Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megtalálták a diszlexia igazi okát?

A kutatók felfedezték, hogy a diszlexiás emberek megszakadt hálózati kapcsolatokkal rendelkeznek az agyukban.

A tehetség vagy a szorgalom fontosabb?

Szerző: Hollósi Johanna Ahogy a tudomány véli A civilizáció hajnalán az átlagtól való eltérést Istentől származónak vélték. Az ókori nagy filozófusok is a természetfelettiséggel állították párhuzamba a különleges képességeket, amit Isten ajándékának tekintettek. Majd a sötét középkorban az „ajándék” átokká formálódott, és…

Megalakult a Magyar Éghajlatváltozási Tudományos Testület

Az éghajlatváltozással kapcsolatos legújabb tudás és kutatási eredmények magyarországi vonatkozásait szeretné összegezni tudományos értékelő jelentésekben a frissen megalakult Magyar Éghajlatváltozási Tudományos Testület (HuPCC), amely áprilisra tervezi első tudományos konferenciáját.

Palkovics: a jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása

Palkovics: a jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása  

Spanyol nyaralásra vágynak a britek

Rengeteg szállást lefoglaltak a britek, miután megtudták, hogy májustól esetleg megnyílnak a határok.

Azt gondolod, hogy megcsalnak? Ebben a 7 esetben elég valószínű

Style
-
 Ma 22:43Életmód

Legyünk őszinték, ha már a jeleit keresed annak, hogy a párod megcsal Téged, akkor valószínűleg nem ok nélkül teszed ezt, tehát jó eséllyel derülhet ki, hogy sajnos tényleg megtörténik. Persze az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak végtelenül bizalmatlan vagy ok nélkül a szerelmeddel szemben, ebben az esetben viszont lehet, hogy alapjaiban…

51 ezerszer veszélyesebb covid-mutánssal megfertőződött koronavírusos csecsemőt találtak

Liner
-
 Ma 22:30Életmód

A koronavírus-járvány tragikus halálozási mutatóival szemben a fiatal gyermekek közül meglehetősen kevesen hunytak el a covid-fertőzés szövődményeibe – az Egyesült Államokban kevesebb mint 300 Sars-Cov-2 vírushoz köthető gyermekhaláleset történt.

Merkel: Még a nyár előtt bevezethetik az EU-ban a digitális oltási igazolványt

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt, amellyel szabadabban lehet majd utazni - mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben a tagállami kormány-, illetve államfőket összefogó Európai Tanács videokonferenciája után.

Járványvédelmi húzd meg, ereszd meg Európa-szerte

Index
-
 Ma 22:24Külföld

Helyenként a járvány terjedésének gyorsulása és a korlátozások szigorodása, máshol pedig a lassulás és a lazítás jellemző.

Megműtötték Vastag Tamás szívét

Vastag Tamás 2010-ben tűnt fel testvérével az X-Faktorban, azóta rengeteg minden történt az életében. A harmincéves énekes például már kétgyermekes apa, legújabb klipjében pedig meg is mutatta két, tündéri kisfiát. Szólókarrierjére ugyanis most van ideje, hiszen az elmúlt években a színház töltötte ki az idejét. Az elmúlt években főleg a…

Újjáéledhet a monarchiabeli Thurzófüred - megyei tulajdonban a fürdőkomplexum

Gölnicbánya. Kassa Megye Önkormányzata 346 ezer euróért visszavásárolja a legendás Thurzófüredi komplexumot. 2011-ben a megye akkori vezetése a mostani ár feléért adta el magánkézbe a Gölnicbánya mellett fekvő üdülőközpontot. Az elmúlt tíz évben semmilyen felújítás nem történt, a fürdő lepusztult állapotban van, a beruházásnak…

Merkel: még a nyár előtt bevezethetik az EU-ban a digitális oltási igazolványt

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt.

Merkel bejelentette: még a nyár előtt bevezethetik az Eu-ban a digitális oltási igazolványt

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt, amellyel szabadabban lehet majd utazni - mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben a tagállami kormány-, illetve államfőket összefogó Európai Tanács videokonferenciája után.

A Daft Punk éveken át meghackelte a világ összes médiáját

ContextUs
-
 Ma 22:09Zene

Miközben telt házas stadionokban koncerteztek és Disney-filmekben kameóztak, úgy tettek, mintha megőrizték volna az anonimitásukat.

Még a nyár előtt bevezethetik az EU-ban a digitális oltási igazolványt

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt, amellyel szabadabban lehet majd utazni – mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben a tagállami kormány-, illetve államfőket összefogó Európai Tanács videokonferenciája után.