Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Uniós infláció – december: csak a lengyel nagyobb a magyarnál

Tavaly decemberben az Európai Unióban 0,3 százalékkal emelkedtek, az euróövezetben viszont sorban az ötödik hónapban csökkentek a fogyasztói árak éves bázison - jelentette az uniós statisztikai hivatal, az Eurostat.

Ezért erősödött Pál Dénes és kislánya kapcsolata

Koronavírus miatt kórházba került Pál Dénes kedvese, az énekes több, mint egy hétre egyedül maradt két és fél éves kislányukkal. A fiatal apuka őszintén mesélt erről a nehéz időszakról az Anyád hogy van?! című internetes műsor vloggereinek, ahogy arról is, milyen problémákkal, nehézségekkel kellett szembesülniük az elmúlt közel egy évben, és…

Májusig 566 ezerre emelkedhet a halálesetek száma az USA-ban

Az Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) kutatóintézet modellszámításai szerint májusig akár az 566 000-et is elérheti a koronavírus halálos áldozatainak a száma az Egyesült Államokban.

Az előző naphoz képest kissé emelkedett az új fertőzöttek száma

A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 233 232 fő, az aktív fertőzöttek száma 109 405 főre csökkent.

Koronavírus: kissé nőtt, de továbbra is 1000 alatt az új fertőzöttek száma

Tegnap óta 976 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 56-an Fejér megyeiek. 1317-en meggyógyultak, és elhunyt 95 többségében idős, krónikus beteg.

Kissé erősödött a forint szerda reggelre

Erősödött kissé a forint a főbb devizákkal szemben szerda reggelre az előző esti jegyzésekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. Az euró jegyzése szerény mértékben csökkent, a kedd esti 357,87 forint után 357,80 forinton állt szerda reggel fél nyolckor. A dollár jegyzése 295,39 forintról 294,69 forintra, a svájci franké pedig 332,25…

Erősödött kissé a forint

Erősödött kissé a forint a főbb devizákkal szemben szerda reggelre az előző esti jegyzésekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Régen látott szintre erősödött a forint árfolyama

Erősödéssel indította a napot a forint a főbb devizákkal szemben szerda reggelre az előző esti jegyzésekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Erősödött kissé a forint

Az euró jegyzése szerény mértékben csökkent, a kedd esti 357,87 forint után 357,80 forinton állt szerda reggel fél nyolckor.

Kim Lane Scheppele: ami alkotmányellenes Németországban, az még lehet alkotmányos az USA-ban

Mandiner
-
 Tegnap 16:50Külföld

Trump közjogi felelősségre vonása és a közösségi média aktivizmusa kapcsán írt véleménycikkében Kim Lane Scheppele – bizonyára akaratlanul – progresszív alkotmányjogászként igazolja azt a konzervatív álláspontot, miszerint a jogállamiság univerzális mércével nem határozható meg.

400 ezer felett a halálesetek száma az USA-ban

Kitekintő
-
 Tegnap 16:21Külföld

Az Egyesült Államokban hétfőn - azaz csaknem pontosan egy évvel az első hivatalos fertőzéses eset jelentése után - átlépte a 400 000-et a koronavírus-járvány halálos áldozatainak a száma.

A Végjáték végén eredetileg lett volna egy kissé morbid jelenet, amely felvezeti a WandaVisiont

IGN
-
 Tegnap 11:54Film

A Víziót megformáló Paul Bettany az IMDb-nek árulta el, hogy Kevin Feige milyen “csavarral” rukkolt volna elő a 2019-es film végén.

Erősödött a forint keddre

Az euró jegyzése 359,40 forint volt reggel.

Igazságos és az inflációt meghaladó nyugdíjemelést!

Az LMP petíciót indít a nyugdíjak igazságosabb emelése és az inflációt meghaladó nyugdíjemelés érdekében, miután az elmúlt évtizedben a Fidesz politikájának köszönhetően az idősek jelentős hányada elszegényedett, csak 2020-ban 72 ezer nyugdíjas csúszott szegénysorba. Jelenleg több mint félmillió idős magyar ember havi 100…

Több mint egy évvel csökkent az USA-ban a várható élettartam

A koronavírus-járvány több mint 336 ezer ember életét követelte 2020-ban az Egyesült Államokban.