Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 97 hír

Völner: Jogi álruhába bújtatott politikai támadások érik Magyarországot

Mandiner
-
  Tegnap 17:21 Külföld

A 7-es cikkely szerinti eljárás és a kvóta szerinti elosztási mechanizmus is ilyen – jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Kövér Lászlót kitüntették Lengyelországban

A külföldieknek adományozható legmagasabb rangú lengyel állami kitüntetést, a Lengyel Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét vette át szerdán Kövér László, az Országgyűlés elnöke Varsóban.

Kövér Lászlót nagyon kitüntették Varsóban

A külföldieknek adományozható legmagasabb rangú lengyel állami kitüntetést, a Lengyel Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét vette át szerdán Kövér László, az Országgyűlés elnöke Varsóban.

Di Maio válogassa meg a szavait, ha Magyarországot a szájára meri venni!

Az új baloldali olasz külügyminiszter a migrációs politikája kapcsán kritizálta Magyarországot.

Újabb kínos baki Karácsony Gergelytől! Magyarországot sem ismeri

Úgy tűnik, nem telik el úgy egy-egy hét, hogy Karácsony Gergely ne vétene valami hibát. Az ellenzéki roncsderbi egy főpolgármester-jelöltje, hol egy helyesírási hibát vét, hol Budapestet nem is meri. Most egy újabb bizonyítékát adta annak, hogy Magyarországot sem ismeri.

Karácsony Gergely Magyarországot sem ismeri

Ripost
-
  Tegnap 13:14 Belföld

Karácsony Gergely tájékozatlansága lassan legendákba illő méreteket ölt. Ismét sikerült eltalálnia szarva közt a tőgyit. Ezúttal a földrajzzal és a stadionok elhelyezkedésével gyűlt meg a baja. Az újabb baklövést a Magyar Nemzet fedezte fel.

A Romano Drom képviseli Magyarországot az idei Womexen

Médiapiac
-
  Tegnap 11:39 Kultúra

Az idén húszéves jubileumát ünneplő Romano Drom zenekar egyedüli magyar fellépőként koncertet ad a világ legrangosabb világzenei eseményén, a Womexen, amelyet idén ősszel Tamperében rendeznek - írja az MTI.

5 millióval támogatja az iraki keresztényeket a kormány

Hírklikk
-
  Tegnap 11:31 Belföld

Az iraki keresztényeknek is ad egy kis támogatást a kormány.

Támogatást nyújt a KKM az iraki keresztényeknek

Mandiner
-
  Tegnap 11:30 Belföld

A Keresztény Újságírók Nemzetközi Konferenciájához kapcsolódóan jelentették ezt be.

A Romano Drom képviseli Magyarországot az idei Womexen

NullHatEgy
-
  Tegnap 10:45 Zene

Az idén húszéves jubileumát ünneplő Romano Drom zenekar egyedüli magyar fellépőként koncertet ad a világ legrangosabb világzenei eseményén, a Womexen, amelyet idén ősszel Tamperében rendeznek. MTI A jubileumi, 25. World Music Expót október 23-tól 27-ig tartják a finnországi városban. A Romano Drom október 24-én este mutatja be…

Büntetéssel fenyegeti Magyarországot az olasz kormány

Erőltetik a migránsok befogadására kitalált, már elbukott kötelező kvótát.

Magyarországot is érinti a német energiapiac nagy átalakítása

NRGreport
-
  Tegnap 09:48 Gazdaság

Zöld utat kapott az EU-s trösztellenes felügyeleti szervektől, hogy az E.ON energiaszolgáltató felvásárolja a rivális Innogy teljes hálózatát és kereskedelmi egységeit az RWE-től, a felvásárlás át fogja rajzolni a német energiaszektort, írja a Reuters.

Sokkot kap Németország - ez fogja Magyarországot is magával rántani

Durva mélyrepülésbe kezdett a német autóipar, a termelés visszaesése a 2009-es válság időszakát idézi. Az autóvásárlási szokások átalakulása áll a háttérben, s ennek következményei alól az iparágban jelentősen érdekelt közép-kelet-európai országok sem tudják kivonni magukat - írják az Erste elemzői.

Magyarországot vádolja az olasz külügyminiszter

Elutasította a magyar kormány fenntartásait Róma migrációs döntéseiről Luigi Di Maio olasz külügyminiszter, a kormánypárt, az Öt Csillag Mozgalom vezetője hétfő este kiadott közleményében.

Magával rántja Magyarországot a bajban lévő német gazdaság?

Számos német cég küzd a nyereség csökkenésével, a forgalom visszaesésével. Az ország gazdasága szenved az amerikai-kínai kereskedelmi vitáktól, a brexit okozta bizonytalanságtól és az autóipar strukturális válságától. Mindez Magyarországra is kihat. Mi a közös tulajdonsága az elektronikai ipar beszállítójának, a kábelgyártó Leoninak, a…