Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Elődjénél kisimultabb lesz az új Huawei Enjoy

A Huawei Enjoy Plushoz képest az Enjoy 10 dizájnja, ha nem is merőben, de némiképp eltér. Kisebb, így kézre állóbb lesz az új maroktelefon, a hátlapján pedig hiába keressük majd az ujjlenyomat-leolvasót. Tripla kamerarendszerrel dobja piacra a gyártó, a felső szelfi optika nem maradhat el. Bemutató: október 18, Kína.

Az amerikai nyomás ellenére is remekel a Huawei

A harmadik negyedévben is tovább nőttek a Huawei eladásai, annak ellenére, hogy Amerika nagy erőkkel akadályozza a kínai céget.

Ekkor jön a Huawei készülékedre az Android 10 és EMUI 10

Into
-
  Ma 11:44 Mobiltech

Számos pletyka keringett a napokban, hogy a Mate 20 Pro-ra megérkezett a végleges Android 10 és EMUI 10 frissítés. Sajnos rossz hírt kell közölnünk, mert a Huawei szerint ez csak nyílt béta frissítés volt! A végleges, majd november végén fog érkezni a készülékre. Idén a csúcskategóriás telefonok kapnak frissítést....

Megállíthatatlan a Huawei

A kínai gyártó 185 millió okostelefont értékesített és 86,2 milliárd dolláros bevételt ért el 2019 első három negyedévében az amerikai szankciók ellenére.

A tiltás ellenére is hasít a Huawei

NapiDroid
-
  Ma 10:12 Mobiltech

A legutóbbi események tükrében azt gondolhatnánk, hogy a Huawei nem éppen a legszebb napjait éli, hiszen ott van az USA tiltása, valamint ez az egész kereskedelmi háború a vállalat anyaországa és az Egyesült Államok között. A gyártó sora azonban egyáltalán nem megy rosszul, sőt, még némi növekedést is tudott produkálni. A Huawei összes…

Kiszivárgott: még több EU-pénzt bukhat Magyarország, mint hittük

Egy kompromisszumra törekvő tervet tett le a finn soros elnökség az asztalra a 2021-2027-es uniós költségvetéssel kapcsolatban, de ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy még az eddig kalkulált 24%-nál is több felzárkóztatási és agrárforrást bukhat reál értelemben Magyarország a következő büdzsével – tudta meg a Bruxinfo.

Tovább nőtt Huawei árbevétele

A Huawei Technologies közzétette az idei év harmadik negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit. A vállalat nem auditált adatok alapján 610,8 milliárd kínai jüan árbevételt ért el 2019 első három negyedévében, amely 24,4 százalékos növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A vállalat nettó nyereségrátája 8,7 százalék volt. A…

A Huawei szerint egy kerékpáron ülünk velük, és nagy kár lenne kiszerelni az egyik kereket

HVG
-
  Ma 07:03 Infotech

Szerda este Abraham Liu, a Huawei brüsszeli főképviselője az Európai Parlamentben igyekezett meggyőzni a döntéshozókat és az újságírókat arról, hogy megbízhatnak a kínai cégben.

Tovább növelte forgalmát a Huawei

A Huawei Technologies kínai telekommunikációs óriásvállalat 610,8 milliárd jüan (86 milliárd dollár) forgalmat ért el az idei év első három negyedévében, 24,4 százalékkal nagyobbat, mint a tavalyi év azonos időszakában - derül ki a vállalat szerdán közzétett jelentéséből.

Tovább erősödik a Huawei

Igényes férfi
-
  Tegnap 21:51 Infotech

Az első három negyedévben végig növelni tudta a forgalmát.

Csőtörés buktatta le a lopott árammal marihuánát termesztő kőbányai férfit – Ennyit ülhet a kis ügye miatt

Lopott árammal termesztett marihuánát, végül egy csőtörés buktatott le egy 32 éves férfit egy kőbányai lakásban.

Negyedével nőtt Huawei árbevétele a harmadik negyedévben

PC Pult
-
  Tegnap 18:08 InfotechKínaHuawei

A Huawei Technologies közzétette az idei év harmadik negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit. A vállalat nem auditált adatok alapján 610,8 milliárd kínai jüan1 árbevételt ért el 2019 első három negyedévében, amely 24,42 százalékos növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A vállalat nettó nyereségrátája 8,7 százalék volt. A…

Németország beengedi a Huawei-t az 5G hálózatába

Portfolio
-
  Tegnap 17:50 Gazdaság

Az amerikai nyomás ellenére nem tiltja ki Németország a Huawei-t az 5G hálózatok fejlesztéséből – közölte a döntést a német belügyminisztérium szóvivője. Az Egyesült Államok egy ideje nemzetbiztonsági okokra hivatkozva igyekszik mindenkit lebeszélni a kínai gyártóról.

Tovább növekedett a Huawei forgalma

autopro
-
  Tegnap 17:33 Cégvilág

A Huawei Technologies kínai telekommunikációs óriásvállalat 86 milliárd dollár értékű forgalmat ért el az idei év első három negyedévében, 24,4 százalékkal nagyobbat, mint a tavalyi év azonos időszakában.