Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Pécsi Ildikó és Antal Imre felejthetetlen párost alkottak: így adták elő a Rómeó és Júliát

Pécsi Ildikó és Antal Imre kiváló művészek voltak, nagyon sok bohózatban láthatták őket együtt a nézők. Közeli barátok voltak, rengeteget nevettek együtt.

Felejthetetlen alakítás volt: Pécsi Ildikó és Antal Imre így adta elő a Rómeó és Júliát

A két kiváló művész imádott együtt játszani, számtalan bohózatban láthatták őket a magyar nézők. Barátságuk legendás volt, ha találkoztak, hangos nevetésük messzire elhallatszott. Most már mindketten az égi kabaréban játszanak tovább.

Hétezer életet mentett meg, kitüntették a csabai Frankó Attilát

Húsz éve szervez véradásokat Frankó Attila, a Szeretlek Békéscsaba Egyesület elnöke, aki a Magyar Vöröskereszttől csütörtökön Véradómozgalomért Ezüst Emlékérem kitüntetést kapott.

Ezüst Ácsceruza Díj 2020 – Somogyi Krisztinát és Kovács Dánielt is kitüntették az elismeréssel

A Szent Borbála, azaz az építőmesterek, építészek védőszentjének napjához kötődő díjat az építészeti újságírás területén legtöbb értéket teremtő alkotók kapják. Idén Dénes Eszter mellett a lap korábbi főszerkesztőit, Somogyi Krisztinát és Kovács Dánielt is elismerték eddig elért hazai és nemzetközi eredményeiken felül azért az értékért, amit az…

Kitüntették – Hősiesen állt helyt Boda főtörzsőrmester

Kisalföld
-
 20.12.01 13:23Megyei

Közúti baleset szemtanúja volt egy csornai tűzoltó. Boda István főtörzsőrmester rögtön tudta, mit kell tennie és megkezdte a bajba került sofőr mentését. Felettesei elismerték helytállását.

Kitüntették a két bahreini beavatkozót

M4 Sport
-
 20.11.30 19:27Forma1

A koronaherceg részesítette őket elismerésben.

Kitüntették Varga Juditot Lengyelországban

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal, az ünnepségen kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért.