Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

A felhasználók egy része megosztja a deepfake-anyagokat

SG
-
 Tegnap 22:15Infotech

A tengerentúlon tízből négyen élnek a lehetőséggel.

1000 dollárt adhat fájdalomdíjként az OKEx a felhasználóknak

BitcoinBázis
-
 20.11.24 18:42Gazdaság

A kriptotőzsde a hűséges felhasználókat akár 1000 dollárral is jutalmazhatja, miután egy hatósági vizsgálat következtében a váltó több mint egy

Az iparűzési adó felfüggesztése – A felhasználók álláspontja egybehangzó

Feol
-
 20.11.24 07:25Gazdaság

Cser-Palkovics András polgármester az iparűzési adó felfüggesztéséről a lakosság véleményét is kikérte.

Veszélyben vannak a Chrome felhasználók

Computerworld
-
 20.11.23 11:42Infotech

Hiába teszi az újabb és újabb frissítésekkel egyre biztonságosabbá böngészőjét a Google, ha a felhasználók nem hajlandók telepíteni azokat.

Kiszivárogtak a Capcom tervei a következő négy évre

A hackertámadás következményeképp kiderült, hogy milyen címekkel készül a kiadó.

Gyakorlatilag a semmiből jelent meg a Steamen a tegnapi nap folyamán a 2014-ben kiadott első Titanfall-játék, azonban n…

Gyakorlatilag a semmiből jelent meg a Steamen a tegnapi nap folyamán a 2014-ben kiadott első Titanfall-játék, azonban nagyon gyorsan megtalálták a negatív hangok a programot - noha nem a játék alapvető minősége miatt. Felhasználók sokasága arról számol be, hogy a Steames verzió rendszeresen összeomlik, illetve a szerverek s...

Még mindig rengetegen dőlnek be a COVID-es átverő emaileknek

A modern üzleti kommunikáció alapját képező elektronikus levelezés továbbra is a rosszindulatú programok terjesztésének egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb csatornája. A támadások katasztrofális következményekkel járhatnak, különösen akkor, ha együttműködési eszközökbe is sikerül behatolniuk a támadóknak.

Kiszivárogtak a mai koronavírus-számok

Kósa Lajos posztolta őket a Facebookra, de azóta már le is vette. De Orbán Viktor is beszélt az elmúlt 24 óra adatairól a reggeli rádióinterjújában.

Kiszivárogtak a pénteki magyar koronavírus-számok

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke ma reggel a Facebookon osztott meg egy képet az Operatív Törzs üléséről, a kiposztolt képről kiderülhettek a legfrissebb hazai koronavírus-statisztikák is.

Újabb botrány a közmédiánál: Kiszivárgott egy újabb leleplező email - Mutatjuk

Az emailt „Toljuk légyszi!” tárggyal írták, a törzsszövegében pedig a „Hazudik az Index és a HVG! Álhír, hazugság!” felkiáltás szerepelt.

Miért háromszavasak Ady Endre címei? – Az Élet és Irodalom 2020/47. számából

Librarius
-
 20.11.19 11:59Könyv

Az Élet és Irodalom új számát a kulturális cikkek rövid részleteivel ajánljuk. Feuilleton Nyilas Atilla Három ütem című esszéje annak jár utána, vajon miért háromszavasak Ady Endre címei. „De miért ragaszkodott Ady Endre ennyire ehhez az eszméhez? Miért háromszavasak a címei? Bőven található rá magyarázat. Mindenekelőtt a három kerek…