvételt

Parameter
-
  Ma 15:53 Határtalan

A bizottsági tagok megszavazták a javaslatot. Anton Hrnko (SNS) bizottsági elnök a rendkívüli ülés időpontjáról még egyeztetni fog Denisa Saková (Smer-SD) belügyminiszterrel, hogy utóbbi részt tudjon venni rajta. Ľubomír Galko független képviselő szerint a médiában megjelent információk arra engednek következtetni, hogy a felvétel már régóta a…

Bizottsági igen a borravaló megadóztatására

Kedvezően véleményezte a szenátus pénzügyi bizottsága azt az javaslatot, amelynek értelmében a vendéglők vagy bárok vendégei által hagyott borravalót fel kell tüntetni a nyugtán.

Caracali ügy: az igazságügyi orvosszakértőket is kihallgatják az ügyészek

Maszol
-
  Ma 15:04 Határtalan

Arról kellett beszámolniuk, hogy miként történt a Gheorghe Dincă házában talált csonttöredékek kielemzése.

Az egyik legnépszerűbb férfi divatmárka jótékonysági projektjével két fontos ügyet is támogat

woohoo
-
  Ma 15:01 Divat

Az egyik legnépszerűbb férfi luxusmárka, az olasz Ermenegildo Zegna története során már számtalan alkalommal bizonyította, nemcsak a termékeivel, hanem jótékonysági kezdeményezéseivel is kiemelkedik a többi brand közül. 1930 óta áll különféle fontos ügyek mellé, ráadásul 2000-ben megalapította saját jótékonysági szervezetét. Azóta a…

Merkel a NATO elé vinné a török offenzíva ügyét

Magyarország nem ért egyet az uniós állásponttal, Szijjártó Péter szerint magyar nemzeti érdek a törökök szíriai offenzívája.

Brexit - Ezen a héten az Európai Bizottság megállapodásra juthat Nagy-Britanniával

Barnier a Brexittel foglalkozó uniós találkozót megelőzően újságíróknak hangsúlyozta, elképzelhető a megállapodás annak ellenére, hogy annak elérése egyre nehezebbé válik. Elmondta, intenzív tárgyalások folytak London és Brüsszel között a hétvégén, amelyeket hétfőn újabbak követtek. Kijelentette, Londonnak ideje a jóhiszemű…

Az Európai Bizottság vizsgálatot indít a gödi csúcsberuházás kapcsán

Az Európai Bizottság részletes vizsgálatot indít annak megállapítására, hogy összhangban áll-e a regionális állami támogatásokra vonatkozó uniós szabályokkal Magyarországnak az a terve, amely szerint 108 millió euró összegű állami támogatást nyújt a Samsung SDI Magyarország Zrt. számára a vállalat gödi akkumulátorcella-gyártó…

A ferencvárosi választási bizottság megindokolta, miért volt rendben a Bácskait népszerűsítő zöldség- és gyümölcsvásá…

444
-
  Tegnap 21:35 Belföld

Azt írták, az „inkább buzdít az egészséges életmódra, az egészséges táplálkozásra, mintsem politikai befolyásolásra”.

Az Európai Bizottság vizsgálatot indít a Samsung magyarországi üzeme számára javasolt állami támogatás ügyében

Nem valószínű, hogy a vissza nem térítendő 108 millió euró összegű támogatás megfelel a regionális támogatási iránymutatásban meghatározott összes releváns feltételnek. A Bizottságnak kétségei vannak afelől, hogy az intézkedés ösztönző hatással jár-e.