Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Varga Judit: megtiszteltetés első magyarként átvenni a díjat

Varga Judit igazságügyi miniszter megtisztelőnek tartja, hogy első magyarként vehette át vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) elnevezésű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjat.

Varga Judit: megtiszteltetés első magyarként átvenni Az értékek megőrzője díjat

Az igazságügyi miniszter megtisztelőnek tartja, hogy első magyarként vehette át vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) elnevezésű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjat.

Megjelent Kai első szólólemeze: a rajongók odáig vannak érte

Starity
-
 Ma 19:24Zene

Az EXO jóképű énekesének, KAI-nak megjelent első mini szólólemeze, rajongói pedig imádják.

A világon elsőként vezetik be a zöld hidrogént a skót háztartások

SzMo
-
 Ma 19:10Életmód

Fife városában körülbelül 300 otthont terveznek ingyenes bojlerekkel, fűtőrendszerrel és főzőeszközökkel ellátni.

Budapesten épül a prototípus. Itt tesztelik a világ első kísérleti fúziós erőművének berendezését

Az Energiatudományi Kutatóközpontban, Magyarországon tesztelik a világ első kísérleti fúziós erőművének, az ITER-nek (Nemzetközi Kísérleti Termonukleáris Reaktor) az egyik kulcsfontosságú, a biztonságos üzemeltetéshez szükséges berendezését.

Hervé Le Tellier kevert műfajú krimije nyerte a Goncourt-díjat

A hagyományostól eltérő bejelentés a járvány miatt.

A bajnokit is az Alba Fehérvár nyerte a ZTE KK ellen

Hétfőn este Zalaegerszegen kezdte meg heti sorozatát a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda együttese, hiszen ezen a héten három mérkőzés vár rá.

Az első magyarországi autó füstfelhője miatt még a tűzoltóság is kivonult

A vágyálmok elérhetetlensége, a kivételesek szerencséje, a sorban állók türelme: az autótulajdonosok sokáig alkottak elitcsoportot, míg lassan a saját gépjármű birtoklása előtt a társadalom szélesebb rétegei számára is megnyílt az út. 120 évvel ezelőtt az autósok száma még jócskán két számjegyű volt az országban, de a kis csoport 1900.…

Hamarosan indul a Zöld Busz Program első pályázata

A magyar kormány a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv részét képező Zöld Busz Program keretében tíz éven át összesen 36 milliárd forinttal támogatja az elektromos autóbuszok beszerzését.

Advent első gyertyája

A Református templomban gyújtották meg az adventi koszorú első gyertyáját. A Kossuth Művelődési Központ szervezésében a karácsonyvárás négy hétvégéjén a ceglédi egyházak képviselői mondják el ünnepi gondolatukat és gyerekek adnak műsort. Mindezt idén online közvetítik a facebookon.

Megvannak a Kulcs-Soft vitorlázó utánpótlást támogató pályázatának nyertesei

A Kulcs-Soft 2020 júliusában – társadalmi felelősségvállalásának keretében – a hazai vitorlázó utánpótlást fókuszba helyezve rendhagyó kampányt indított. A cég vállalása volt, hogy minden, az idei Kékszalag vitorlásversenyen induló hajó után 10.000 forintot fordít a Kulcs-Esély Alapítványon keresztül a fiatal sportolók támogatására. Ennek szelleméb

Ne várj: megjelent a hajdúszoboszlói tehetség első saját dala

Dehir
-
 Ma 17:56Megyei

Debrecen - A barátság fontosságáról énekel hétfőn debütált dalában Kaposztás Bálint.

Varga Judit első magyarként vehetett át egy varsói díjat

Varga Judit igazságügyi miniszter megtisztelőnek tartja, hogy első magyarként vehette át vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) elnevezésű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjat.

Varga Judit: Megtiszteltetés első magyarként átvenni Az értékek megőrzője díjat

Varga Judit igazságügyi miniszter megtisztelőnek tartja, hogy első magyarként vehette át vasárnap a díjat.

Felvidéken továbbra sem az MKP, hanem Világi Oszkár a magyar kormány elsőszámú stratégiai partnere

Bár az MKP minden lehetséges fórumon igyekszik hangsúlyozni, hogy ők a magyar kormány stratégiai partnere, van egy gazdasági szereplő, aki tőlük is „stratégiaibb“ kapcsolatokat ápol a magyar kormányzattal.   Ezt látszik alátámasztani az a mai adományozási bejelentés is, melynek során több százezer szájmaszk érkezett a Felvidékre.…