Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 108 hír

Nyugdíjas éveiben kezdett a művészettel foglalkozni a 97 esztergomi asszony

Kemma
-
  Ma 11:30 Kultúra

A bírósági irodavezetőként dolgozó esztergomi asszony nyugdíjas éveiben kezdett el foglalkozni a művészettel és keramikusként már több kiállítási is nyílt.

Erdély: Ne vesszen el a csodába vetett hit! – örömvasárnapi vásár Zetelakán

A sikeres, megelégedett mindennapokhoz elegendő összegereblyézni egy kicsi tudást, összelapátolni némi tapasztalatot, majd egy jó nagy talicskába belerakni, és elindulni az életbe – vallja a zetelaki GLT (gereblye, lapát, talicska) csapata

Heti abszurd - Karácsonyi halálmetál és örömdrog

Népszava
-
  Ma 07:30 Vélemény

Adventi hírösszefoglaló. Alább.

Az öröm fénye

Nool
-
  Ma 07:11 Belföld

A mostani hétvégén adventi koszorúnk harmadik gyertyáját, az örömét gyújtjuk meg. A hit és a remény fénye mellé most az öröm fénye is meggyullad.

A Hunyadi-ciklus híres írójával találkozhattak az esztergomiak

Kemma
-
  Ma 07:00 Kultúra

Bán János volt a Helischer József Városi Könyvtár vendége. Az író legnépszerűbb regénysorozata a Hunyadi-ciklus, melyből már tíz kötet jelent meg.

Egyszerre hirdet örömet és bűnbánatot a harmadik mécses

Nool
-
  Ma 06:50 Belföld

Advent harmadik vasárnapja nemcsak azért különleges, mert ekkor gyújtjuk meg a rózsaszín gyertyát, hanem azért is, mert már közeleg a karácsony fénye, a várakozást öröm hatja át.

Vádat emeltek az Esztergomban tolatás közben gyalogost gázoló sofőr ellen

Kemma
-
  Ma 06:49 Baleset-bűnügy

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a tolatás közben gyalogost gázoló sofőrt a bíróság 1 év fogház-büntetésre ítélje és 1 évre eltiltsa a vezetéstől.

Tolatás közben ütötte el a gyalogosokat Esztergomban

A Tatabányai Járási Ügyészség a halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult  ügyben vádat emelt azzal

„A legfontosabb, hogy örömet okozzon, amit csinálok” – interjú Kele Ildikóval, a Kele Clothing alapítójával

WeLoveBudapest
-
  Ma 06:03 Divat

Pihe-puha kötött pulcsik és kiegészítők, finom, természetes anyagokból, izgalmas, szokatlan színkombinációkkal, személyes történetekkel, érzelmekkel. Az egyik kedvenc hazai márkánk alapítójával beszélgettünk.

Hatalmas az öröm: ő nyerte meg az idei X-Faktort!

Blikk
-
  Tegnap 23:48 Bulvár

Szombat este az X-Faktor három legtehetségesebb énekese, Vanek Andor, Ruszó Tibi és Zdroba Patrik szállt harcba a győzelemért, mostanra pedig már az is kiderült, ki lett az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának idei győztese!

Ne vesszen el a csodába vetett hit! – örömvasárnapi vásár Zetelakán

A sikeres, megelégedett mindennapokhoz elegendő összegereblyézni egy kicsi tudást, összelapátolni némi tapasztalatot, majd egy jó nagy talicskába belerakni, és elindulni az életbe – vallja a zetelaki GLT (gereblye, lapát, talicska) csapata. A hétvégén örömvasárnapi zenés vásárnapokat szerveztek.

Ez a 21 éves lány is a kitörő vulkán áldozata lett Új-Zélandon

A fiatal lány a szüleivel és a húgával volt a szigeten, közülük egyedül az édesanya úszta meg sértetlenül.

Hatvan fős, öt karnagyos karácsonyi nagykoncert az örömhír vasárnapján a főszékesegyházban

Kalohírek
-
  Tegnap 19:20 Zene

A budapesti Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Iubilate 60 fős leánykara öt karmester vezényletével ad karácsonyi nagykoncertet december 15-én, vasárnap 17 órától a Főszékesegyházban. Az ingyenes koncert után 18 órától a nemzetközi hírű kórus közreműködésével mond szentmisét dr. Bábel Balázs érsek, az örömhír vasárnapja…

A harmadik adventi láng is felgyúlt Kecskemét főterén

Szombaton délután fellobbant a harmadik adventi gyertya lángja is Kecskemét főterén. Lévai Jánosné tanácsnok és Gaál József alpolgármester gyújtotta meg a gyertyát, amely jelzi, már csak másfél hét van hátra karácsonyig.