Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Híres Komárom be van véve, Klapka György a fővezére”

Minden magyar, idős és fiatal egyaránt ismeri egyik legnépszerűbb 1848/49-es zeneművünk, a Klapka-induló szövegét. Kétszáz éve, 1820. április 6-án született a magyar szabadságharc egyik legendás tábornoka. De milyen ember volt ő? Írásunkban erre igyekszünk választ adni kortársainak segítségével.   Komárom hős védőjéről csupán…

Hány 900 méter feletti hegycsúcs van Magyarországon?

Vaskarika
-
  Ma 00:15 Életmód

A skótok Munrónak hívják a 900m feletti hegycsúcsaikat (pontosabban a 914 m felettieket) Sir Hugh Munro tiszteletére, aki végigfényképezte mind a 284 ilyen csúcsot Skóciában. De vajon hány 900 méter feletti csúcs - most poénból nevezzük őket gyűjtőnéven Hunro-nak - van hazánkban?

Óvjuk az időseket!

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

A koronavírus az idősekre jelenti a legnagyobb veszélyt, ezért nekik különösen fontos, hogy ne hagyják el az otthonaikat.

Válassz egy ruhát! Döntésedből kiderül, milyen nő vagy valójában

Blikk
-
  Tegnap 23:46 Életmód

Neked melyik ruha tetszik? Választásod sok mindent elárul rólad.

Kórházba vitték Boris Johnsont - itt vannak a részletek

Kórházba szállították vasárnap Boris Johnson brit miniszterelnököt, akiről tíz napja állapították meg, hogy az új típusú koronavírus okozta betegségben szenved.

Kórházban van Boris Johnson brit miniszterelnök

Kórházban van az Egyesült Királyság kormányfője, akinek 10 napja már pozitív lett egy koronavírus-tesztje. Ezt a szóvivője közölte, aki szerint Boris Johnson az orvosai tanácsára került kórházba, és ezt az „elővigyázatosságot” az indokolja, hogy még mindig folyamatos tüneteket produkál. A miniszterelnök köszönetet mond az egészségügyi dolgozóknak…

Kórházban van Boris Johnson brit miniszterelnök, újra tesztelik

10 napja már pozitív lett a tesztje, a tünetei nem múlnak, de a szóvivője szerint ez csak elővigyázatosság.

Az élet most van

HarmoNet
-
  Tegnap 22:30 Ezotéria-horoszkóp

Régi szép idők… Bezzeg az én időmben! - ma már nemigen hallod ezeket a nosztalgikus sóhajokat. Talán már nem is tűnnek olyan szépnek a régi idők, talán már nincs is mire azt mondani, hogy bezzeg. Elkopnak a régi emlékek, egyre kevesebben idézik a régvolt eseményeket, azokat a híres békeidőket.

Már csak 6 CS:GO csapat van talpon az európai ESL Pro League 11. szezonjában

GameStar
-
  Tegnap 22:05 Sport

Alaposan át kellett dolgoznia a versenykiírást a legtöbb szervezetnek a járvány miatt, de az online ligákban nincs megállás.

Koronavírussal fertőzött idősek kerülhettek egy fővárosi kórházba

HírTV
-
  Tegnap 21:51 Vélemény

Napokig elhallgatta a fővárosi fenntartású Pesti úti idősek otthona, hogy az intézményben többen is megfertőződtek a koronavírussal.

Madarász Dóra is itthon vészeli át a nehéz időket

Teol
-
  Tegnap 21:45 Sport

Szülővárosában, Kecskeméten igyekszik átvészelni a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet Madarász Dóra, a Szekszárd AC korábbi asztaliteniszezője.