Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újévi fogadalom volt az edzés és életmódváltás? Vajon meddig tart a kezdeti lendület?

Nyíregyháza
-
  Ma 12:08 Belföld

Újévi fogadalom volt az edzés és életmódváltás? Vajon meddig tart a kezdeti lendület?

A CE vagy nem CE jelölésű termésnövelő anyagok forgalmazása

A termésnövelő anyagok kereskedésében komoly változások várhatók a 2022. július 16-tól hatályba lépő 2019/1009 Ek rendelet szerint. Az új rendelt bevezeti a Ce jelölésű uniós termésnövelő anyagkategóriát és a magyar 36/2006 Fvm rendelethez képest alacsonyabb minőségű termék paramétereket.

PDSZ: az oktatási rendszernek jelenleg a pedagógushiány a legnagyobb gondja, nem pedig a lerobbant épületek

Eduline
-
  Ma 12:03 Karrier

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke szerint az 50 milliárd forintos hitelből az oktatási infrastruktúra fejlesztése helyett inkább a pályakezdő pedagógusok lakhatását kellene támogatni.

Ebben a megyében mindenki találhat munkát: a számok nem hazudnak

Pénzcentrum
-
  Ma 12:00 Gazdaság

Az álláskeresők száma 2019. decemberében 2,9 százalékkal mérséklődött az előző év azonos időszakához képest; a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a decemberi zárónapon 234 900 álláskereső szerepelt. Az...

Tíz dolog, amit nem tudtál a Jég veled!-ről

Port
-
  Ma 12:00 Film

„Nincsen jobb, mint a mi bobcsapatunk: az első jamaicai bobcsapat!” Az igaz történeten alapuló film vidám rigmusát biztos mindenki tudja – de vajon erről a tíz forgatási érdekességről hallottatok már?

Danko: Bugár soha nem akart autonómiát, ezért lehetett vele kormányozni

Körkép
-
  Ma 11:59 Határtalan

Andrej Danko, a parlament és az SNS elnöke ma a TA3 Politikában (V politike) c. műsorában azt mondta, hogy az utolsó parlamenti ülés méltóságteljes volt. Néhány ellenzéki politikus szerint Danko ittasan vett részt a parlamenti ülésén, ezt azonban Danko elutasította.   „Az ülés méltóságteljes volt, a szlovák himnusszal végződött. Az, ami…

Nem fogok csalódni benne – Lovasi András kiállt Dézsi Csaba András mellett

15 éve ismeri a Fidesz győri polgármester-jelöltjét. Dézsi Csaba András kedveli a rockzenét, kijár Lovasi koncertjeire, segítőkész, okos, toleráns. Legalábbi Lovasi András így jellemzi a kormánypárti jelöltet Facebook-bejegyzésében.

Ezért nem lesz benne a Jared Leto-féle Joker a Ragadozó madarakban

Bár sokan mindmáig Jared Letot ekézik az Öngyilkos osztagban nyújtott Joker-teljesítménye miatt, mi azért kiállnánk azon gondolat mellett, hogy ő maga egyáltalán nem lett volna rossz a szerepben, szimplán a rendezés és a forgatókönyv rosszul kezelte a figurát. Most a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztik...

Szexbakik, amiken nem tudjuk hogy sírjunk, vagy nevessünk

Velvet
-
  Ma 11:38 Életmód

Váratlan látogatók, csípős pizza, kézfertőtlenítő, és egy humorista előadása. Csupa olyan dolog, ami egy párnak sem hiányzik, ha egymásnak esnek.

A Valencia edzője nem kommentálta Rodrigo jövőjét

Keresztlabda
-
  Ma 11:31 Foci

A Valencia edzője, Albert Celades nem erősítette meg és nem is cáfolta, hogy Rodrigo Moreno a Barcelonához távozhatna. Csapatával 2:0-ra legyőzték a katalánokat szombaton a Mestallában, de a Barcelona a támadó leigazolását fontolgatja a sérült Luis Suárez helyére. “Nem nyilatkozhatok minden szóba kerülő szituációról.” -mondta Celades a…

Nem lehet olyan sötét, hogy ne keressük a csillagok fényességét

Sonline
-
  Ma 11:30 Belföld

„Ha mélyen magamba nézek, szeretetem határtalan határát egyetlen szó fejezte ki, egyetlen régi-régi szó, amiben élők és holtak benne voltak, s ez az érthetetlen, de nekem mindent jelentő szó mondta ki, hogy GÖLLE.” (Fekete István: Ballagó idő)

Berecz András mesemondó: Ennek nem lehet a végére érni

Veol
-
  Ma 11:30 Kultúra

Berecz András ének- és mesemondó, népmesegyűjtő sümegi közönségével ünnepelt a magyar kultúra napján.

Shane Tusup nem hagyta szó nélkül Szilágyi újabb győzelmét

Ripost
-
  Ma 11:30 Sport

Szilágyi Liliána a múlt heti, kínai versenyek után ezúttal Luxemburgban úszott.